Ντιτρόιτ Πίστονς: Ούτε Ρόντο, ούτε Τζένινγκς

Ντιτρόιτ Πίστονς: Ούτε Ρόντο, ούτε Τζένινγκς

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς είναι αναμιγμένοι σε σενάρια ανταλλαγής, αλλά ο GM των εκπρόσωπων της «Motor City», Τζο Ντούμαρς, δεν φαίνεται πως ενδιαφέρεται.

Τις τελευταίες ημέρες διέρρευσε πως ο Μπράντον Νάιτ παραχωρείται, ώστε να αποκτηθεί ο Ραζόν Ρόντο από τους Μπόστον Σέλτικς ή ο Μπράντον Τζένινγκς από τους Μιλγουόκι Μπακς. «Ακούστηκε» επίσης πως οι Γκρεγκ Μονρό και Αντρέ Ντράμοντ ενδέχεται να εμπλακούν σε πιθανή ανταλλαγή, αλλά ο Ντούμαρς διέψευσε όλες τις φημολογίες. Στάθηκε στον 19χρονο σέντερ, καθώς τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση ανταλλαγής του Ντράμοντ, ενώ άφησε να εννοηθεί πως ο Νάιτ θα αναλάβει καθήκοντα βασικού πλέι-μέικερ.

Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής, Μο Τσικς, εκθείασε τον Ντράμοντ, που εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια του Summer League. Αντίθετα, ο Πέιτον Σίβα υπέστη τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο, ενώ ο rookie γκαρντ δεν φάνηκε να εξασφαλίζει θέση στο ρόστερ, οπότε οι Πίστονς ενδέχεται να του ζητήσουν να αγωνιστεί εκτός NBA για τουλάχιστον μία χρονιά. Αντίθετα, οι εκπρόσωποι του Ντιτρόιτ απέκτησαν τον Λουίτζι Ντατόμε από την ιταλική Ρόμα και σκοπεύουν να εισάγουν τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ στο rotation, ενώ αποδέσμευσαν τον Κιμ Ίνγκλις, καθώς δεν ανανέωσαν μονομερώς το δεύτερο έτος του συμβολαίου του.

Επίσης δεν κρίθηκε απαραίτητη η χρήση του γνωστού όρου του καταστατικού του NBA περί «αμνηστίας», οπότε ο Τσάρλι Βιγιανουέβα μάλλον θα συνεχίσει στα «πιστόνια». Παράλληλα ο Ουίλ Μπάινουμ υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο 5.75 εκατομμυρίων δολαρίων και ο Τσόνσι Μπίλαπς επέστρεψε στα «πιστόνια», όπου έπαιξε από το 2002 μέχρι το 2008, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο πέντε εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, ο 36χρονος γκαρντ δήλωσε πως η επιστροφή του θα συνδυαστεί με επαναφορά στις θετικές εμφανίσεις και πρόσθεσε πως θα είναι σίγουρα στη βασική πεντάδα, ενδεχόμενο που δεν απέκλεισε ο Ντούμαρς.

Από την πλευρά του, ο Μπάινουμ υποσχέθηκε περισσότερο θέαμα ενόψει του 2013-14 τονίζοντας πως το διαμορφωμένο ρόστερ των Πίστονς επιτρέπει σχετική αισιοδοξία. Τέλος, ο Ρασίντ Ουάλας μάλλον εξασφάλισε θέση στο τεχνικό επιτελείο του Τσικς, αφού πρώτα βοήθησε προπονητικά κατά τη διάρκεια του Summer League.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved