Τα τρόπαια στους πρωταθλητές!

Τα τρόπαια στους πρωταθλητές!

Με την απονομή των τροπαίων στους πρωταθλητές των εθνικών πρωταθλημάτων της περσινής σεζόν ξεκίνησε η κλήρωση των νέων διοργανώσεων της ΕΟΚ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και στην κληρωτίδα μπήκαν τα πρωταθλήματα της Α1 και της Α2 Νότου Γυναικών, της Α2, της Β’ και της Γ’ (Α’ και Β’ Όμιλος Νότου) Ανδρών, καθώς και το Κύπελλο Ελλάδας. Οι κληρώσεις των Ομίλων Βορρά (δύο στη Γ’ Ανδρών και ένας της Α2 Γυναικών) θα πραγματοποιηθούν αύριο (26/08) στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΓ Μίκρας. Στο «Divani Caravel» βρέθηκε πλήθος αθλητών και παραγόντων από τους συλλόγους των «μικρών» πρωταθλημάτων, αλλά και από το Περιστέρι και τον Ίκαρο, από πλευράς Α1.

O γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, προλογίζοντας την κλήρωση, ανέφερε: «Καλημέρα σας! Σας καλωσορίζω στη νέα περίοδο, που φέτος θα ξεκινήσει νωρίς, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων που γίνονται νωρίς. Άρα, θα πρέπει να ξεκινήσουν και νωρίτερα τα πρωταθλήματα. Εύχομαι σε όλους μια καλή αγωνιστική περίοδο. Έχουμε τεράστια προβλήματα, αλλά με σύνεση ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές στις πρωταθλήτριες ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων, που διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Πρώτος το τρόπαιό του πήρε ο πρωταθλητής της Α1 Γυναικών, Αθηναϊκός, ενώ μετάλλια και διπλώματα μοιράστηκαν η 2η ΦΕΑ και ο 3ος Παναθηναϊκός. Από την Α2 Γυναικών, κύπελλα απονεμήθηκαν στον πρωταθλητή Νότου Αστέρα Εξαρχείων και στον πρωταθλητή Βορρά, Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Από την Α2, στο βάθρο ανέβηκαν για να παραλάβουν την «κούπα» του ο πρωταθλητής ΚΑΟΔ και τα μετάλλιά του ο ΑΓΟΡ, ενώ δεν υπήρχε εκπρόσωπος από τους 3ους, Ίκαρους Σερρών. Από τη Β’ Εθνική απονεμήθηκε το τρόπαιο στον πρωταθλητή ΟΦΗ, ενώ τιμήθηκαν και η δευτεραθλήτρια Κηφισιά και το Πέραμα, που κατέκτησε την 3η θέση. Τέλος, από τη Γ’ Εθνική παρέλαβαν τα κύπελλά τους οι πρωταθλητές του Α’ Ομίλου Νότου Αγία Παρασκευή, του Β’ Ομίλου Νότου Φιλαθλητικός, ο οποίος μάλιστα είχε πολυπληθή παρουσία, του Α’ Ομίλου Βορρά Νίκη Βόλου και του Β’ Ομίλου Βορρά Χαλκηδόνα.

Το μέλος της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος, επεσήμανε πριν από την έναρξη της κλήρωσης των νέων πρωταθλημάτων: «Πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία, θα πρέπει όλοι να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τα οφέλη, που θα είναι πολλαπλά για το άθλημα. Βέβαια, διανύουμε δύσκολη περίοδο. Με την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα θα πρέπει πλέον να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα νέα παιδιά. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

H κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ΕΔΩ.

Η κλήρωση της Α2 Ανδρών ΕΔΩ.

Η κλήρωση της Β' Εθνικής Ανδρών ΕΔΩ.

Η κλήρωση του Α’ Ομίλου Νότου Ανδρών ΕΔΩ.

Η κλήρωση του Β’ Ομίλου Νότου Ανδρών ΕΔΩ.

Η κλήρωση της Α1 Γυναικών ΕΔΩ.

Η κλήρωση της Α2 Νότου Γυναικών ΕΔΩ.

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ΕΔΩ.

Οι κληρώσεις και οι βραβεύσεις μέσα από εικόνες ΕΔΩ.



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved