Ολυμπιακός: Το μήνυμα Μπαρτζώκα και Σλούκα για την κόντρα με τη Βαλένθια

Ολυμπιακός: Το μήνυμα Μπαρτζώκα και Σλούκα για την κόντρα με τη Βαλένθια

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός ξεχνάει τους πανηγυρισμούς για το Κύπελλο Ελλάδας και στρέφει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια για την 25η αγωνιστική της Euroleague (21:30) .

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην ισπανική ομάδα, όπως και ο Σλούκας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για την πνευματική «επιστροφή» της ομάδας μετά το Κύπελλο: «Ευτυχώς είχαμε τέσσερις μέρες να επανέλθουμε στους ρυθμούς που πρέπει. Παίξαμε τρία παιχνίδια συνεχόμενα και υπάρχει μια πνευματική, αλλά κυρίως σωματική καταπόνηση. Πρέπει να επανέλθουμε σιγά σιγά στους ρυθμούς που απαιτούνται για ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν παίζει ρόλο ότι η Βαλένθια αγωνίστηκε σε μόλις ένα ματς στο ισπανικό κύπελλο: «Νομίζω πως ναι, αφού δεν παίξανε τρία παιχνίδια, αλλά στο πρώτο μείνανε έξω και έτσι είχαν περισσότερο χρόνο να προετοιμάσουν το ματς».

Για τις δυσκολίες του αγώνα: «Έχουμε χάσει στον πρώτο γύρο σε ένα παιχνίδι που ελέγχαμε. Παίζει σε ένα τέμπο όπως όλες οι ισπανικές ομάδες, σε ένα υψηλό τέμπο. Υπάρχει ένας κορμός που παίζουν όλοι μαζί και φέτος έχει προσθέσει αθλητικότητα, αλλά και έναν νέο προπονητή. Γενικά μέχρι τώρα έχει μία πετυχημένη πορεία στη Euroleague και δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους. Είναι μια ομάδα με καλές συνεργασίες, ψηλά κορμιά στους φόργουορντ. Με εμάς έκανε κάποια τρικ στον πρώτο γύρο που αποδείχθηκαν αποτελεσματικά. Εμείς πρέπει να παίξουμε στο επίπεδό μας. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο».

Ο Κώστας Σλούκας σχολίασε:

Για το επίπεδο ετοιμότητας που έχει και το κίνητρο του Ολυμπιακού: «Είμαι 100% έτοιμος. Θα προσπαθήσω κι εγώ με την ομάδα να φέρουμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί, η επιτυχία του Κυπέλλου δεν πρέπει να της αλλάξει τον δρόμο. Ο Ολυμπιακός δε χρειάζεται έξτρα κίνητρο για να κερδίσει, υπάρχει το κίνητρο ήδη και ένα επιπλέον είναι πως είμαστε στην 1η θέση και πρέπει να μείνουμε εκεί. Η Βαλένθια είναι μία αρκετά καλή ομάδα και παίζει στην έδρα της πολύ καλά».

Για το πώς καταφέρνει ο Ολυμπιακός να ανασυνταχθεί: «Είναι η εμπειρία, η ιδιοσυγκρασία, ο χαρακτήρας της ομάδας. Παίζουν ρόλο αυτά στην ανασύνταξη. Φυσικά όλα πρέπει να τα δούμε στην πράξη αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί όλη τη σεζόν η ομάδα έχει δείξει πάρα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο».

Για το αν ο Ολυμπιακός σκέφτεται το σερί του: «Για αυτούς είναι ένα κίνητρο που αποκλείστηκαν στο κύπελλό τους. Το ότι κυνηγάνε την 8άδα είναι έξτρα κίνητρο αφού παίζουν με την πρωτοπόρο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το ξεκίνημα και σε όλο το παιχνίδι. Σερί δεν υπάρχει στο μυαλό μας, είναι απλά η Βαλένθια το παιχνίδι που οφείλουμε να κοιτάξουμε και πρέπει ο Ολυμπιακός να νικήσει».



Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved