Μακάμπι-Ολυμπιακός: Σάλος με τη σύζυγο του Μπάλντουιν κι έντονη αντίδραση του παίκτη - «Άντε γ@...»

Μακάμπι-Ολυμπιακός: Σάλος με τη σύζυγο του Μπάλντουιν κι έντονη αντίδραση του παίκτη - «Άντε γ@...»

Ο Ουέιντ Μπάλντουιν και η σύζυγός του βρέθηκαν στο επίκεντρο έντονης κριτικής, λόγω ανάρτησης για την κατάσταση ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, με τον παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ να αντιδρά με έντονο τρόπο.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι παίκτες της ζουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω του πολέμου στο Ισραήλ. Ειδικά οι Αμερικανοί και οι οικογένειές τους.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Ουέιντ Μπάλντουιν, εξαιτίας μιας αναδημοσίευσης που έκανε η σύζυγός του στα social media και η οποία φέρεται να ήταν υπέρ της Παλαιστίνης.

Γρήγορα την απέσυρε λόγω των μηνυμάτων που δέχθηκε, με την κατάσταση να γίνεται ιδιαίτερα έντονη. Η ίδια θέλησε να δικαιολογηθεί με νέο μήνυμά της στα social media, ωστόσο ο ίδιος ο Αμερικανός παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν πολύ πιο επιθετικός.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι πολύ σημαντικό. Αγαπώ το Ισραήλ, αγαπώ τους Ισραηλινούς μου γείτονες, έζησα έναν χρόνο εκεί και ο δεύτερος γιος μας γεννήθηκε εκεί. Όταν με ρωτούν ποιο είναι το αγαπημένο μου μέρος, απαντώ το Ισραήλ. Έχει τους καλύτερους φιλάθλους, τους καλύτερους ανθρώπους, τόσοι πολλοί έχουν βοηθήσει εμένα και την οικογένειά μου από τη στιγμή που ήρθαμε. Πλέον το θεωρούμε σπίτι μας» ανέφερε στη νέα ανάρτησή της η γυναίκα του Μπάλντουιν και πρόσθεσε:

«Η ανάρτηση που έκανα ήταν προς τους φίλους και την οικογένειά μου στις ΗΠΑ, με σκοπό να πει πως τα προβλήματα δεν είναι τόσο μεγάλα όσο δείχνουν. Ήταν λάθος μου να αναδημοσιεύσω την ανάρτηση αυτή για να στείλω αυτό το μήνυμα. Θέλω να κάνω σαφές πως αυτό που έκανε η Χαμάς στο Ισραήλ, να σκοτώνει και να κάνει απαγωγές, είναι αδιανόητο. Γι’ αυτό και από τις 7 Οκτωβρίου είχα κάνει μια σχετική ανάρτηση για το Ισραήλ. Ζητώ συγνώμη που δεν πρόσεξα περισσότερο την πηγή».

Από την πλευρά του ο Ουέιντ Μπάλντουιν ξέσπασε σε δική του ανάρτηση, βρίζοντας όσους ισχυρίζονται ότι είναι οπαδός της Χαμάς.

baldwin post
 
«Δεν κάνω πολιτική, αλλά αφήστε με να το ξεκαθαρίσω. Εξαιτίας της Χαμάς, αναγκαστήκαμε εγώ και η οικογένειά μου λόγω της δουλειάς μου να φύγουμε από τη χώρα που αποφασίσαμε να κάνουμε σπίτι μας για τρία χρόνια. Ανάγκασαν την ομάδα μας να αντιμετωπίσει δυσκολίες, μας στέρησαν τους φιλάθλους μας και προκάλεσαν προβλήματα σε κάθε άνθρωπο εκτός της Μακάμπι. Εξακολουθούμε να αφιερώνουμε την ενέργεια και το πάθος μας στην Μακάμπι και το Ισραήλ.

Αν ποτέ ισχυριστείτε ότι είμαι οπαδός της Χαμάς, άντε γ@@@@@τε! Όλη μου την καριέρα δούλεψα σκληρά για να βρω ένα σπίτι και το βρήκα στο Ισραήλ. Εγώ και η οικογένειά μου έχουμε δώσει ό,τι έχουμε στην ομάδα και ό,τι αντιπροσωπεύει και μέσα από όλη αυτή την κατάσταση από τις 7 Οκτωβρίου, παλεύουμε να συνεχίσουμε τη σεζόν μας με περηφάνια και τιμή για τον κόσμο του Ισραήλ», ανέφερε ο Αμερικανός άσος.

Θυμίζουμε πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει την Τρίτη (14/11, 21:05) τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague.



Παναθηναϊκός AKTOR: Στο πλευρό της ομάδας ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο πλευρό της ομάδας ο Δ. Γιαννακόπουλος
Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
Κίτρινες οι εξέδρες στη “Χάλα Πιονίρ”
Κίτρινες οι εξέδρες στη “Χάλα Πιονίρ”
Παναθηναϊκός AKTOR: Έφτασε στην «Aleksandar Nikolic Hall» - Πόλος έλξης ο Βιλντόζα
Παναθηναϊκός AKTOR: Έφτασε στην «Aleksandar Nikolic Hall» - Πόλος έλξης ο Βιλντόζα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved