Ντάλας Μάβερικς: «Ξένο σώμα» ο Ντελόντε Ουέστ

Ντάλας Μάβερικς: «Ξένο σώμα» ο Ντελόντε Ουέστ

Ζήτημα χρόνο θεωρείται πλέον η αποδέσμευση του Ντελόντε Ουέστ από τους Ντάλας Μάβερικς, αν και ο Μαρκ Κούμπαν τόνισε πως η περίπτωσή του εξετάζεται.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης των «μαβς» δεν θέλησε να αποκλείσει περίπτωση νέας επιστροφής του 29χρονου γκαρντ. Σημειώνουμε πως οι Τεξανοί έχουν προσφέρει ήδη πολλές ευκαιρίες στον εκκεντρικό Ουέστ, αλλά αυτός δημιουργεί διαρκώς προβλήματα στα αποδυτήρια, με τις φωνές του και με την παράλογη συμπεριφορά του. Ο Κούμπαν τόνισε πως ο ίδιος θα πάρει την τελική απόφαση, αφού μιλήσει με τον προπονητή Ρικ Καρλάιλ και τον GM Ντόνι Νέλσον, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερη την υπόθεση.

Δεν έμεινε στα παραπάνω ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης του συλλόγου του Ντάλας, αλλά σχολίασε τις πρόσφατες εξελίξεις με τον Ντέιβιντ Στερν: «Πιστεύω πως θα εξοικονομήσω χρήματα. Φυσικά θα αλλάξουν πολλά, όταν φύγει ο Ντέιβιντ. Έχει αφήσει τη σφραγίδα του στα πάντα και στο NBA. Έμαθα πολλά από αυτόν, όπως οι γεύσεις των ντόνατς που τον εκνεύριζαν. Και αυτός έμαθε από μένα. Θεωρώ ότι βοήθησε τη λίγκα. Σεβόμασταν ο ένας τον άλλον. Πιστεύω πως του λείψω».

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ουέστ ανοίγει τον δρόμο στον Ντομινίκ Τζόουνς, που αναμένεται να καλύψει το κενό στο rotation. «Εγώ είμαι έτοιμος για όλα. Θα συμβεί οτιδήποτε συμβεί» δήλωσε σχετικά ο 23χρονος γκαρντ. «Κάποιος που παίζει καλά. Δεν έχω την παραμικρή γαμ… ιδέα. Έχουμε θέμα με τον αναπληρωματικό γκαρντ» ήταν το σχόλιο του Καρλάιλ.

Πρόβλημα υπάρχει και στη θέση «1». Συγκεκριμένα οι Ροντρίγκ Μπομπουά και Τζάρεντ Κάνινγχαμ διεκδικούν τον ρόλο του αναπληρωματικού του Ντάρεν Κόλισον. Ο 24χρονος Γάλλος έχει μεν το προβάδισμα έναντι του rookie, αλλά ο κόουτς των Μάβερικς τόνισε πως ο Μπομπουά έχει ακόμα ενοχλήσεις στον αστράγαλο, οπότε απαιτείται «προσαρμοσμένος» χρόνος παρουσίας στο παρκέ.

Ευτυχώς o τραυματισμός στο πόδι του Τζέι Κρόντερ κατά τη διάρκεια του τελευταίου φιλικού αποδείχθηκε επιπόλαιο. Η 34η επιλογή του φετινού ντραφτ θα ξεκινήσει κανονικά τη regular season, κάτι που δεν θα συμβεί με τον Ντιρκ Νοβίτσκι και πιθανότατα με τον Κρις Κέιμαν.

Τέλος, ο Έντι Κάρι αναμένεται να αποτελέσει το 15ο μέλος του φετινού ρόστερ των «μαβς», αν αποδεσμευτεί ο Ουέστ. Στους Τέξας Λέτζεντς της D-League θα υποβιβαστούν πιθανότατα οι Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς και Μέλβιν Έλι, που επίσης αποκτήθηκαν με μη-εγγυημένο συμβόλαιο τις τελευταίες ημέρες.



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved