Μαϊάμι Χιτ: Μαζεύουν παίκτες από τις… Φιλιππίνες

Μαϊάμι Χιτ: Μαζεύουν παίκτες από τις… Φιλιππίνες

Απόψε, οι Μαϊάμι Χιτ δοκιμάζονται στο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς και ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε ρεπό, αλλά παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος στην τρέχουσα regular season.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών NBA δεν του επιτρέπουν να σκεφτεί από τώρα το επόμενο καλοκαίρι, αν και θα γίνει unrestricted free agent, ενώ την ίδια ώρα η αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως σε συνεργασία με τους Χιτ δεκαέξι Φιλιππινέζοι μπασκετμπολίστες και δύο προπονητές από την ασιατική χώρα θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις των εκπρόσωπων του Μαϊάμι, στο πλαίσιο της συμπαράστασης των Η.Π.Α. στους πληγέντες των πρόσφατων φυσικών καταστροφών που έπληξαν τις Φιλιππίνες, απ’ όπου κατάγεται ο κόουτς του συλλόγου του Μαϊάμι, Έρικ Σποέλστρα. Στα του σημερινού αγώνα (20/03, 01:30), ο Γκρεγκ Όντεν (γόνατο) πήρε ρεπό έπειτα από παρουσία σε τρεις συνεχόμενους αγώνες, αλλά ο Ντουέιν Ουέιντ (γόνατο) θα επιστρέψει στη δράση έπειτα από χθεσινό ρεπό, ενώ ξαφνικά προέκυψε αποκλεισμός του Τζέιμς λόγω σπασμών στη μέση! Αναγκαστικά, οι Σέιν Μπατίερ και Ουντόνις Χάσλεμ θα επιστρέψουν στη βασική πεντάδα.

Από ρεπό προέρχεται και ο Ραζόν Ρόντο (γόνατο), ο οποίος απόψε θα είναι στο αρχικό σχήμα του Μπραντ Στίβενς δίπλα στους Έιβερι Μπράντλεϊ, Τζεφ Γκριν, Κρις Χάμφρις και Μπράντον Μπας, οπότε ο Τζέριντ Μπέιλες θα περιοριστεί σε αναπληρωματικό ρόλο, ενώ οι Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια) θα παραμείνουν στον κατάλογο απόντων. Σε άλλο σημερινό ματς (20/03, 01:30), οι Μπρούκλιν Νετς υποδέχονται τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «Barclays Center» χωρίς τους Κέβιν Γκαρνέτ (μέση) και Μπρουκ Λόπεζ (πόδι), αλλά ο Αντρέι Κιριλένκο (δάκτυλο ποδιού) θα τεθεί στη διάθεση του Τζέισον Κιντ, ενώ σε επίπεδο δηλώσεων ο φορμαρισμένος Ντερόν Ουίλιαμς υποστήριξε πως παίζει με σημαντικότερη αυτοπεποίθηση από αγώνα σε αγώνα και ο Σόουν Λίβινγκστον πως είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί χαμηλότερη προσφορά των Νεοϋορκέζων, για να συνεχίσει στην ομάδα του Μπρούκλιν, αν και το καλοκαίρι θα εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

Στα των «αγριόγατων», οι Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) δεν υπολογίζονται από τον Στιβ Κλίφορντ, ενώ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα αποκτηθεί ο Ντι Τζέι Ουάιτ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει λύση για τη θέση «5» πίσω από τους Αλ Τζέφερσον και Μπίσμακ Μπιγιόμπο. Στο σημερινό παιχνίδι (20/03, 02:00) στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, οι Τορόντο Ράπτορς θα στερηθούν των υπηρεσιών του βασικού σέντερ τους, Γιόνας Βαλαντσίουνας (μέση), λόγω χθεσινού τραυματισμού, ενώ στα πιτς θα μείνει και ο Πατ Πάτερσον (αγκώνας). Οι Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο) θα λείψουν εκ νέου από τους «πελεκάνους», από τους οποίους ο Άντονι Ντέιβις αναμένεται να αναλάβει στο εξής τη θέση «5» του αρχικού σχήματος του Μόντι Ουίλιαμς, αν ξεπεράσει ίωση που τον έχρισε αμφίβολο για το αποψινό ματς, αφού οι Γκρεγκ Στιέμσμα και Αλέξις Αγινκά δεν έχουν ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου.

Μέσα σε όλα, οι Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη υποδέχονται απόψε (20/03, 02:00) τους Γιούτα Τζαζ στο «Energy Solutions Arena» χωρίς τον Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι). Τέλος, οι «μορμόνοι» θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, αλλά ο Τάιρον Κορμπίν αποφάσισε να περιορίσει τον Μάρβιν Ουίλιαμς σε αναπληρωματικό ρόλο, ώστε να προωθήσει τον Ενές Καντέρ στη βασική πεντάδα ενόψει σύγκρουσης με την πανίσχυρη frontline των εκπρόσωπων του Τενεσί.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved