Μαϊάμι Χιτ: Προσαρμογή στην αλλαγή ώρας

Μαϊάμι Χιτ: Προσαρμογή στην αλλαγή ώρας

Οι Μαϊάμι Χιτ προσπαθούν ακόμα να προσαρμοστούν στην ώρα της Φλόριντα, ενώ έχει διαφανεί πως θα κρατήσουν 13 παίκτες με εγγυημένα συμβόλαια για το ξεκίνημα της regular season.

Δηλαδή ο Ντέξτερ Πίτμαν φαίνεται πως θα διατηρήσει τη θέση του, αν και αυτή είχε αμφισβητηθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Οι Μίκελ Γκλάντνες, Τζος Χάρελσον, Ρόντνεϊ Κάρνεϊ, Ρόμπερτ Ντόζιερ, Τζάρβις Βαρνάντο, Τέρελ Χάρις και Γκάρετ Τεμπλ θα διεκδικήσουν τα δύο τελευταία συμβόλαια.

Ο Έρικ Σποέλστρα, πάντως, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Κάρνεϊ: «Μου αρέσει η ενέργεια που δίνει στην ομάδα. Με έχει εκπλήξει ευχάριστα». Φαίνεται ότι ο πρώην γκαρντ/φόργουορντ των Φιλαδέλφεια 76ερς, Μέμφις Γκρίζλις, Μινεσότα Τίμπεργουλφς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχει αποκτήσει προβάδισμα στην παραπάνω «κούρσα».

Φυσικά οι Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Ουντόνις Χάσλεμ έχουν καπαρώσει τις δικές τους θέσεις, αλλά δεν έχουν προσαρμοστεί στην ώρα της Φλόριντα έπειτα από πολυήμερη παραμονή στην Κίνα. Οι παρουσίες τους στο διαδίκτυο μαρτυρούν πως είναι ξύπνιοι από τις… τέσσερις τα ξημερώματα.

«Είναι Τρίτη, ε; Πάντως έπρεπε να το σκεφτώ. Σήμερα ξύπνησα στις 03:45» δήλωσε ο αυτοαποκαλούμενος «βασιλιάς», ενώ ο Ουέιντ συμπλήρωσε σχετικά: «Δεν το πιστεύω ότι έχουμε επιστρέψει». Πάντως ο Τζέιμς αποχώρησε τελευταίος από τις προπονητικές εγκαταστάσεις των Χιτ την Τρίτη (16/10), αφού προτίμησε να δουλέψει επιπλέον το σουτ του υπό την επίβλεψη του Σποέλστρα και των συνεργατών του.

Από την πλευρά του, ο Χάσλεμ δήλωσε: «Δυσκολεύομαι στην προσαρμογή. Προσπαθώ απλά να βρω τον φυσιολογικό ύπνο μου. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη λύση, αλλά είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σπίτι μου».

Ακόμα και οι προπονήσεις έχουν χαρακτήρα προσαρμογής. Ειδικότερα αυτή της Τρίτης άρχισε στις 12 το μεσημέρι, ενώ αυτή της Τετάρτης θα ξεκινήσει στις 11. Την Πέμπτη (18/10) η συγκέντρωση των παικτών έχει οριστεί στις δέκα το πρωί.

Στα αρνητικά είναι οι απουσίες των Μάριο Τσάλμερς και Βαρνάντο από την προπόνηση της Τρίτης (16/10) εξαιτίας τραυματισμών. Ακόμα, οι Τζόελ Άντονι και Χάσλεμ είχαν περιορισμένη συμμετοχή για αντίστοιχο λόγο.



Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved