Μιλγουόκι Μπακς: Νέο «άνοιγμα» για Αντετοκούμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Νέο «άνοιγμα» για Αντετοκούμπο

Η διάλυση και οι… πρόωρες διακοπές στους Μιλγουόκι Μπακς ευνοούν σημαντικότερο ρόλο του Γιάννη Αντετοκούμπο στα εναπομείναντα αδιάφορα ματς του 2013-14.

Μετά τους Λάρι Σάντερς (μάτι), Κάρλος Ντελφίνο (πόδι) και Νέιτ Ουόλτερς (χέρι), οι οποίοι αποκλείστηκαν από την υπόλοιπη σεζόν χωρίς ιδιαίτερο… άγχος, ο Ερσάν Ιλιασόβα (πόδι, αστράγαλος) αποτέλεσε το τέταρτο μέλος της επίμαχης λίστας, αφού έπειτα από χθεσινές ιατρικές εξετάσεις εκτιμήθηκε πως θα χρειαστεί περίοδο ξεκούρασης και αποθεραπείας δύο μηνών. Ο Τζεφ Άντριεν θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα αντί του Τούρκου διεθνή, ενώ οι Κρις Μίντλετον και Ντι Τζέι Στέφενς, πέρα από τον Αντετοκούμπο, θα κληθούν να μπαλώσουν «τρύπες» στο rotation του Λάρι Ντρου. Εν ολίγοις θα διαμορφωθεί μία «οικογενειακή» εικόνα αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι (28/03, 02:00) με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «BMO Harris Bradley Center», από το οποίο θα αποκλείστηκε επίσης ο Ο Τζέι Μέιο (αστράγαλος).

Από την άλλη, ο Μάικ Ντ’ Αντόνι δεν υπολογίζει τον Πάου Γκασόλ (ίλιγγο), ενώ σήμερα αποκλείστηκε και ο Στιβ Νας (πόδι) από τη σειρά δύο εκτός έδρας αγώνων που ξεκινά από το Ουισκόνσιν, τη στιγμή που οι Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο) και Τζόρνταν Φάρμαρ (βουβωνική χώρα) είναι δεδομένα στα πιτς! Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Κρις Κέιμαν δεν ταξίδεψε με την αποστολή στο Μιλγουόκι, αλλά με μεταγενέστερη ιδιωτική πτήση, προφανώς με αφορμή χθεσινή τοποθέτησή του για τη σχέση του με τον κόουτς των «λιμνάνθρωπων», ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει το αποψινό ματς με τους Ουές Τζόνσον, Ράιαν Κέλι και Τζόρνταν Χιλ εν τη παρουσία του... παραπονιάρη σέντερ, ενώ ο Νικ Γιανγκ (γόνατο) θα παίξει κανονικά, όπως αναμενόταν. Αύριο (29/03, 02:00), οι Λέικερς δοκιμάζονται στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, που λογικά θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος), Ρόνι Τουριάφ (γόνατο) και Έι Τζέι Πράις (σκωληκοειδίτιδα), ενώ σήμερα (27/03) καταδικάστηκε ο πατέρας του Σαμπάζ Μουχάμαντ σε τριετή φυλάκιση λόγω εμπλοκής σε οικονομικό σκάνδαλο.

Αύριο (29/03, 04:30), οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς υποδέχονται τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη χωρίς τον Φέστους Εζέλι (γόνατο), ενώ ο Αντρέ Ιγκουοντάλα (γόνατο) προπονήθηκε και σήμερα, οπότε αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, αλλά ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) έμεινε εκ νέου στο περιθώριο, οπότε δημιουργήθηκαν σοβαρές πιθανότητες αποκλεισμού του. Ακόμα, ο Στέφεν Κάρι στήριξε τον προπονητή του, Μαρκ Τζάκσον, δηλώνοντας πως θα ήθελε μέλη της διοίκησης να μιλήσουν μαζί του, πριν πιθανή απόφαση για την τύχη του κόουτς, ενώ από τις «αρκούδες» θα λείψει πάλι ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι).

Επιστρέφοντας στα σημερινά ματς, οι Χιούστον Ρόκετς δοκιμάζονται απόψε (28/03, 02:00) στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς χωρίς τον Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) και ενδεχομένως τον Φραντσίσκο Γκαρσία (άδεια), ενώ ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι, θα παίξει με ίωση και ο Ντουάιτ Χάουαρντ είπε πως χθεσινός μικροτραυματισμός στο γόνατο δεν θα αποτρέψει παρουσία στο σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη, ο Μπρετ Μπράουν θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Τόνι Ρότεν (αστράγαλος) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), ενώ ο Θάντεους Γιανγκ ομολόγησε πως δεν θυμάται την τελευταία νίκη των «Σίξερς» και πρόσθεσε πως έχει αφήσει πίσω του φημολογίες για ανταλλαγή του. Τέλος επισημοποιήθηκε το δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο του Τζέιμς Νάναλι.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/04) - «Τίτλος για έναν» στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/04) - «Τίτλος για έναν» στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Έκτη στο Diamond League η Τζένγκο
Έκτη στο Diamond League η Τζένγκο
Super League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με φόντο τη στέψη ή την παράταση - Το πρόγραμμα και η βαθμολογία
Super League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με φόντο τη στέψη ή την παράταση - Το πρόγραμμα και η βαθμολογία
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τη Super League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved