Κλίβελαντ Καβαλίερς: Έτοιμο το μάξιμουμ συμβόλαιο για Έρβινγκ

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Έτοιμο το μάξιμουμ συμβόλαιο για Έρβινγκ

Άμεσα θα καταθέσουν προσφορά 90 εκατομμυρίων δολαρίων για πενταετές συμβόλαιο στον Κάιρι Έρβινγκ οι Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Διέρρευσε, πως μέλη της διοίκησης θα ταξιδέψουν στο Νιου Τζέρζεϊ, ώστε να συναντήσουν τον 22χρονο πλέι-μέικερ και να του παρουσιάσουν την προσφορά τους, η οποία ισοδυναμεί με το μάξιμουμ συμβόλαιο που μπορεί να υπογράψει ο Έρβινγκ το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, εκτιμάται πως η πρόταση θα γίνει αποδεκτή από την 1η επιλογή του ντραφτ του 2011, που έχει μιλήσει ήδη με την 1η επιλογή του φετινού ντραφτ και νέο συμπαίκτη του. Άντριου Ουίγκινς. Από την πλευρά του, ο γιος του άλλοτε πρώτου σκόρερ της ελληνικής Α1, Μίτσελ Ουίγκινς, παρουσιάστηκε από τους εκπρόσωπους του Οχάιο με το όνομα του… πατέρα του, όπως μαρτυρά το παρακάτω βίντεο, ενώ με τις πρώτες δηλώσεις του ως μέλος του ρόστερ των Καβαλίερς είπε μεταξύ άλλων πως θα έκανε ωραίο δίδυμο με τον… Λεμπρόν Τζέιμς, πως είναι θαυμαστής του Έρβινγκ και πως θέλει να γίνει All Star από το 2014-15!

Στο μεταξύ γνωστοποιήθηκε πως ο νέος κόουτς των «Καβς», Ντέιβιντ Μπλατ, θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας του Summer League, στο οποίο θα πάρουν μέρος ο Ουίγκινς, ο Άντονι Μπένετ, ο Τζο Χάρις και ο Κάρικ Φέλιξ, μεταξύ άλλων, ενώ το παρών αναμένεται να δώσει και ο πρώην γκαρντ του Γκονζάγκα, Στίβεν Γκρέι. Σύμφωνα με το RealGM, οι Τάιλερ Τζόνσον, Τζόρνταν Μόργκαν και Μπράντι Χέσλιπ θα φορέσουν τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο Summer League. Ακόμα, ο πρόεδρος και κόουτς του συλλόγου της Μινεάπολις, Φλιπ Σόντερς, εξετάζει τις περιπτώσεις των unrestricted free agents, Σόουν Λίβινγκστον, Στιβ Μπλέικ και Έβαν Τέρνερ, ενώ ενδιαφέρον δείχνουν οι Τίμπεργουλφς και για τον Τσάντλερ Πάρσονς, που έμεινε ελεύθερος από τους Χιούστον Ρόκετς. Αντίθετα επέτρεψαν στους Ρόμπι Χάμελ και Όθιους Τζέφερς να γίνουν unrestricted free agents, αφού δεν κατέθεσαν προκριματική προσφορά, ώστε να τους προσδώσουν ιδιότητα restricted free agent.

Συνεχίζεται και η προσπάθεια ανταλλαγής του Κέβιν Λοβ, κάτι που αποδείχθηκε από τις παρθενικές δηλώσεις των Ζακ Λαβίν και Γκλεν Ρόμπινσον ΙΙΙ μετά την επιλογή τους στο ντραφτ, καθώς αμφότεροι είπαν πως ανυπομονούν για αγωνιστική συνεργασία με τον Ρίκι Ρούμπιο, αλλά απέφυγαν αντίστοιχες αναφορές στον Αμερικανό διεθνή, ενώ ο Σόντερς ανέφερε συγκεκριμένα για τον Λαβίν ότι τον ξεχώρισε από το λύκειο και ο ίδιος ο 19χρονος γκαρντ απολογήθηκε για την άσεμνη έκφραση που εκστόμισε, όταν ανακοινώθηκε η επιλογή του από τους Τίμπεργουλφς. Τέλος, ο πρόεδρος και τεχνικός του συλλόγου της Μινεάπολις παραδέχθηκε πως ο φόργουορντ/σέντερ της ισπανικής Βαλένθια, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, δεν υπολογίζεται για το 2014-15, αν και αποτέλεσε 59η επιλογή του ντραφτ του 2013.

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Έτοιμο το μάξιμουμ συμβόλαιο για Έρβινγκ



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved