Χιούστον Ρόκετς: Νέα ευκαιρία για Παπανικολάου

Χιούστον Ρόκετς: Νέα ευκαιρία για Παπανικολάου

Με σημαντικό ρόλο θα συνεχίσει ο Κώστας Παπανικολάου στους Χιούστον Ρόκετς λόγω των σοβαρών προβλημάτων τραυματισμού των Τεξανών.

Όπως αναμενόταν, οι Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο) κι Πάτρικ Μπέβερλι (οπίσθιος μηριαίος) αποκλείστηκαν και από τον σημερινό αγώνα (27/11, 03:00) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Toyota Center» μαζί με τον Τέρενς Τζόουνς (πόδι), ενώ ο Κέβιν Μακ Χέιλ, ο οποίος χρησιμοποιεί εκτενώς τον Παπανικολάου στη θέση «4» υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, ομολόγησε πως οι τραυματίες δύσκολα θα προλάβουν τον μεθαυριανό εντός έδρας αγώνα (29/11, 03:00) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Από την άλλη, οι «βασιλιάδες» περιθωριοποίησαν εκ νέου τους Ρούντι Γκέι (αχίλλειος τένοντας) και Ντάρεν Κόλισον (τετρακέφαλος), οι οποίοι αναμένεται να παίξουν στο μεθαυριανό ματς (29/11, 03:30) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «AT&T Center».

Απόψε, (27/11, 03:00), οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς υποδέχονται τους Μιλγουόκι Μπακς στο «Target Center» και θα παρουσιαστούν με ροζ κορδόνια λόγω του θανάτου της μητέρας του Θάντεους Γιανγκ, ο οποίος θα σήμερα θα παίξει για πρώτη φορά μετά την τραγική απώλειά του. Αντίθετα, ο Μο Ουίλιαμς (ίωση) έχασε και το πρωινό ζέσταμα, άρα φυσιολογικά αποκλείστηκε επιτρέποντας επιστροφή του Ζακ Λαβίν στη βασική πεντάδα του Φλιπ Σόντερς, ενώ οι «λύκοι» περιθωριοποίησαν επίσης τους Νικ Πέκοβιτς (καρπός) και Ρόνι Τουριάφ (ισχίο). Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι οι Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος) και Κέβιν Μάρτιν (καρπός).

Στα των «ελαφιών», ο Τζον Χένσον (πόδι) ταξίδεψε με την αποστολή μετά τον τραυματισμό στο χθεσινό ματς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, αλλά θα μείνει έξω μαζί με τους Νέιτ Ουόλτερς (ίωση), Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι). Μάλιστα, ο Τζέισον Κιντ δήλωσε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στη θέση «5» καλύπτοντας το κενό του συμπαίκτη του. Αντίθετα, οι Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη θα παραταχθούν χωρίς απουσίες στο αποψινό ματς (27/11, 05:30) στο «Staples Center» με τους Λος Άντζελες Λέικερς, που έκριναν τον Κάρλος Μπούζερ (ώμος) έτοιμο για θέση στη βασική πεντάδα, παρά τον παραγκωνισμό του από τις τελευταίες προπονήσεις.

Εντούτοις, οι Στιβ Νας (μέση), Τζούλιους Ραντλ (πόδι), Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος) και Ζαβιέ Ανρί (αχίλλειος τένοντας) δεν υπολογίζονται από τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς των «λιμνάνθρωπων», Μπάιρον Σκοτ, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι ο Νικ Γιανγκ θα αναλάβει επιπλέον σουτ με τις «αρκούδες», ώστε να συνεχίσει με αποτελεσματικό τρόπο την προσαρμογή του στις απαιτήσεις στο NBA έπειτα από αποχή λόγω τραυματισμού στον αντίχειρα. Μέσα σε όλα, το Yahoo! Sports αποκάλυψε πως οι Λέικερς ετοιμάζονται να προσφέρουν μονοετές εγγυημένο συμβόλαιο στον Ερλ Κλαρκ, η επιστροφή του οποίου μάλλον θα προκαλέσει την αποδέσμευση του Ανρί.

Ακόμα, ο ανιψιός του Ντομινίκ Ουίλκινς, Ντάμιεν Ουίλκινς, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της D-League για την περασμένη εβδομάδα με αφορμή θετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα των Αϊόβα Ένερτζι, θυγατρική ομάδα των Γκρίζλις, που ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τζόρνταν Χάμιλτον, μέχρι πρότινος μεταγραφικού στόχου των «λιμνάνθρωπων». Επίσης, οι Ντέλαγουερ 87ερς, θυγατρική ομάδα των Φιλαδέλφεια 76ερς, εξασφάλισαν τον Νόλαν Σμιθ, ενώ ο πρώην γκαρντ των εκπρόσωπων του Τενεσί, Τζαμάλ Φράνκλιν, ανέβασε τις «μετοχές» του πετυχαίνοντας 53 πόντους σε πρόσφατο παιχνίδι του κινέζικου CBA. Την περασμένη offseason δοκιμάστηκε και από τους Σπερς, που σήμερα (27/11, 03:30) υποδέχονται τους Ιντιάνα Πέισερς στο «AT&T Center» χωρίς τους Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα) και Πάτι Μιλς (ώμος).

Αποκλείστηκε επίσης ο Κόρι Τζόζεφ (αστράγαλος), αλλά ο Ματ Μπόνερ (ίωση) θα επιστρέψει στα παρκέ εν τη απουσία του Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος θα μείνει στο περιθώριο για λίγες ημέρες λόγω ασθένειας, που δεν κρίνεται σοβαρή και επιτρέπει στον Έτορε Μεσίνα να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή. Τέλος, ο σύλλογος της Ιντιανάπολις απέκλεισε εκ νέου τον Ρόι Χίμπερτ (αστράγαλος) μαζί με τους Ντέιβιντ Ουέστ (αστράγαλος), ο οποίος επιβεβαίωσε πως ίσως παίξει στο μεθαυριανό ματς (29/11, 03:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Bankers Life Fieldhouse», ενώ οι Πολ Τζορτζ (πόδι), Τζορτζ Χιλ (γόνατο) και Σι Τζέι Ουότσον (πόδι) παρέμειναν επίσης στον κατάλογο απόντων του Φρανκ Βόγκελ.



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τη Super League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τη Super League
Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved