Λος Άντζελες Λέικερς: «Πόλεμος» Κόμπι με… Λεμπρόν

Λος Άντζελες Λέικερς: «Πόλεμος» Κόμπι με… Λεμπρόν

Μέσω πρόσφατης συνέντευξής του, ο Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς αποκάλυψε παλιότερη σύγκρουσή του με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ανέφερε πως «έκραξε» μέσω SMS τον 4-φορές MVP το 2010, όταν άφησε τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για χάρη των Μαϊάμι Χιτ δείχνοντας ότι αποδέχεται τη φετινή απόφαση του «βασιλιά» περί επιστροφής στους «Καβς», ενώ μιλώντας με στο Sports Illustrated παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να δώσει πλέον το 100% στα παρκέ του NBA, επειδή δεν μπορεί να ξεκουραστεί και να αναρρώσει λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών των τελευταίων ετών. Πάντως, μέλη του ιατρικού επιτελείου των «λιμνάνθρωπων» εκτιμούν πως ο «Μπλακ Μάμπα» έχει προοδεύσει σε σημαντικό βαθμό τονίζοντας πως έχει προσαρμοστεί στον πόνο, ενώ ο Μπράιαντ πρόσθεσε στη συνέντευξή του πως η αγωνιστική παρουσία του Πολ Πιρς των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους NBAers της ηλικίας του. Στο μεταξύ, Μέσα της «πόλης των αγγέλων» εκτίμησαν ότι ο Κόμπι μαζί με τους Τζέρεμι Λιν, Ουές Τζόνσον, Κάρλος Μπούζερ και Τζόρνταν Χιλ θα αποτελέσουν τη βασική πεντάδα του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μπάιρον Σκοτ.

Άρα, ο Στιβ Νας θα είναι αναπληρωματικός, όπως αναμενόταν, κάτι που ισχύει και για τον Τζούλιους Ραντλ, ο οποίος θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, όπως επανέλαβε πρόσφατα ο τεχνικός των Λέικερς. Από την πλευρά του, ο GM του συλλόγου του Λος Άντζελες, Μιτς Κούπτσακ, ανέφερε πως στοχεύει στη δημιουργία ρόστερ, που θα είναι ικανό για πρόκριση στα playoffs, ενώ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Μάικλ Μπίσλι. Ο τελευταίους δοκιμάστηκε πρόσφατα για δεύτερη φορά, ενώ το παρών στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Λέικερς έδωσαν επίσης οι Ντέξτερ Πίτμαν, Γκρεγκ Στιέμσμα, Ντάνιελ Όρτον, Μπόμπι Μπράουν, Μπεν Χάνσμπροου, Τόνεϊ Ντάγκλας και Μάλκολμ Λι, σύμφωνα με το USA Today.

Σημειώνουμε πως οι Ντάγκλας και Μπράουν έχουν υπογράψει ήδη συμβόλαιο με ομάδα του κινέζικου CBA, αλλά μπορούν να επιστρέψουν στον «μαγικό» κόσμο, αν εξασφαλίσουν σχετικό συμβόλαιο, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της κορυφαίας ασιατικής λίγκας. Μέσα σε όλα, οι «λιμνάνθρωποι» επισημοποίησαν το παρθενικό επαγγελματικό συμβόλαιο του Τζόρνταν Κλάρκσον, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο 1.8 εκατομμυρίων δολαρίων με 500,000 εγγυημένα, σύμφωνα με τη Los Angeles Times. Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο του Σκοτ υπήρξε προσθήκη του Τζιμ Έγεν και αφαίρεση του Τζόνι Ντέιβις, ενώ ο παλαίμαχος ΝΒΑer, Φιλ Χάμπαρντ, αποχώρησε από τους Σάντα Κρουζ Ουόριορς της D-League, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Λος Άντζελες Ντιφέντερς, θυγατρική ομάδα των Λέικερς στο NBDL.



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved