Χιούστον Ρόκετς: Χωρίς Λιν για δύο εβδομάδες

Χιούστον Ρόκετς: Χωρίς Λιν για δύο εβδομάδες

Με αφορμή τραυματισμό στο δεξί γόνατο, ο Τζέρεμι Λιν των Χιούστον Ρόκετς αποκλείστηκε για δύο εβδομάδες, αλλά ο Τζέιμς Χάρντεν είναι έτοιμος για επιστροφή.

Θυμίζουμε πως ο ταϊβανέζικης καταγωγής πλέι-μέικερ αποχώρησε πρόωρα από το προηγούμενο ματς των Τεξανών. Υπό τα νέα δεδομένα, ο Κέβιν Μακ Χέιλ θα στερηθεί σημαντικότατης εναλλακτικής λύσης πίσω από τον Πάτρικ Μπέβερλι αρχής γενομένης από το αποψινό ματς (30/11, 03:00) με τους αποδεκατισμένους Μπρούκλιν Νετς στο «Toyota Center», αλλά ο Άαρον Μπρουκς δείχνει φορμαρισμένος στα τελευταία παιχνίδια και λόγω της απώλειας του Λιν θα μπορέσει να διατηρήσει σημαντικό ρόλο στο rotation, παρά την επιστροφή του Χάρντεν.

Από την πλευρά του, ο 24χρονος γκαρντ ξεπέρασε ενοχλήσεις στο πόδι και θα ενταχθεί στο αρχικό σχήμα των Ρόκετς, οι οποίοι συνεχίζουν την προσπάθεια για ανταλλαγή του Ομέρ Ασίκ ζητώντας υπερβολικά ανταλλάγματα, όπως προκύπτει εκ νέου από ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων. Μέσα σε όλα, οι εκπρόσωποι του Χιούστον είναι κοντά σε επανάκτηση του 25χρονου φόργουορντ/σέντερ, Τιμ Όλμπρεχτ, μέσω των Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς της D-League, αν και τον περασμένο Ιούλιο τον αποδέσμευσαν και στη συνέχεια ο Γερμανός διεθνής πήρε μέρος στην προετοιμασία των Φιλαδέλφεια 76ερς.

Στα των Νετς, ο Μπρουκ Λόπεζ θα επιστρέψει σήμερα ύστερα από απουσία επτά αγώνων λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, αλλά υπό χρονικό περιορισμό 24 λεπτών. Αντίθετα, ο Κέβιν Γκαρνέτ θα πάρει ρεπό ενόψει του αυριανού παιχνιδιού (01/12, 03:00) με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη στο «FedEx Forum», οπότε ο Αντράι Μπλάτσε θα διατηρήσει σημαντικό ρόλο στο rotation. Εκτός έμειναν επίσης οι Ντερόν Ουίλιαμς (αστράγαλος), Τζέισον Τέρι (γόνατο) και Αντρέι Κιριλένκο (μέση), οι οποίοι πιθανότατα θα χάσουν και το αυριανό παιχνίδι.

Τέλος, ο πανούργος Τζέισον Κιντ παρέμεινε απολαυστικός, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το… τεχνικό τάιμ-άουτ που πήρε στο ματς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, αν και στο μεσοδιάστημα τιμωρήθηκε με πρόστιμο. «Μου γλίστρησε το ποτήρι. Ουδέποτε ήμουν καλός με το χειρισμό της μπάλας. Όλοι θέλαμε τη νίκη και το πάθος προκάλεσε πτώση του ποτηριού» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ ο «συνένοχος» Τάισον Τέιλορ συμπλήρωσε σχετικά: «Δεν του έδινα σημασία. Δεν κατάλαβα τι είπε, αλλά έπεσα πάνω του».

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Ρόκετς:
Γκαρντ
Τζέιμς Χάρντεν
Τζέρεμι Λιν (Τραυματίας)
Πάτρικ Μπέβερλι
Άαρον Μπρουκς
Φραντσίσκο Γκαρσία
Αϊσάια Κανάν (D-League)

Φόργουορντ
Τσάντλερ Πάρσονς
Ρόνι Μπρούερ
Τέρενς Τζόουνς
Όμρι Κάσπι
Γκρεγκ Σμιθ (Τραυματίας)
Ρόμπερτ Κόβινγκτον (D-League)

Σέντερ
Ντουάιτ Χάουαρντ
Ομέρ Ασίκ
Ντονάτας Μοτιεγιούνας

Και το τωρινό ρόστερ των Νετς:
Γκαρντ
Ντερόν Ουίλιαμς (Τραυματίας)
Τζο Τζόνσον
Τζέισον Τέρι (Τραυματίας)
Άλαν Άντερσον
Τάισον Τέιλορ
Σόουν Λίβινγκστον

Φόργουορντ
Πολ Πιρς
Αντρέι Κιριλένκο (Τραυματίας)
Ρέτζι Έβανς
Μίρσα Τελέτοβιτς
Μέισον Πλαμλί
Τορνίκε Σενγκέιλα

Σέντερ
Κέβιν Γκαρνέτ
Μπρουκ Λόπεζ
Αντράι Μπλάτσε



Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved