Μαϊάμι Χιτ: Άρρωστος Ουέιντ με Τζαζ

Μαϊάμι Χιτ: Άρρωστος Ουέιντ με Τζαζ

Λόγω ίωσης, ο Ντουέιν Ουέιντ έχασε το πρωινό ζέσταμα και δηλώθηκε εξαιρετικά αμφίβολος, αλλά θα παίξει στο σημερινό ματς των Μαϊάμι Χιτ.

Αντίθετα, ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο) δεν θα δώσει το παρών στον αποψινό αγώνα (13/12, 04:00) με τους Γιούτα Τζαζ στο «EnergySolutions Arena», καθώς αποκλείστηκε από νωρίς, ενώ ο Κρις Άντερσεν (αστράγαλος) ομολόγησε ότι θα προσπαθήσει να γυρίσει στα παρκέ από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, οπότε θα χάσει και το κυριακάτικο παιχνίδι (15/12, 01:00) με τους Σικάγο Μπουλς στο «AmericanAirlines Arena». Με τη σειρά τους, χωρίς απουσίες θα παραταχθούν οι «μορμόνοι», κάτι που ισχύει επίσης για τους Φίνιξ Σανς ενόψει του σημερινού παιχνιδιού (13/12, 04:00) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «US Airways Center», αφού ο Τζεφ Χόρνασεκ επιβεβαίωσε πως ο Αϊσάια Τόμας (αστράγαλος) είναι πλέον στη διάθεσή του.

Ούτε τα «πιστόνια» αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα τραυματισμού, καθώς ο Τζόντι Μικς (μέση) είναι πράγματι έτοιμος για ντεμπούτο μέσα στη regular season του 2014-15, ενώ αύριο (14/12, 05:00) η ομάδα του Σταν Βαν Γκάντι θα βρεθεί στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς, που θα συνεχίσουν χωρίς τον Ντε Μάρκους Κάζινς (ίωση). Πάντως, ο Μάικ Μαλόουν εκτίμησε πως ο βασικός σέντερ του θα επανενταχθεί κατά 100% στο προπονητικό πρόγραμμά του την επόμενη εβδομάδα έπειτα από περιορισμένη παρουσία στις ομαδικές ασκήσεις της τρέχουσας, ενώ ο Όμρι Κάσπι (γόνατο) προπονήθηκε σήμερα φορώντας προστατευτικό και αναμένεται να παίξει στο αυριανό ματς.

Προστατευτικό στο δεξί πόδι φορά ο Ρούντι Γκέι, ο οποίος παραμένει μακριά από το 100% λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, αλλά θα δώσει επίσης το παρών στον αυριανό αγώνα. Σε άλλο αυριανό ματς (13/12, 21:00), οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δοκιμάζονται στο «American Airlines Center» των Ντάλας Μάβερικς, αλλά απέκλεισαν από σήμερα τον Άντριου Μπόγκουτ (γόνατο), ο οποίος θα χάσει και το μεθαυριανό παιχνίδι (15/12, 01:00) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Smoothie King Center», όπως ξεκαθαρίστηκε, αν και ο πρόσφατος τραυματισμός του δεν θεωρήθηκε σοβαρός σε πρώτο βαθμό. Ούτε ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) θα παίξει αύριο, αν και συνέχισε την πρόοδό του τα τελευταία 24ωρα.

Ούτως ή άλλως, δύσκολα θα πάρει θέση στη βασική πεντάδα σε βάρος του Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος παρατηρήθηκε για φλόπινγκ από την πειθαρχική επιτροπή του NBA, οπότε στο επόμενο αντίστοιχο ατόπημά του θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 5.000 δολαρίων. Στα των «μαβς», ο Τζαμίρ Νέλσον (ώμος) δηλώθηκε αμφίβολος για το αυριανό ματς έπειτα από αποκλεισμό ενός αγώνα, ενώ αβέβαιη κρίθηκε επίσης η παρουσία του Τσάντλερ Πάρσονς λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Μάλιστα κρίθηκε απαραίτητη επιστροφή του Ρίκι Λέντο στο βασικό ρόστερ από τους Τέξας Λέντζεντς της D-League, κάτι που επιβεβαιώνει ότι ο Ρέιμοντ Φέλτον παραμένει έσχατη λύση για τη θέση «1» στο μυαλό του Ρικ Καρλάιλ.

Από την πλευρά του, ο Ζερμέιν Ο’ Νιλ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να εξετάσει σοβαρά την περίπτωση επιστροφής στο NBA μέχρι τον Ιανουάριο. Θυμίζουμε πως ο 37χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα των Χιτ, των «πολεμιστών», των Μπόστον Σέλτικς, των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και των Ιντιάνα Πέισερς, είναι… παλαίμαχος από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.



Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved