Σακραμέντο Κινγκς: Θέλει πλάνο ο Γκέι

Σακραμέντο Κινγκς: Θέλει πλάνο ο Γκέι

Άφησαν τον Αϊσάια Τόμας να φύγει… τσάμπα, αλλά οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν μεγάλα σχέδια για τον Ρούντι Γκέι.

Από τη μία, ο βραχύσωμος πλέι-μέικερ ανταλλάχθηκε με υπογεγραμμένο συμβόλαιο στους Φίνιξ Σανς, χωρίς να μιλήσει με τον GM, Πιτ Ντ’ Αλεσάντρο, κάτι που φανερώνει την απροθυμία των «βασιλιάδων» για παραμονή του Τόμας στο ρόστερ του Μάικ Μαλόουν. Αντίθετα, ο Γκέι προσεγγίστηκε από σχεδόν όλα τα στελέχη της διοίκησης, ώστε να πειστεί να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του, ενώ στην προκειμένη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο υπογραφής πολυετές συμβολαίου με τους Κινγκς, αφού δήλωσε: «Από το ξεκίνημα της σεζόν θα είμαι διαθέσιμος για διαπραγματεύσεις. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ μονάχα να βελτιωθώ ατομικά σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά όποτε θέλουν μπορούμε να συζητήσουμε νέο συμβόλαιο, αρκεί να διαπιστώσω πλάνο για το μέλλον της ομάδας.

«Πονοκεφάλους» δημιουργεί και ο Τζέισον Τέρι, ο οποίος δήλωσε απόλυτα υγιής έπειτα από τραυματισμό στο γόνατο και πανέτοιμος να τα δώσει όλα για τους εκπρόσωπους της Καλιφόρνια εκπληρώνοντας το τελευταίο έτος του συμβολαίου του, αλλά επανέλαβε πως λατρεύει τους Ντάλας Μάβερικς και πως θα ήθελα να επιστρέψει στους Τεξανούς, που χαρακτήρισε ομάδα της καρδιάς του. Όσον αφορά το δυναμικό των Κινγκς, ανέφερε ότι ο Ντε Μάρκους Κάζινς είναι μεγάλο ταλέντο που πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα, ενώ για τον Γκέι πρόσθεσε ότι δεν είναι αποδεδειγμένος νικητής, αλλά παίκτης, γύρω από τον οποίο μπορεί ένας σύλλογος να δημιουργήσει ισχυρό ρόστερ.

Ακόμα, οι «βασιλιάδες» σκοπεύουν να ανταλλάξουν τουλάχιστον έναν από τους πάουερ φόργουορντ τους, καθώς στο ρόστερ υπάρχουν οι Τζέισον Τόμπσον, Καρλ Λάντρι, Ντέρικ Ουίλιαμς, Ρέτζι Έβανς και Κουίνσι Έισι, ώστε να πλαισιώσουν τον Κάζινς με ευέλικτο «4άρι», αν και ο Μαλόουν δήλωσε πρόσφατα ότι δεν θέλει σουτ τριών πόντων του Έισι, αλλά μεγαλύτερη προσπάθεια κοντά στη ρακέτα σχολιάζοντας εμφάνιση του 23χρονου Αμερικανού στο Summer League. Από την πλευρά του, ο Μπεν Μακ Λέμορ φανέρωσε αποφασιστικότητα γύρω από τη βελτίωση των ποσοστών ευστοχίας του ενόψει του 2014-15.

Μέσα σε όλα, ο Νικ Στάουσκας, ο οποίος στο NCAA απέδειξε πως είναι δεινός σουτέρ, υπέγραψε το παρθενικό επαγγελματικό συμβόλαιό του, ενώ ο Άλεξ Οριάκι, που αποκτήθηκε από τους Σανς μέσω της ανταλλαγής του Τόμας, προστέθηκε στο δυναμικό των Κινγκς για το Summer League. Τέλος, επισημοποιήθηκε το τριετές συμβόλαιο 16 εκατομμυρίων δολαρίων του Ντάρεν Κόλισον, ο οποίος θα αναλάβει χρέη βασικού πλέι-μέικερ, ενώ ο μέχρι πρότινος κόουτς των Γιούτα Τζαζ, Τάι Κορμπίν, έγινε πρώτος βοηθός του Μαλόουν.



Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved