Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Παίζει ο Ουέστμπρουκ, όχι ο Ντουράντ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Παίζει ο Ουέστμπρουκ, όχι ο Ντουράντ

Απόψε θα επιστρέψει στη δράση ο Ράσελ Ουέσμτπρουκ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ξεπερνώντας τραυματισμό στο χέρι.

Θα φορέσει μεν προστατευτικό, αλλά θα συμπεριληφθεί στη βασική πεντάδα του Σκοτ Μπρουκς για το σημερινό ματς (29/11, 03:00) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Chesapeake Energy Arena». Μοιραία, ο Ρέτζι Τζάκσον θα περιοριστεί σε αναπληρωματικό ρόλο, αλλά ο προπονητής των «βροντών» δήλωσε πως ο 24χρονος πλέι-μέικερ θα πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής δίπλα στον Ουέστμπρουκ. Επίσης ισχυρίστηκε πως ο Κέβιν Ντουράντ (πόδι) δεν θα προλάβει το αποψινό παιχνίδι, αλλά επιβεβαίωσε πως θα γυρίσει την επόμενη εβδομάδα μαζί με τον Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι). Στα πιτς παραμένει και ο Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο), ενώ ο Γκραντ Τζέρετ επέστρεψε στο βασικό ρόστερ έπειτα από υποβιβασμό στους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου της D-League.

Από την άλλη αποκλείστηκε ο Καρμέλο Άντονι (μέση), ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) και Κλίαντονι Έρλι (γόνατο). Ο «Μέλο» λογικά θα χάσει και το μεθαυριανό ματς (01/12, 02:30) στο «Madison Square Garden» με τους Μαϊάμι Χιτ, που θα στερηθούν των υπηρεσιών του Κρις Άντερσεν (αστράγαλος), αλλά ο Ντουέιν Ουέιντ (οπίσθιος μηριαίος) «έβγαλε» και τη σημερινή προπόνηση χωρίς περιορισμούς, οπότε θα τεθεί στη διάθεση του Έρικ Σποέλστρα ύστερα από επτά διαδοχικούς παραγκωνισμούς. Μέσα σε όλα, το NBA απέρριψε έφεση των Σακραμέντο Κινγκς για το buzzer-beater του Κόρτνεϊ Λι σε πρόσφατο αγώνα με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη.

Πάντως, ο Ράιαν Χόλινς επανέλαβε πως ακούμπησε την μπάλα στην επαναφορά, οπότε το νικητήριο καλάθι έπρεπε να ακυρωθεί, ενώ σήμερα (29/11, 03:30) οι «βασιλιάδες» δοκιμάζονται στο «AT&T Center» των Σαν Αντόνιο Σπερς. Μάλιστα έκριναν ετοιμοπόλεμους τους Ρούντι Γκέι (αχίλλειος τένοντας) και Ντάρεν Κόλισον (τετρακέφαλος) έπειτα από δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς, αλλά περιθωριοποίησαν τον Ντε Μάρκους Κάζινς λόγω ίωσης! Αναγκαστικά θα αναλάβει τη θέση του βασικού σέντερ ο Χόλινς, ο οποίος φέτος έχει παίξει συνολικά… ένδεκα λεπτά, ενώ μέσα σε όλα οι εκπρόσωποι της Καλιφόρνια υποβίβασαν εκ νέου τον Έρικ Μόρλαντ στους Ρένο Μπίγκχορνς της D-League.

Στα των Τεξανών, ο Κόρι Τζόζεφ (αστράγαλος) θα γυρίσει στα παρκέ, αλλά οι Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα) και Πάτι Μιλς (ώμος) θα μείνουν έξω, ενώ ο Γκρεγκ Πόποβιτς γύρισε στην ομάδα του ύστερα από μικροεπέμβαση, αλλά θα μείνει στο περιθώριο και για το αποψινό παιχνίδι. Σε άλλο σημερινό ματς (29/11, 03:00), οι Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου φιλοξενούν τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Toyota Center» χωρίς τους Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο), Πατ Μπέβερλι (οπίσθιος μηριαίος) και Τέρενς Τζόουνς (πόδι), άρα ο Έλληνας διεθνής θα διατηρήσει σημαντικό ρόλο στη θέση «4» πίσω από τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας, που θα βοηθήσει και στη θέση «5» πίσω από τον Τάρικ Μπλακ.

Οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς (αχίλλειος τένοντας), αλλά ο Ματ Μπαρνς (γάμπα) θα επιστρέψει ως μέλος της βασικής πεντάδας του Ντοκ Ρίβερς ύστερα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς, στους οποίους βασικός ήταν ο Ρέτζι Μπούλοκ. Αύριο (30/11, 04:00), οι Κλίπερς θα βρεθούν στο «EnergySolutions Arena» των Γιούτα Τζαζ, που έκριναν αμφίβολο τον Τζέρεμι Έβανς λόγω τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο. Ούτως ή άλλως, ο 27χρονος φόργουορντ δεν είναι μέρος του rotation του Κουίν Σνάιντερ.



Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Euroleague: Σφυρίζουν το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού
Euroleague: Σφυρίζουν το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved