Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Ούτε Χριστούγεννα προλαβαίνει ο Ντουράντ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Ούτε Χριστούγεννα προλαβαίνει ο Ντουράντ

Προς τέταρτο διαδοχικό παραγκωνισμό οδεύει ο Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ λόγω πρόσφατου τραυματισμού στον αστράγαλο.

Το πρόβλημα ουδέποτε θεωρήθηκε σοβαρό, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η προφύλαξή του και στον χθεσινό αγώνα της regular season του 2014-15 με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ενώ όλα δείχνουν πως θα αποκλειστεί από τον αυριανό (25/12, 21:30) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «AT&T Center». Πέρα από τον περσινό MVP, δεδομένα στα πιτς είναι ο Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι), ενώ ο υγιής Τζέρεμι Λαμπ δεν έπαιξε στο χθεσινό ματς, κάτι που μάλλον σημαίνει πως δεν χωρά πλέον στο rotation του Σκοτ Μπρουκς. Στα των Τεξανών, ο Γκρεγκ Πόποβιτς ίσως ξεκουράσει κάποιον ή κάποιους εκ των Τιμ Ντάνκαν, Τόνι Πάρκερ, Μανού Τζινόμπιλι και Τιάγκο Σπλίτερ.

Οι τέσσερις παραπάνω παίκτες μάλλον θα πάρουν ρεπό στο χριστουγεννιάτικο παιχνίδι ή στο μεθαυριανό (27/12, 03:00) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Smoothie King Center», ενώ ο κόουτς των πρωταθλητών NBA ανέφερε ότι ο Πάρκερ τον έπεισε να γυρίσει στα παρκέ χωρίς περιορισμούς στο προχθεσινό ματς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς ύστερα από τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο. Από την πλευρά του, ο Τζινόμπιλι παραδέχθηκε πως χρειαζόταν ρεπό στο πρόσφατο ντέρμπι με τους Ντάλας Μάβερικς, επειδή διέκρινε ανόητα λάθη του στο ματς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ένα 24ωρο νωρίτερα.

Από εκεί και πέρα, ο Πόποβιτς πρόσθεσε ότι ο Καούχι Λέοναρντ (χέρι) μάλλον θα χρειαστεί εγχείρηση με το πέρας της σεζόν, όσο ο MVP των τελικών των περσινών playoffs οδεύει προς νέο αποκλεισμό, κάτι που σημαίνει πως ο Κάιλ Άντερσον θα συνεχίσει ως βασικός. Με τη σειρά τους, οι Σάρλοτ Χόρνετς δοκιμάζονται μεθαύριο (27/12, 03:00) στο «Chesapeake Energy Arena» των «βροντών» χωρίς τον Λανς Στίβενσον (ισχίο), ο οποίος φαίνεται πως απασχολεί τους Ντένβερ Νάγκετς σε έντονο βαθμό και πως εξακολουθεί να προτιμά παραμονή στην ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν αντί για ανταλλαγή. Από το μεθαυριανό παιχνίδι θα λείψει επίσης ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Τζανίρο Πάργκο, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Αντίθετα, ο Αλ Τζέφερσον έπαιξε κανονικά στο χθεσινό παιχνίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν και προέρχεται από δύο διαδοχικούς μικροτραυματισμούς στη βουβωνική χώρα. Όσον αφορά τους «σβόλους», μεθαύριο (27/12, 04:00) φιλοξενούν τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Pepsi Center» χωρίς τον Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), ο οποίος θα γυρίσει σε περίπου τρεις εβδομάδες έπειτα από προχθεσινή χειρουργική επέμβαση. Ούτε οι Ράντι Φόι (τετρακέφαλος) και Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) υπολογίζονται από τον Μπράιαν Σο, ενώ ο Ντάρελ Άρθουρ (πόδι) συμπλήρωσε σερί τεσσάρων απουσιών στο χθεσινό παιχνίδι με τους Μπρούκλιν Νετς, άρα είναι τουλάχιστον αμφίβολος για το μεθαυριανό.

Χωρίς τους Κέβιν Μάρτιν (καρπός), Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος) και Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος/καρπός) θα συνεχίσουν οι εκπρόσωποι της Μινεάπολις, ενώ οι Πέλικανς στερούνται ακόμα των υπηρεσιών του Έρικ Γκόρντον (ώμος). Τέλος, ο Γκαλ Μέκελ, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τον σύλλογο της Νέας Ορλεάνης, μελετά πλέον το ενδεχόμενο υπογραφής συμβολαίου με ομάδα της Κίνας ή της Ευρώπης, ενώ ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα άφησε πράγματι τους Σαντόνγκ Λάιονς του CBA ύστερα από δεκατέσσερα ματς φιλοδοξώντας να γυρίσει στον «μαγικό» κόσμο.



Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved