Χιούστον Ρόκετς: Στάσιμος ο Τέρενς Τζόουνς

Χιούστον Ρόκετς: Στάσιμος ο Τέρενς Τζόουνς

Δεν έχει καταγράψει αξιοσημείωτο πρόοδο ο Τέρενς Τζόουνς των Χιούστον Ρόκετς έπειτα από τραυματισμό στο πόδι.

Είναι στο περιθώριο για σχεδόν δύο μήνες, διάστημα στο οποίο δεν έχει πατήσει παρκέ. Φαίνεται, πάντως, πως γυμνάζεται πλέον, αλλά παραμένει στα πιτς επ’ αόριστον. Αντίθετα, οι Ντουάιτ Χάουαρντ (ώμος) και Τζέιμς Χάρντεν (οπίσθιος μηριαίος) θα συνεχίσουν κανονικά στον σημερινό αγώνα (23/12, 03:00) της ομάδας του Κώστα Παπανικολάου με τους Πόρλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Toyota Center», όπως ο Τρέβορ Αρίζα, που αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα στην αριστερή γάμπα, όπως αποκάλυψαν οι Τεξανοί.

Επίσης, οι νεοαποκτηθέντες Κόρεϊ Μπρούερ και Αλεξέι Σβεντ θα τεθούν στη διάθεση του Κέβιν Μακ Χέιλ για πρώτη φορά. Μέσα σε όλα, βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες πως ο πρώτος αποτέλεσε παρελθόν από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, επειδή ο Φλιπ Σόντερς διαπίστωσε πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του για τη regular season του 2015-16 το επόμενο καλοκαίρι.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Στα των εκπρόσωπων του Όρεγκον, ο Λα Μάρκους Όλντριτζ αποκλείστηκε εξαιτίας ίωσης, που αποκάλυψε σήμερα ο Τέρι Στοτς, αλλά ίσως παίξει στον αυριανό αγώνα (24/12, 03:00) στο «Chesapeake Energy Arena» των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Θυμίζουμε πως δεδομένα εκτός είναι ο Ρόμπιν Λόπεζ (χέρι), ο οποίος φαίνεται πως απασχολεί τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, που ενδιαφέρονται και για τον Μπρουκ Λόπεζ των Μπρούκλιν Νετς, αλλά ο Κώστας Κουφός των Μέμφις Γκρίζλις παραμένει στην κορυφή της λίστας τους για απόκτηση «ψηλού» μέσω ανταλλαγής. Με τη σειρά τους, οι «αρκούδες» φιλοξενούν απόψε (23/12, 03:00) στο «FedEx Forum» τους Γιούτα Τζαζ, που θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τρέβορ Μπούκερ λόγω ακαθόριστης μικροεπέμβασης.

Μέμφις Γκρίζλις
Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Τενεσί θα συνεχίσουν χωρίς τον Τόνι Άλεν (μάτι), ο οποίος ομολόγησε ότι μάλλον θα μείνει στο περιθώριο για σημαντικό χρονικό διάστημα έπειτα από τον παραγκωνισμό του και από τον χθεσινό αγώνα με τους «καβς». Ούτε ο Ζακ Ράντολφ (γόνατο) θα παίξει σήμερα έπειτα από τον χθεσινό αποκλεισμό του, που προκάλεσε προαγωγή του Τζον Λέουερ στο αρχικό σχήμα του Ντέιβ Γέργκερ. Ο Κουφός, ο Νικ Καλάθης και τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ, όμως, είναι υγιή, ενώ χθες επέστρεψαν στο βασικό δυναμικό οι Τζόρνταν Άνταμς και Τζαρνέλ Στόουκς ύστερα από νέο υποβιβασμό στους Αϊόβα Ένερτζι της D-League.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Για τις «βροντές» μάλλον θα γυρίσει αύριο στα παρκέ ο Κέβιν Ντουράντ (αστράγαλος) έπειτα από δύο συνεχόμενους παραγκωνισμούς. Θυμίζουμε πως το κενό του στη βασική πεντάδα καλύφθηκε από τον Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε τις απαιτήσεις του Σκοτ Μπρουκς, όπως παραδέχθηκε ο κόουτς των Θάντερ. Τέλος, ο Κέντρικ Πέρκινς (γόνατο) επέστρεψε στη δράση από τον χθεσινό αγώνα με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, έπειτα από τον οποίο ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ομολόγησε πως πρέπει να μειώσει τον αριθμό σουτ τριών πόντων διακρίνοντας υπερβολική αστοχία του.



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved