Λος Άντζελες Κλίπερς: Ο «χορός» του Τούρκογλου (video)

Λος Άντζελες Κλίπερς: Ο «χορός» του Τούρκογλου (video)

Η μεταγραφή του Χέντο Τούρκογλου στους Λος Άντζελες Κλίπερς απασχόλησε με ιδιαίτερο τρόπο παρουσιαστή εκπομπής του NBA και άλλα νέα από τον «μαγικό» κόσμο.

Ακολουθεί βίντεο με τον ελληνικής καταγωγής Τας Μελάς να χορεύει μιμούμενος τον Τούρκο διεθνή εστιάζοντας στη μετακίνησή του από τους Ορλάντο Μάτζικ στην ομάδα του Ντοκ Ρίβερς. Θυμίζουμε πως ο Μελάς έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό ερμηνεύοντας τον Εθνικό Ύμνο σε εκπομπή «The Starters» για λογαριασμό των Γιάννη Αντετοκούμπο, Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη με αφορμή πρόσφατο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μέμφις Γκρίζλις. Στο μεταξύ, ο Ρίβερς αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Τούρκογλου αναφερόμενος, βέβαια, στην αγωνιστική προσφορά του, παρά τη σύντομη παρουσία του στους Κλίπερς, που απόψε (31/01, 05:30) δοκιμάζονται στο «ORACLE Arena» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς χωρίς τον τραυματισμένο Κρις Πολ. Από τους «πολεμιστές» θα απουσιάσουν οι Ζερμέιν Ο’ Νιλ (καρπός), Νεμάνια Νέντοβιτς (οπίσθιος μηριαίος) και Φέστους Εζέλι (γόνατο).

Ακόμα, οι Ιντιάνα Πέισερς υποδέχονται σήμερα (31/01, 02:00) τους Φίνιξ Σανς με όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεση του Φρανκ Βόγκελ, αλλά ο Τζεφ Χόρνασεκ δεν θα έχει τους Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) και Έρικ Μπλέντσο (γόνατο). Αντίθετα, ο Γκόραν Ντράγκιτς θα παίξει κανονικά, αν και χρειάστηκε ακτινογραφίες στον αριστερό αγκώνα λόγω χθεσινού σχετικού τραυματισμού, ενώ ο GM, Ράιαν Μακ Ντόνοου, παραδέχθηκε εκ νέου πως ίσως προχωρήσει σε ανταλλαγές εντός της τρέχουσας regular season, αλλά πρόσθεσε πως μπορεί να διατηρήσει ανέπαφο το τωρινό δυναμικό. Στο μεταξύ, το ESPN εκτίμησε πως δύσκολα θα συνεχίζουν οι Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος στους Μαϊάμι Χιτ από το 2014-15, καθώς όλοι θα γίνουν unrestricted free agents το καλοκαίρι, ξεχωρίζοντας τον πρώην φόργουορντ/σέντερ των Τορόντο Ράπτορς ως πιθανότερο αποχωρήσαντα, δύο ημέρες πριν ματς (02/02, 03:30) των πρωταθλητών NBA με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden».

Στις 8 Απριλίου θα διεξαχθεί ο αγώνας των Ατλάντα Χοκς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Philips Arena», ο οποίος αναβλήθηκε χθες, αλλά αύριο (01/02, 02:30) τα «γεράκια» έχουν ματς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Wells Fargo Center», στο οποίο ίσως επιστρέψει ο Τζεφ Τιγκ (αστράγαλος) έπειτα από απουσία δύο αγώνων, αφού σήμερα (30/01) επανεντάχθηκε στις ομαδικές ασκήσεις του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Αντίθετα, οι Πέρο Άντιτς (αστράγαλος), Αλ Χόρφορντ (ώμος) και Τζον Τζένκινς (μέση) δεν υπολογίζονται, όπως οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Άρνετ Μάλτρι (αστράγαλος), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού) των «Σίξερς». Από την πλευρά τους, οι Γιούτα Τζαζ δοκιμάζονται αύριο (01/02, 05:30) στο «ORACLE Arena» των Ουόριορς, αλλά σήμερα οι Τρέι Μπερκ και Ρίτσαρντ Τζέφερσον έμειναν εκτός προπόνησης λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ ο Ντέρικ Φέιβορς (ισχίο) κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή. Πλην νέου απροόπτου, πάντως, όλοι θα είναι στη βασική πεντάδα του Τάι Κορμπίν για το αυριανό παιχνίδι.

Μέσα σε όλα, το RealGM εκτίμησε πως οι Σικάγο Μπουλς δεν θα «δεσμεύσουν» τον Καρτιέρ Μάρτιν μέχρι το πέρας του 2013-14, αν και το ζήτησε πρόσφατα ο Τομ Θίμποντο, ενώ μεθαύριο (02/02, 03:00) οι «ταύροι» δοκιμάζονται στο «New Orleans Arena» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο). Από την άλλη, οι «πελεκάνοι» στερούνται των υπηρεσιών των Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο), ενώ ο Άντονι Ντέιβις (δάκτυλο χεριού) κρίνεται αμφίβολος για το ματς με την ομάδα της γενέτειράς του. Χωρίς τον Αλ Χάρινγκτον (γόνατο) θα συνεχίσουν οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο μεθαυριανό ματς (02/02, 02:00) με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Verizon Center», ενώ σήμερα εκτιμήθηκε πως ο Ότο Πόρτερ Τζούνιορ δεν θα υποβιβαστεί στην D-League, αν και ο Ράντι Ουίτμαν άφησε το ανοικτό το ενδεχόμενο πριν λίγες ημέρες.

Πέρα από το NBA, ο Τάισον Τέιλορ, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τους Πέλικανς, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Μάιν Ρεντ Κλος, ενώ ο Σουντιάτα Γκέινς άφησε την τουρκική Μπεσίκτας προτιμώντας να συνεχίσει στην D-League και να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ ομάδας του «μαγικού» πλανήτη, σύμφωνα με βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες. Τέλος, ο Ντεκουάν Κουκ υπέγραψε συμβόλαιο με τη γερμανική Τούμπινγκεν για το υπόλοιπο 2013-14, αφού αποχώρησε από την ουκρανική Μπουντιβέλνικ.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV

Λος Άντζελες Κλίπερς: Ο «χορός» του Τούρκογλου (video)



Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved