Ντάλας Μάβερικς: Αύριο το ντεμπούτο του Ραζόν Ρόντο

Ντάλας Μάβερικς: Αύριο το ντεμπούτο του Ραζόν Ρόντο

Οι Ντάλας Μάβερικς παρουσίασαν μέσω συνέντευξης Τύπου τον Ραζόν Ρόντο, ο οποίος αναμένεται να παίξει στο αυριανό ματς τους.

Όλοι οι παίκτες, οι οποίοι άλλαξαν ομάδα στο πλαίσιο της ανταλλαγής του από τους Μπόστον Σέλτικς, πρέπει να περάσουν τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι το αυριανό ντέρμπι (21/12, 03:30) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «American Airlines Center». Επίσης επιβεβαιώθηκαν φημολογίες περί σιγουριάς των «μαβς» για παραμονή του έμπειρου πλέι-μέικερ με νέο συμβόλαιο, που θα υπογράψει το επόμενο καλοκαίρι, όταν γίνει unrestricted free agent. Σε αγωνιστικό επίπεδο, προφανώς θα αναλάβει τη θέση του βασικού πλέι-μέικερ συνεχίζοντας με το πάθος, που έδειξε από το 2006 με τους «κέλτες», όπως ανέφερε ο Ντιρκ Νοβίτσκι σχολιάζοντας την προσθήκη στο ρόστερ του Ρικ Καρλάιλ.

Από την πλευρά του, ο σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Κέντρικ Πέρκινς, ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του ήθελε να φύγει από τους «C’s», πρόθεση που δεν μπορούσε να αποκαλύψει για ευνόητους λόγους. Με τη χθεσινή ανταλλαγή απελευθερώθηκε και θέση στη 15άδα των Μάβερικς, που μάλλον θα την καλύψουν με τον Ζερμέιν Ο’ Νιλ. Επίσης διατηρούν τον Εμέκα Οκαφόρ, επίσης unrestricted free agent, σε θέση εναλλακτικής λύσης, σε περίπτωση που ο 36χρονος φόργουορντ/σέντερ αποφασίσει να αποσυρθεί οριστικά και αμετάκλητα από την ενεργό δράση ή προτιμήσει άλλη ομάδα του NBA για τη συνέχεια της καριέρας του.

Για τους Σπερς προηγείται αποψινό παιχνίδι (20/12, 03:00) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «AT&T Center», αλλά οι Τόνι Πάρκερ (οπίσθιος μηριαίος) και Πάτι Μιλς (ώμος) θα μείνουν έξω μαζί με τον Καούχι Λέοναρντ (χέρι), ο οποίος επιβεβαίωσε τοποθέτηση του Γκρεγκ Πόποβιτς αναφέροντας πως μάλλον θα χάσει αρκετά ακόμα ματς. Πάντως, τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Πόποβιτς, ο οποίος λογικά θα ξεκουράσει τους Τιμ Ντάνκαν και Μανού Τζινόμπιλι στο αυριανό ντέρμπι, ενώ σήμερα θα επαναφέρει τον Μπορίς Ντιό στο αρχικό σχήμα αντί του Ματ Μπόνερ.

Από την άλλη, ο Ρόμπιν Λόπεζ (χέρι) θα μείνει έξω με τον Νικολά Μπατούμ (γόνατο/καρπός), ο οποίος έκανε ελαφριά προπόνηση στο Σαν Αντόνιο και δήλωσε πως νιώθει καλύτερα, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος. Αύριο (21/12, 02:00), οι εκπρόσωποι του Όρεγκον θα βρεθούν στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, που θα συνεχίσουν χωρίς τον Έρικ Γκόρντον (ώμος), ενώ δήλωσαν αμφίβολο τον Ταϊρίκ Έβανς (γόνατο), αφού μετά τον παραγκωνισμό του από τον χθεσινό αγώνα με τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου αρκέστηκε σε σουτ στη σημερινή προπόνηση.

Μέσα σε όλα, οι «πελεκάνοι» αποδέσμευσαν τον Γκαλ Μέκελ μέσω του καταλόγου των waivers, αλλά ο Μόντι Ουίλιαμς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του μέσα στη regular season του 2014-15. Από την πλευρά τους, οι Σικάγο Μπουλς απέκλεισαν τον Ντέρικ Ρόουζ (ίωση) και Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος) από δεύτερο διαδοχικό αγώνα ενόψει του σημερινού (20/12, 03:00) με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη στο «FedEx Forum», ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (γόνατο), ο οποίος εκτίμησε πως θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε τρεις με έξι εβδομάδες.

Αντίθετα, ο Γιοακίμ Νοά (αστράγαλος) θα συνεχίσει κανονικά για δεύτερο συνεχόμενο ματς, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ ξεκαθάρισε μετά τη θεσπέσια εμφάνισή του στον χθεσινό αγώνα με τους Νιου Γιορκ Νικς ότι δεν φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε πρώτο «αστέρι» των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων». Με τη σειρά του, ο Τομ Θίμποντο αποθέωσε τον Νίκολα Μίροτιτς για τη συνεισφορά του στη χθεσινή νίκη. Τέλος, οι «αρκούδες» απέκλεισαν τον Τόνι Άλεν (μάτι) από δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά ο Ντέιβ Γέργκερ αποφάσισε να καλύψει το κενό στη βασική πεντάδα με τον Ταϊσόν Πρινς αντί του Κουίνσι Ποντέξτερ, ενώ υποβίβασαν εκ νέου τον Τζαρνέλ Στόουκς στους Αϊόβα Ένερτζι της D-League.



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved