Λος Άντζελες Λέικερς: Χαρίζει… All Star Game ο Κόμπι (video)

Λος Άντζελες Λέικερς: Χαρίζει… All Star Game ο Κόμπι (video)

Ο Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς ίσως χάσει το All Star Game λόγω τραυματισμού και ζήτησε από τους φιλάθλους να μην τον επιλέγουν για τη βασική πεντάδα της Δύσης.

Θυμίζουμε πως η διαδικτυακή ψηφοφορία των φιλάθλων για το αρχικό σχήμα της Ανατολής και της Δύσης στον αγώνα επίλεκτων της 16ης Φεβρουαρίου είναι σε εξέλιξη, αλλά ο 35χρονος γκαρντ ίσως να μην προλάβει το ματς της Νέας Ορλεάνης λόγω πρόσφατου τραυματισμού στο γόνατο. Για την ώρα περιορίζεται σε ατομικές γυμναστικές ασκήσεις και όλα δείχνουν πως απομένουν ακόμα αρκετές εβδομάδες μέχρι την επιστροφή του αρχηγού των «λιμνάνθρωπων» στα παρκέ του «μαγικού» κόσμου, αλλά έχει συγκεντρώσει αρκετούς ψήφους στην παραπάνω διαδικασία. «Σέβομαι απόλυτα την επιθυμία των φιλάθλων, οι οποίοι θέλουν να παίξω γι’ αυτούς, αλλά θα ήθελα να δω άλλα παιδιά στο All Star Game, που αξίζουν σε μεγαλύτερο βαθμό μία θέση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπράιαντ πριν το χθεσινό ματς με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Στο μεταξύ, η εκτίμηση για την ημερομηνία επιστροφής του Ζαβιέ Ανρί (γόνατο) μεταφέρθηκε από τις 9 Ιανουαρίου στις 13 με 14, οπότε θα χάσει και τα τρία επόμενα παιχνίδια των Λέικερς αρχής γενομένης από το αυριανό (08/01, 03:30) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «American Airlines Center». Εκτός είναι επίσης οι Κόμπι (γόνατο), Στιβ Νας (μέση), Στιβ Μπλέικ (αγκώνας) και Τζόρνταν Φάρμαρ (οπίσθιος μηριαίος), οπότε ο φορμαρισμένος Κένταλ Μάρσαλ θα συνεχίσει ως βασικός πλέι-μέικερ του Μάικ Ντ’ Αντόνι.

Από την πλευρά του, ο 34χρονος Χέντο Τούρκογλου, ο οποίος φαίνεται πως απασχολεί τους Λέικερς, έγινε και επίσημα unrestricted free agent, αλλά το USA Today αποκάλυψε πως συναντήθηκε με ανθρώπους των Λος Άντζελες Κλίπερς. Οι «λιμνάνθρωποι» ενδιαφέρθηκαν επίσης για τους Κάιλ Λόουρι των Τορόντο Ράπτορς και Άντριου Μπάινουμ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά η πρώτη περίπτωση φαίνεται «κολλημένη», τη στιγμή που ο πρώην σέντερ του συλλόγου του Λος Άντζελες θα αποδεσμευτεί από ώρα σε ώρα από τους «Καβς», οι οποίοι δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν με κάποια ομάδα για ανταλλαγή του. Στο μεταξύ, μάλιστα, αναφέρθηκε πως οι Λέικερς ζήτησαν και τον Ντίον Ουέιτερς, ώστε να παραχωρήσουν τον Πάου Γκασόλ και να «φορτωθούν» τον Μπάινουμ, αλλά όλα φαίνεται πως έμειναν σε επίπεδο διαπραγματεύσεων.

Στα των Μάβερικς, ο Σάμουελ Ντάλεμπερτ αποκλείστηκε από το χθεσινό παιχνίδι με τους Νιου Γιορκ Νικς έπειτα από δύο συνεχόμενες παρουσίες στη βασική πεντάδα του Ρικ Καρλάιλ, επειδή αποκοιμήθηκε και άργησε σε προπόνηση για δεύτερη φορά εντός του 2013-14! Τη θέση του πήρε ο Ντε Χουάν Μπλερ. Ακόμα, ο Σον Μάριον (αστράγαλος) περιθωριοποιήθηκε από τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις (06/01), αλλά γυμνάστηκε ατομικά, ενώ ο Ρίκι Λέντο επέστρεψε από την D-League στο βασικό ρόστερ, κάτι που μάλλον σημαίνει πως ο 35χρονος φόργουορντ δεν θα προλάβει το ματς με τους Λέικερς.

Θυμίζουμε πως στο περιθώριο είναι δεδομένα ο Ντέβιν Χάρις (δάκτυλο ποδιού) και πως οι «Μαβς» δε φανερώνουν την καλύτερη δυνατή εικόνα ως ομάδα στους τελευταίους αγώνες. Ωστόσο βίντεο με τον Ντιρκ Νοβίτσκι και μερικούς συμπαίκτες του να ντύνονται στα χρώματα της ταινίας «Anchorman» φανερώνει και ευχάριστη ατμόσφαιρα, καθώς είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:
Γκαρντ
Στιβ Νας
Κόμπι Μπράιαντ
Στιβ Μπλέικ
Τζόρνταν Φάρμαρ
Τζόντι Μικς
Ζαβιέ Ανρί
Κένταλ Μάρσαλ

Φόργουορντ
Τζόρνταν Χιλ
Ουες Τζόνσον
Νικ Γιανγκ
Σόουν Ουίλιαμς
Ράιαν Κέλι

Σέντερ
Πάου Γκασόλ
Κρις Κέιμαν
Ρόμπερτ Σάκρε

Και το τωρινό ρόστερ των Μάβερικς:
Γκαρντ
Χοσέ Καλντερόν
Μόντα Έλις
Βινς Κάρτερ
Ουέιν Έλινγκτον
Ντέβιν Χάρις
Γκαλ Μέκελ
Σέιν Λάρκιν
Ρίκι Λέντο

Φόργουορντ
Ντιρκ Νοβίτσκι
Ντε Χουάν Μπλερ
Σον Μάριον
Τζέι Κρόντερ
Μπράνταν Ράιτ

Σέντερ
Σάμουελ Ντάλεμπερτ
Μπέρναρντ Τζέιμς

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο κομβικός ρόλος του Εργκίν Αταμάν - Έκτο Final Four με τρίτη διαφορετική ομάδα
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο κομβικός ρόλος του Εργκίν Αταμάν - Έκτο Final Four με τρίτη διαφορετική ομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved