Ατλάντα Χοκς: Συμβουλή του… αντίπαλου κόουτς ακολούθησε ο Κόρβερ

Ατλάντα Χοκς: Συμβουλή του… αντίπαλου κόουτς ακολούθησε ο Κόρβερ

Σχολιάζοντας το καταλυτικό τρίποντό του στο χθεσινό ματς με τους Γιούτα Τζαζ, ο Κάιλ Κόβερ των Ατλάντα Χοκς ευχαρίστησε τον… αντίπαλο προπονητή.

Ο νυν κόουτς των «μορμόνων», Κουίν Σνάιντερ, ήταν στο τεχνικό επιτελείο των Χοκς το 2013-14 και πίεσε ασφυκτικά τον 33χρονο γκαρντ/φόργουορντ να δοκιμάσει το συγκεκριμένο τρίποντο, κάτι που έπραξε για πρώτη φορά στο χθεσινό παιχνίδι, όπως ομολόγησε με το πέρας της αναμέτρησης! Στα της συνέχειας της regular season του 2014-15, τα «γεράκια» υποδέχονται αύριο (15/11, 02:30) τους Μαϊάμι Χιτ στο «Philips Arena» και απέκλεισαν ήδη τον Ντε Μαρ Κάρολ (βουβωνική χώρα) από δεύτερο συνεχόμενο ματς, αλλά έκριναν ετοιμοπόλεμο τον Μάικ Σκοτ (μέση) ύστερα από απουσία ενός αγώνα. Από την άλλη, οι Ντάνι Γκρέιντζερ (ισχίο) και Τζάστιν Χάμιλτον (βουβωνική χώρα) είναι αμφίβολοι, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνουν στο περιθώριο.

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Justin+Hamilton+Houston+Rockets+v+Miami+Heat+t9zri0ajk0Ex.jpg

Με χρονικό περιορισμό θα συνεχίσει ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (δάκτυλο ποδιού), αλλά απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τον Έρικ Σποέλστρα, ο οποίος υποστήριξε πως οι Χιτ είναι καλύτεροι με τον 27χρονο πάουερ φόργουορντ στο παρκέ. Μέσα σε όλα, ο Κρις Μπος θύμισε πως από το ξεκίνημα της σεζόν ξεκαθάρισε ότι μπορεί να είναι αποτελεσματικός στα ριμπάουντ όντας δικαιωμένος από μέσο όρο 9.3 «σκουπιδιών» ανά αγώνα μέσα στο 2014-15, ενώ ο Λουόλ Ντενγκ θέλησε να τονίσει πως οι εκπρόσωποι της Φλόριντα προσπαθούν ακόμα να «δέσουν» ως ομάδα, πριν από τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από τους αποδεκατισμένους Ιντιάνα Πέισερς.

Στο χθεσινό παιχνίδι, ο Ντόναλντ Σλόαν πήρε κρίσιμο επιθετικό φάουλ από τον Μάριο Τσάλμερς, αλλά με το πέρας της αναμέτρησης ξεκαθάρισε πως δεν είναι ιδιαίτερα καλός αμυντικός αφήνοντας να εννοηθεί πως ευνοήθηκε από ατόπημα του αντιπάλου. Αύριο (15/11, 02:00), η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ φιλοξενεί τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Bankers Life Fieldhouse» χωρίς τους Τζορτζ Χιλ (γόνατο), Πολ Τζορτζ (πόδι) και Σι Τζέι Ουότσον (πόδι), ενώ σήμερα ο Ντέιβιντ Ουέστ (αστράγαλος) αποκλείστηκε από το αυριανό ματς και από μεθαυριανό (16/11, 03:00) ματς με τους Σικάγο Μπουλς στο «United Center». Προς νέα περιθωριοποίηση οδεύει επίσης ο Ρόντνι Στάκι (πόδι), αλλά ο Σι Τζέι Μάιλς (κεφάλι) δείχνει έτοιμος για επιστροφή.

Από την πλευρά του, ο κόουτς των «σβόλων», Μπράιαν Σο, αποδείχθηκε πράγματι αηδιασμένος από την εικόνα της ομάδας του στη χθεσινή ήττα από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, όπως απέδειξε ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο με τους Τζέι Τζέι Χίκσον, Αλόνζο Γκι και Ντάρελ Άρθουρ αντί των βασικών, Τιμοφέι Μοζγκόφ, Κένεθ Φαρίντ και Άαρον Αφλάλο. Με το πέρας του αγώνα, ο τελευταίος τόνισε με νόημα πως οι Νάγκετς πρέπει να βρουν τρόπο να διακόψουν το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, ενώ ο Ράντι Φόι έχασε τη σημερινή προπόνηση λόγω τραυματισμού στο γόνατο και κρίθηκε αμφίβολος για το αυριανό ματς. Σε σημερινό παιχνίδι (14/11, 03:00), οι Σακραμέντο Κινγκς δοκιμάζονται στο «FedEx Forum» των Μέμφις Γκρίζλις.

Μάλιστα, ο Μάικ Μαλόουν θα έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, αφού ο Ντάρεν Κόλισον (ώμος) θα γυρίσει στα παρκέ ύστερα από απουσία ενός αγώνα, αλλά ο Νικ Καλάθης (τιμωρία) θα μείνει έξω για τις «αρκούδες». Ακόμα, ο Ντέιβ Γέργκερ μίλησε με τον Κουίνσι Ποντέξτερ, ώστε να του εξηγήσει τον ρόλο του στο rotation μετά τον περιορισμό της συμμετοχής του στο προχθεσινό ματς με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Τέλος, ο Κένιον Μάρτιν φαίνεται πως δοκιμάστηκε τελικά σε αγωνιστικό επίπεδο, παρά ενδείξεις για ένταξη στο τεχνικό επιτελείο του Γέργκερ, αλλά δύσκολα θα πάρει τη 15η θέση του ρόστερ.



Ολυμπιακός: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για Άστον Βίλα - Πίστη για Super League,τελικό Conference League
Ολυμπιακός: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για Άστον Βίλα - Πίστη για Super League,τελικό Conference League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/04) - Με Game 3 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/04) - Με Game 3 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο Βελιγράδι για να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο Βελιγράδι για να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved