Τζέρεμι Λιν: Η επιστροφή στο «Madison Square Garden»

Τζέρεμι Λιν: Η επιστροφή στο «Madison Square Garden»

Οι οπαδοί των Νιου Γιορκ Νικς φαίνονται έτοιμοι για την «υποδοχή» του Τζέρεμι Λιν και ο 24χρονος πλέι-μέικερ δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση. Αμφίβολος ο Καρμέλο Άντονι για το ματς με τους Χιούστον Ρόκετς.

Σήμερα (18/12, 02:30), οι Ρόκετς, στους οποίους ανήκει πλέον ο Λιν, θα αντιμετωπίσουν τους Νικς στο «Madison Square Garden». Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι του ταϊβανέζικης καταγωγής «άσου» μπροστά στους οπαδούς, τους οποίους λάτρεψε και οι οποίοι τον λάτρεψαν. Μαζί, άλλωστε, δημιούργησαν τη «Linsanity», που αποτέλεσε το σημαντικότερο «σενάριο» του 2011-12 μετά το πρώτο πρωτάθλημα του Λεμπρόν Τζέιμς.

«Αν ήμουν ρεαλιστής, τότε θα ισχυριζόμουν πως θα νιώσω νοσταλγία ή πως θα θυμηθώ όλες τις ωραίες στιγμές. Η πραγματικότητα, όμως, είναι πως έχω περάσει στο επόμενο κεφάλαιο. Σίγουρα είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω οτιδήποτε συμβεί. Πιστεύω πως θα κλείσει οριστικά αυτό το θέμα. Θα επιστρέψω στο MSG για πρώτη φορά. Δεν θα υπάρξει άλλη πρώτη φορά. Εμείς θέλουμε να βγούμε στο παρκέ και να διασκεδάσουμε» δήλωσε σχετικά ο Λιν.

Στο σημερινό ματς, πάντως, δεν θα πάρει μέρος ο Πατ Πάτερσον, ο οποίος έχει αποκλειστεί για ακαθόριστο διάστημα λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι. Εντός των επόμενων ημερών, ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ θα εξεταστεί θα πάρει δεύτερη ιατρική γνωμάτευση, ώστε να καθοριστεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την αποθεραπεία του.

Για τους Νεοϋορκέζους η συμμετοχή του Καρμέλο Άντονι θα κριθεί την ύστατη ώρα. Αντίθετα, οι Αμάρε Στουντεμάιρ και Ιμάν Σουμπέρτ είναι σίγουρα εκτός, αν και αμφότεροι αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Επίσης, στα πιτς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα είναι ο Ρασίντ Ουάλας εξαιτίας ενοχλήσεων στο αριστερό πόδι. Αντίστοιχο πρόβλημα, στο αριστερό πόδι, αντιμετωπίζει ο Μάρκους Κάμπι, που δεν θα προλάβει την αναμέτρηση με την προηγούμενη ομάδα του. Αντίθετα ο Ρέιμοντ Φέλτον θα αγωνιστεί, αν και «κουβαλά» τραυματισμό στο δεξί χέρι τις δύο τελευταίες εβδομάδες!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Μέλο» θέλει σαν… τρελός να αγωνιστεί κόντρα στις «ρουκέτες». Προφανώς έχει… προηγούμενα με τον Λιν, αλλά δεν δηλώνει επίσημα πως αυτό είναι το κίνητρό του. Το αρνητικό είναι πως δεν πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Μάικ Ουόντσον. Αν δεν εγκριθεί ιατρικά η παρουσία του Άντονι, τότε ο Κρις Κόπλαντ ή ο Τζέιμς Ουάιτ θα πάρει θέση στη βασική πεντάδα.



Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved