Μαϊάμι Χιτ: Ενδιαφέρον για «Birdman»

Μαϊάμι Χιτ: Ενδιαφέρον για «Birdman»

Μετά τον Τέρελ Χάρις, ο Τζος Χάρελσον αποδεσμεύτηκε από τους Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τους Κρις Άντερσεν και Τζάρβις Βαρνάντο.

Κατ’ αρχήν, οι πρωταθλητές NBA δοκιμάζονται απόψε (09/01, 02:00) στο «Bankers Life Fieldhouse» των Ιντιάνα Πέισερς. Οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις έχουν αφήσει το ρόστερ με δεκατρία μέλη, αλλά όλοι είναι στη διάθεση του Έρικ Σποέλστρα. Μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο, στον ώμο και στον αστράγαλο! Δύσκολα, πάντως, θα απουσιάσει ο «βασιλιάς» από τον σημερινό αγώνα, που είναι ο πρώτος σε σειρά έξι εκτός έδρας αναμετρήσεων.

Χθες αποτέλεσε παρελθόν ο Χάρις και σήμερα (08/01) ακολούθησε ο Χάρελσον. Αμφότεροι προστέθηκαν στον κατάλογο των waivers, ενώ πήραν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο Άντερσεν, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πέρσι από τους Ντένβερ Νάγκετς έπειτα από σκάνδαλο περί κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού, δοκιμάστηκε από τους Χιτ. Από την πλευρά του, ο Βαρνάντο, που ήταν επιλογή ντραφτ των εκπρόσωπων του Μαϊάμι, βρέθηκε πρόσφατα στον κατάλογο των waivers από τους Μπόστον Σέλτικς, αλλά θα επανακτηθεί με δεκαήμερο συμβόλαιο, αρκεί να μην εξαγοραστεί το τωρινό συμφωνητικό του από άλλο σύλλογο του NBA.

Είναι γνωστό πως η ομάδα της Φλόριντα θέλει να εξασφαλίσει παίκτες με έφεση στα ριμπάουντ. Προφανώς οι δύο παραπάνω περιπτώσεις είναι οι καλύτερες διαθέσιμες, τουλάχιστον στα μάτια των ανθρώπων των Χιτ.

Από τους Πέισερς ξεχωρίζει ακόμα στην επικαιρότητα η ανανέωση του συμβολαίου του Φρανκ Βόγκελ. Ο 39χρονος κόουτς, μάλιστα, μίλησε μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τους εκπρόσωπους της Ιντιανάπολις: «Αποδείξαμε πως χτίζουμε κάτι ξεχωριστό και σημαντικό. Θέλουμε να κάνουμε θόρυβο και τα επόμενα χρόνια. Φέτος έπρεπε να προσαρμοστούμε στην απουσία του Ντάνι. Δεν πιστεύω πως τα έχουμε καταφέρει ακόμα, αλλά έχουμε σημειώσει πρόοδο. Η αλήθεια είναι πως το νέο συμβόλαιο δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό».

Ο Ντάνι Γκρέιντζερ, στον οποίο αναφέρθηκε ο Βόγκελ, αποτελεί τη μοναδική απουσία αναφορικά με τον σημερινό εντός έδρας αγώνα με τους Χιτ. Άλλωστε ο Σαμ Γιανγκ, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, αποδεσμεύτηκε μέσω του κατάλογου των waivers.



Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved