Λος Άντζελες Λέικερς: Να συνέλθουν… ώριμα

Λος Άντζελες Λέικερς: Να συνέλθουν… ώριμα

Οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμού και προσφέρουν μοναδική ευκαιρία στους «ώριμους» Λος Άντζελες Λέικερς.

Απόψε (15/12, 02:00) οι «μάγοι» θα υποδεχτούν τους Λέικερς χωρίς τους Τζον Ουόλ, Έι Τζέι Πράις, Τρέβορ Αρίζα και Τρέβορ Μπούκερ. Όλοι έχουν χάσει ήδη ματς και αναμένεται να απουσιάσουν από αρκετά ακόμα. Συνολικά οι ουραγοί της Ανατολής έχουν 3-16, οπότε οι «λιμνάνθρωποι» έχουν θεωρητικά πιθανότητες για διακοπή αρνητικού σερί τεσσάρων αγώνων. Πρέπει να σημειωθεί πως σήμερα (14/12) εξετάστηκε, όπως αναμενόταν, η αριστερή επιγονατίδα του Ουόλ. Οι Ουίζαρντς δεν ανακοίνωσαν συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής της πρώτης επιλογής του ντραφτ του 2010, αλλά πρόσθεσαν πως θα ανεβάσει άμεσα ρυθμούς στις προπονήσεις του Ράντι Ουίτμαν.

Οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Πάου Γκασόλ, Στιβ Νας και Στιβ Μπλέικ, κάτι που συμβαίνει σταθερά στα τελευταία παιχνίδια. Επίσης, ο Ντουάιτ Χάουαρντ αποκάλυψε πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα κατά 100% τη γνωστή επέμβαση στη μέση.

Εντούτοις, ο Κόμπι Μπράιαντ τον θεωρεί περισσότερο ώριμο: «Θεωρώ πως έχει ωφεληθεί από την πίεση που υπάρχει εδώ. Μιλάμε συχνά με αφορμή τα αποτυχημένα αποτελέσματα. Του ζητώ συνεχώς το κάτι παραπάνω στο παρκέ και σύντομα θα είναι ακόμα καλύτερος».

Ο 5-φορές πρωταθλητής NBA αναφέρθηκε και στον Καρμέλο Άντονι, που πρωταγωνίστησε θετικά και αρνητικά στο χθεσινό ματς των Λέικερς. «Είναι γνωστό πως είμαστε  καλοί φίλοι. Πιστεύω πως κατακρίθηκε υπερβολικά πέρσι, ενώ οι Νικς δεν έπαιζαν, όπως ήθελε. Δεν ευνοήθηκε από το Linsanity. Φταίνε κυρίως τα Μέσα» δήλωσε σχετικά. Σημειώνουμε πως ο «μπλακ μάμπα» αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση τις τελευταίες ημέρες, αλλά πιθανότατα θα τεθεί στη διάθεση του Μάικ Ντ’ Αντόνι στο «Verizon Center».

Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως ο 61χρονος κόουτς δεν έχει ευθύνη για την τωρινή εικόνα της ομάδας του: «Δεν έχουμε σταθερότητα. Δεν παίζουμε έξυπνα. Θα προσπαθήσω να αναλάβω περισσότερα οργανωτικά καθήκοντα, ώστε ο Κρις Ντουχόν να εκμεταλλευτεί το σουτ του. Δεν φταίει ο Ντ’ Αντόνι. Ανέλαβε μία δύσκολη κατάσταση. Εμείς πρέπει να κατηγορηθούμε, αν και λείπουν βασικά κομμάτια του ρόστερ. Όταν γυρίσουν οι τραυματίες θα γίνουν οι προσαρμογές. Πάντως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των νεαρών συμπαικτών μου».

Αναφορικά με τους απουσιάζοντες, ο Νας αναμένεται να χάσει ακόμα τρία με έξι παιχνίδια, μέχρι να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι. Στόχος του Καναδού πλέι-μέικερ είναι η επιστροφή στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Από την πλευρά του, ο Γκασόλ θα συμπληρώσει απόψε επτά απουσίες εξαιτίας τενοντίτιδας στα δύο γόνατο, ενώ ο Μπλέικ αναρρώνει ακόμα από την εγχείρηση στη μέση.

Στα μεταγραφικά, οι «λιμνάνθρωποι» έχουν «παγώσει» το θέμα περί απόκτησης του Ράτζα Μπελ. Άλλωστε οι Σικάγο Μπουλς φαίνεται πως έχουν προσφέρει μη-εγγυμένο συμβόλαιο στον έμπειρο γκαρντ, που ανήκει ακόμα στους Γιούτα Τζαζ. Αντίθετα, το ενδιαφέρον για τους free agents, Τζανίρο Πάργκο και Ντελόντε Ουέστ, είναι περισσότερο σοβαρό.

Τέλος, ο Φιλ Τζάκσον μίλησε στο αμερικανικό TMZ και απέκλεισε περίπτωση αποδοχής πρότασης των Λέικερς: «Όχιιιιιι. Θα βρουν μόνοι τον δρόμο τους». Ενώ κατευθυνόταν σε εστιατόρια για βραδινό δείπνο με τη σύντροφό του, ο 11-φορές πρωταθλητής NBA ρωτήθηκε και για τις πιθανότητες κατάκτησης τίτλου της ομάδας του Λος Άντζελες: «Ε, δεν ξέρω για αυτό, αλλά…».



Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
Euroleague, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός AKTOR: Στον… αέρα το Game 3
Euroleague, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός AKTOR: Στον… αέρα το Game 3
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved