Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Πλαφόν τριάντα λεπτών για Ντουράντ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Πλαφόν τριάντα λεπτών για Ντουράντ

Δεν πρόκειται να παίξει για πάνω από τριάντα λεπτά ο Κέβιν Ντουράντ στο αποψινό ματς των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Με το ίδιο χρονικό όριο έκανε ντεμπούτο στη regular season του 2014-15. Ούτως ή άλλως η έκταση της παρουσίας του δύσκολα θα ήταν μεγαλύτερη σήμερα, αφού οι «βροντές» αντιμετωπίζουν (06/12, 02:00) τους ουραγούς του NBA, Φιλαδέλφεια 76ερς, στο «Wells Fargo Center». Μάλιστα, ο Σκοτ Μπρουκς έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, καθώς ο Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο) απέσπασε ιατρική έγκριση για επιστροφή στα παρκέ. Στα των «σίξερς», οι Τόνι Ρότεν (γόνατο) και Αλεξέι Σβεντ (ισχίο) αποκλείστηκαν εκ νέου, αλλά επανακτήθηκε ο Μάλκολμ Λι προκαλώντας την αποδέσμευση του Ντρου Γκόρντον μέσω του καταλόγου των waivers και θα αποτελέσει επιπλέον λύση στην περιφέρεια πίσω από τον Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς.

Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι οι Τζόελ Εμπίντ (πόδι) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι). Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (06/12, 02:00), οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς υποδέχονται τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Verizon Center» χωρίς τον Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση), ο οποίος προοδεύει καθημερινά, όπως επιβεβαίωσε ο Ράντι Ουίτμαν, αλλά ο Πολ Πιρς (δάκτυλο ποδιού) δείχνει ετοιμοπόλεμος, όπως και ο Νενέ (πόδι), ο οποίος «έβγαλε» το πρωινό ζέσταμα. Από την άλλη, οι «σβόλοι» απέκλεισαν τον Ράντι Φόι (τετρακέφαλος) από τη σειρά τριών εκτός έδρας αγώνων, που ξεκινά σήμερα, αφού απαιτήθηκε ακαθόριστη ιατρική επέμβαση στον 31χρονο γκαρντ, ενώ με ακαθόριστη αφορμή απέκλεισαν και τον υγιή Γιουσούφ Νούρκιτς από τα τρία επόμενα ματς.

Αντίθετα, ο Ντανίλο Γκαλινάρι θα παίξει, αν και έχασε το πρωινό ζέσταμα λόγω ίωσης, ενώ στη διάθεση του Μπράιαν Σο είναι επίσης ο Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), αλλά θα χρησιμοποιηθεί μονάχα σε περίπτωση έκτατης ανάγκης. Με τη σειρά τους, οι Σάρλοτ Χόρνετς φιλοξενούν σήμερα (06/12, 02:00) τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Time Warner Cable Arena» χωρίς τους Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (πόδι) και Τζεφ Τέιλορ (τιμωρία), αλλά ο Γκάρι Νιλ (ώμος) επιβεβαίωσε πως θα γυρίσει στα παρκέ ύστερα από απουσία τεσσάρων αγώνων. Χωρίς τους Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) και Κλίαντονι Έρλι (γόνατο) θα συνεχίσουν οι Νεοϋορκέζοι, ενώ ο Σαμ Ντάλεμπερτ θα γυρίσει στη βασική πεντάδα σε βάρος του Κουίνσι Έισι.

Παράλληλα, ο Αμάρε Στουντεμάιρ μεταφέρθηκε στη θέση «4» του αρχικού σχήματος του Ντέρεκ Φίσερ, ενώ βασικοί παραμένουν οι Χοσέ Καλντερόν, Ιμόν Σουμπέρτ και Καρμέλο Άντονι. Μεθαύριο (08/12, 02:30), οι Νικς θα βρεθούν στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που στερούνται των υπηρεσιών του Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (δάκτυλο χεριού). Στο χθεσινό ματς των εκπρόσωπων του Όρεγκον με τους Ιντιάνα Πέισερς, ο Ντάμιαν Λίλαρντ αποκόμισε νέο τραυματισμό στο δεξί χέρι και ακολούθησαν ακτινογραφίες, αλλά δεν κινδυνεύει με αποκλεισμό, ενώ ο Ντορέλ Ράιτ (ίωση) έχασε τη σημερινή προπόνηση μετά τον χθεσινό παραγκωνισμό του, οπότε οδεύει προς δεύτερο συνεχόμενο αποκλεισμό.

Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Λα Μάρκους Όλντριτζ αποφεύγει οποιαδήποτε ερώτηση για το μέλλον του, αν και το πιθανότερο είναι πως το επόμενο καλοκαίρι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς ως unrestricted free agent. Τέλος, ο Κρις Κέιμαν ομολόγησε πως νιώθει αγωνία ενόψει της γέννησης του πρώτου παιδιού του, που θα υποδεχτεί σε περίπου δύο εβδομάδες.



ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved