Σάνι Μπετσίροβιτς: «Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του ονόματος Παύλος Γιαννακόπουλος»

Σάνι Μπετσίροβιτς: «Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του ονόματος Παύλος Γιαννακόπουλος»

«Το γεγονός να είσαι μέλος του Παναθηναϊκού, σημαίνει πως βρίσκεσαι σε μία τεράστια οικογένεια», σημείωσε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Σάνι Μπετσίροβιτς, μετά το τέλος του πέμπτου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Την 24η Σεπτεμβρίου, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τρόπαιο του 5ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», επικρατώντας της Αναντολού Έφες με 70–69, χάρη στο νικητήριο καλάθι του Κώστα Σλούκα, στα 12 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της αναμέτρησης.

Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά – θεσμός, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σάνι Μπετσίροβιτς, εξήρε τη συνεισφορά του σπουδαίου Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του, για την πορεία των «πράσινων» τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και την Ευρωλίγκα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Αναφερόμενος αρχικά στον εμβληματικό ηγέτη του «τριφυλλιού», ανέφερε ότι «όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του ονόματος “Παύλος Γιαννακόπουλος”· είχα την τύχη να αγωνισθώ στον Παναθηναϊκό υπό την προεδρία του, για δύο χρόνια. Κάθε φορά όταν επικρατεί η γηπεδούχος ομάδα, το τρόπαιο αποκτά μεγαλύτερη “βαρύτητα”. Η σοβαρότητα την οποία επέδειξαν το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες κατά τη διάρκεια του τουρνουά, αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός. Διότι, σήμαινε πολλά για εμάς.

Από ό,τι μπορώ να θυμηθώ, πάντοτε έδιδε έμφαση στη λέξη “οικογένεια”. Το γεγονός να είσαι μέλος του Παναθηναϊκού, σημαίνει πως βρίσκεσαι σε μία τεράστια οικογένεια. Αυτό ακριβώς το πνεύμα προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, κάθε μέρα. Νομίζω ότι το δείξαμε στο παρκέ και ευελπιστώ να το πράξουμε αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και σε κάθε παιχνίδι».

«Σημειώνουμε πρόοδο, βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση»

Σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι «από τη δική μου οπτική, μπορώ να επισημάνω ότι αισθανόμαστε χαρούμενοι με τη διάθεση αλλά και την αυταπάρνηση την οποία επιδεικνύουν οι παίκτες, όταν εκπροσωπούν τον σύλλογο. Ακόμη είναι πολύ νωρίς, για να εξάγουμε συμπεράσματα. Βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς, πολλοί παίκτες ενσωματώθηκαν αργά στην ομάδα (σ.σ. λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες). Νομίζω ότι σημειώνουμε πρόοδο και το βασικότερο είναι ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση».

«Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κερδίσει τα πάντα»

Τέλος, υπογραμμίζοντας τους στόχους των «πράσινων» για την επερχόμενη σεζόν, σχολίασε ότι «όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι είμαι πάντοτε αισιόδοξος ως άνθρωπος. Ιδιαιτέρως αυτή τη στιγμή, καθώς βρισκόμαστε πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κερδίσει τα πάντα. Όποιοι βρίσκονταν ήδη εδώ (σ.σ. στον Παναθηναϊκό) αλλά και όσοι εντάχθηκαν εφέτος στην ομάδα, το γνωρίζουν αυτό, από την αρχή. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου στο τέλος της χρονιάς να κατακτήσουμε τίτλους».



Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved