Σαν Αντόνιο Σπερς: Ετοιμάζουν προσφορά για Τζος Σμιθ

Σαν Αντόνιο Σπερς: Ετοιμάζουν προσφορά για Τζος Σμιθ

Έντονα «παίζει» τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Τζος Σμιθ των Ατλάντα Χοκς και οι Σαν Αντόνιο Σπερς προστέθηκαν στον κατάλογο διεκδικητών του.

Περισσότερο έντονο ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Φίνιξ Σανς, αλλά το Yahoo! Sports αναφέρει πως τα «σπιρούνια» είναι ανάμεσα στις ομάδες που «βλέπουν» τον 27χρονο φόργουορντ. Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται πως ο GM των Χοκς, Ντάνι Φέρι, έχει εργαστεί στο παρελθόν στους Σπερς και πως διατηρεί καλές σχέσεις με τα αντίστοιχα στελέχη των Τεξανών. Ωστόσο η απόκτηση του Σμιθ θα συνδυαστεί με μεγάλο «πακέτο» ανταλλαγών, που ίσως διστάσουν να προσφέρουν τα «σπιρούνια», ενώ ακόμα περισσότερο απίθανη θεωρείται προσέγγιση του αρχηγού των «γερακιών» το καλοκαίρι, όταν θα έχει την ιδιότητα του unrestricted free agent.

Παράλληλα προέκυψαν φημολογίες για ανταλλαγή του Ντε Χουάν Μπλερ στους Ντιτρόιτ Πίστονς, ενώ το ESPN προσθέτει τους Μπόστον Σέλτικς, Μαϊάμι Χιτ και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στη λίστα των Σπερς. Από πέρσι, άλλωστε, η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» τον 23χρονο φόργουορντ/σέντερ, οπότε οι τωρινές εξελίξεις δεν σοκάρουν. Προφανώς δεν πρέπει να αποκλειστεί περίπτωση σύνδεσης των δύο παραπάνω σεναρίων.

Από την πλευρά του, ο Πόποβιτς εκτίμησε πως στο μέλλον το NBA θα επηρεαστεί από Ευρωπαίους προπονητές. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Σπερς έχουν οκτώ παίκτες στο ρόστερ τους, οι οποίοι δεν έχουν γεννηθεί στις Η.Π.Α., Τόνι Πάρκερ, Μανού Τζινόμπιλι, Τιάγκο Σπλίτερ, Μπορίς Ντιό, Νάντο Ντε Κολό, Πατ Μιλς, Κόρι Τζόζεφ και Άρον Μπέινς, κάτι που συμβαίνει, έστω και σε μικρότερο βαθμό, σε πολλές ομάδες του NBA. Πλέον ο 64χρονος κόουτς πιστεύει πως θα υπάρξει αντίστοιχη «εισβολή» και στους πάγκους.

Τέλος σημειώνουμε πως ο Σπλίτερ τελείωσε το χθεσινό παιχνίδι των «σπιρουνιών» με έντονες ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο. Δεν φαίνεται, όμως, πως υπάρχει κίνδυνος για απουσία του Βραζιλιάνου σέντερ στο αυριανό παιχνίδι (14/02, 02:00) με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Quicken Loans Arena». Αντίθετα, οι Τιμ Ντάνκαν και Τζινόμπιλι μάλλον θα παραμείνουν στα πιτς και ο Στέφεν Τζάκσον εκτός ομάδας, ενώ ο Πάρκερ εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμος.



Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
Παναθηναϊκός AKTOR: Εύκολα, σοβαρά και 1-0 τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Εύκολα, σοβαρά και 1-0 τον ΠΑΟΚ
Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Ερτέλ
Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Ερτέλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved