Νιου Γιορκ Νικς: Διάψευση για διακοπή διαπραγματεύσεων με Σούμπερτ

Νιου Γιορκ Νικς: Διάψευση για διακοπή διαπραγματεύσεων με Σούμπερτ

Φαίνεται πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των Νιου Γιορκ Νικς με τον Ιμόν Σουμπέρτ για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου τους.

Αν δεν επέλθει συμφωνία μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα γίνει restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που ισχύει επίσης για τους Καούχι Λέοναρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ρίκι Ρούμπιο των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, Τριστάν Τόμπσον των Κλίβελαντ Καβαλίερς και Κλέι Τόμπσον των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ενώ αντίστοιχες περιπτώσεις είναι επίσης οι Νόρις Κόουλ των Μαϊάμι Χιτ, Κέμπα Ουόλκερ των Σάρλοτ Χόρνετς, Τζίμι Μπάτλερ των Σικάγο Μπουλς, Ρέτζι Τζάκσον των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Μπράντον Νάιτ των Μιλγουόκι Μπακς, Νικ Βούτσεβιτς και Τομπίας Χάρις των Ορλάντο Μάτζικ, Ενές Καντέρ και Άλεκ Μπαρκς των Γιούτα Τζαζ. Μέχρι πρότινος, πάντως, φαινόταν πως οι Νικς είχαν αποφασίσει να αφήσουν τον Σουμπέρτ να γίνει πράγματι restricted free agent, αλλά το ESPN έγραψε πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών για νέο συμβόλαιο συνεχίζονται.

Στα της τρέχουσας preseason του NBA, οι Νεοϋορκέζοι θα συνεχίσουν τα φιλικά προετοιμασίας τη Δευτέρα (21/10, 02:30) υποδεχόμενοι τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «Madison Square Garden». Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος) παραμένει αμφίβολος, καθώς κατέγραψε περιορισμένη παρουσία στη σημερινή προπόνηση, από την οποία απείχε ο Τράβις Αουτλόου λόγω μικροτραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

Από την άλλη, ο Λάρι Σάντερς χρειάστηκε επέμβαση στο μάτι, οπότε αποκλείστηκε και από το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας (23/10, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «BMO Harris Bradley Center», ενώ εξ αρχής περιθωριοποιήθηκε από το σημερινό ματς με τους «λύκους» και από εκείνο με τους Νικς, αλλά εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος για την έναρξη της regular season. Ούτε ο Ερσάν Ιλιασόβα (γόνατο) θα παίξει με τους εκπρόσωπους του «Μεγάλου Μήλου», αλλά λογικά θα επιστρέψει στον αγώνα με τους «λύκους», ενώ στα πιτς παραμένουν οι Ντάμιεν Ινγκλίς (πόδι) και Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο).

Σε αντίθεση με τους παραπάνω συμπαίκτες του, ο Νάιτ (βουβωνική χώρα) αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ από το παιχνίδι στο «MSG» και να καθιερωθεί στη θέση «1» του αρχικού σχήματος του Τζέισον Κιντ. Τέλος, οι Μπακς ανακοίνωσαν πως προστέθηκαν πέντε Αφροαμερικανοί επιχειρηματίες και δύο γνωστοί επιχειρηματίες από το Μιλγουόκι στο διοικητικό σχήμα δίπλα στους ιδιοκτήτες, Ουές Έντενς και Μαρκ Λάσρι, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσουν το ποσοστό των μετοχών που αγοράστηκαν.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved