Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Επικίνδυνο ματς με Αρμάνι»

Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Επικίνδυνο ματς με Αρμάνι»

Παναθηναϊκός AKTOR: Η Αρμάνι Μιλάνο δείχνει αυτό το διάστημα τη δύναμή της, με την επιστροφή παικτών και την έλευση νέων, όπως τόνισε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο τεχνικός ηγέτης του Παναθηναϊκού AKTOR μίλησε στη «Media Day» για το ματς της 24ης αγωνιστικής της Euroleague και στάθηκε στις επιστροφές των Μίροτιτς και Σιλντς, αλλά και τις μεταγραφές των Νέιπιερ και ΜακΓκρούντερ που κάνουν επικίνδυνη την Αρμάνι.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς των «πράσινων» μίλησε για:

Το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Αρμάνι έχει πολύ καλό ρόστερ αυτή τη στιγμή, ειδικά μετά την επιστροφή σημαντικών παικτών που ήταν τραυματίες, όπως ο Μίροτιτς και ο Σιλντς, οι οποίοι κάνουν καλή σεζόν. Πλέον η Αρμάνι έχει και δύο νέους παίκτες, που δεν συμμετείχαν στον αγώνα του Α' Γύρου, τον Σαμπάζ Νέιπιερ και τον ΜακΓκρούντερ. Έχουν έναν από τους καλύτερους και πιο έμπειρους προπονητές της Ευρώπης. Ίσως δεν βρήκαν καλά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά τώρα δείχνουν τη δύναμή τους. Πήραν μια ξεκάθαρη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα την προηγούμενη εβδομάδα. Θα είναι ένα επικίνδυνο ματς για εμάς, που ακόμα έχουμε προβλήματα. Νομίζω πως ο Σλούκας δεν θα παίξει. Ο Λούκα Βιλντόζα έκανε προπόνηση σήμερα. Δεν είναι έτοιμος, αλλά θα το προσπαθήσει. Έχουμε τα ίδια προβλήματα με την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι ένα must παιχνίδι για εμάς και θέλουμε την έξτρα ενέργεια του κοινού μας, για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε στην έδρα μας».

Τα «κλειδιά» απέναντι στην ιταλική ομάδα: «Φυσικά θα είναι η επιθετικότητά μας και η άμυνά μας, ειδικά κόντρα στον Νέιπιερ και τον Σιλντς. Ο Μίροτιτς ύστερα από 3-4 μήνες επιστρέφει στην Euroleague, αλλά είδα πως ήταν εξαιρετικός στο ματς του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο. Υπάρχουν πολλοί έμπειροι παίκτες στην Αρμάνι, όπως ο Μέλι, ο Βόιγκτμαν και ο Χολ. Έχουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Euroleague. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και στην επίθεση να βρούμε τις αδυναμίες τους. Στο ελεγχόμενο μπάσκετ, το οποίο παίζει το Μιλάνο, γνωρίζουν καλά πώς να λειτουργούν στο 5 εναντίον 5. Θα πρέπει να ανεβάσουμε το τέμπο για να πάρουμε την νίκη».

Αντετοκούνμπο: «Να παίξουμε δυνατά στην άμυνα»

Δηλώσεις για την αναμέτρηση της Τετάρτης (31/01) με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ έκανε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, εκ μέρους των παικτών του «τριφυλλιού». Ο Έλληνας άσος μίλησε για:

Το ματς με την Αρμάνι: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Αρμάνι είναι πολύ καλή ομάδα με μεγάλο ρόστερ και καλούς παίκτες σαν τον Μίροτιτς και τον Νέιπιερ. Θέλουμε να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και σίγουρα θα μας βοηθήσει και ο κόσμος σε αυτό».

Τις διαφορές που έχει στο ρόστερ της: «Είναι μία διαφορετική ομάδα πλέον, όπως είδαμε και στο τελευταίο παιχνίδι που κέρδισε την Μπαρτσελόνα. Δεν θα είναι εύκολο και δεν θα πέσουμε στα μαλακά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Την προσωπική του απόδοση: «Προσπαθώ όταν πουν το όνομά μου να είμαι έτοιμος, να μπω δυνατά και να βοηθάω την ομάδα».



Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved