Ολυμπιακός: Μυστήριο με τον ΜακΚίσικ!
In Time

Ολυμπιακός: Μυστήριο με τον ΜακΚίσικ!

Ο Αμερικανός φόργουορντ φαίνεται πως δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προπονητή του, γι’ αυτό και έχει παραγκωνιστεί τη φετινή σεζόν σε πολλά παιχνίδια

Προφανώς και έγινε λάθος στην τελευταία άμυνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Βιλερμπάν που έφερε το καλάθι του Αμίν Νουά στα 0.3 δέκατα το οποίο προσυπέγραψε τη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη (77-75) της Γαλλικής ομάδας στο Αστρομπάλ.

Όμως, μέχρι να φτάσει στο τελευταίο σουτ το παιχνίδι χρειάστηκε οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να χαλαρώσουν στο δεύτερο ημίχρονο και ο ίδιος να αφήσει αναίτια στον πάγκο δυο παίκτες (Σακίελ ΜακΚίσικ και Άλεκ Πίτερς) που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις όταν το μυαλό είχε «θολώσει».

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Έλληνας τεχνικός ειδικά στην περίπτωση του Σακίελ ΜακΚίσικ, κάπου έπαψε να τον εμπιστεύεται τόσο πολύ τη φετινή χρονιά και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στον χρόνο συμμετοχής του.

Κι αν «η καλή ημέρα από το πρωΐ φαίνεται» όπως λέει και ο λαός μας, στην πρεμιέρα της Euroleague με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη χρησιμοποιήθηκε μόλις για 3.52 λεπτά και έμεινε άποντος. Ακολούθησαν στη συνέχεια Ζαλγκίρις (18 λεπτά, 5 πόντους), Ρεάλ Μαδρίτης (21.50 λεπτά, 10 πόντους), Μπασκόνια (24.37 λεπτά, 12 πόντους) και Μονακό (21.23 λεπτά, 15 πόντους), όπου ο χρόνος του ήταν αυξημένος. Στη συνέχεια, άρχισε η... ελεύθερη πτώση με Βαλένθια (14.10 λεπτά, 4 πόντους), Παρτιζάν (10 λεπτά, άποντος), Μπάγερν (10 λεπτά, 2 πόντους) και Μακάμπι (8.21 λεπτά, 2 πόντους).

Ακολούθησαν οι αναμετρήσεις με Άλμπα Βερολίνου (17.14 λεπτά, 7 πόντους), Αναντολού Εφές (19.46 λεπτά, 5 πόντους) και Βίρτους Μπολόνια (18.19 λεπτά, 13 πόντους) όπου αυξήθηκε αισθητά ο χρόνος του και πλέον στις δυο τελευταίες συναντήσεις με Φενέρμπαχτσε (12.14 λεπτά, 2 πόντους) και Βιλερμπάν (5.35 λεπτά, άποντος) ψάχνει να βρει τον χώρο του στην πεντάδα ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ.

Από τις διακυμάνσεις του χρόνου συμμετοχής του ο Σακίελ ΜακΚίσικ γίνεται αντιληπτό ότι δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προπονητή του και αυτό έχει επηρεάσει ξεκάθαρα την απόδοση του.

Με 5.5 πόντους μέσο όρο, 1.1 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα σε 14.40 λεπτά συμμετοχής ασφαλώς και δεν είναι ευχαριστημένος ούτε ο παίκτης, αλλά ούτε και η ομάδα. Κι εκεί πρέπει πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας να βρει τον τρόπο για να εντάξει ξανά στην ομάδα τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ που πέρσι ήταν ένα από τα μεγάλα «όπλα» του.

Κοντολογίς, η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού δεν ήταν η ενδεδειγμένη από τον προπονητή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο επίσης δεν αντιλήφθηκε κανείς τον λόγο που ο Αϊζάια Κάνααν τον οποίο... έψαχνε ο προπονητής αγωνιστικά εδώ και αρκετό καιρό, στο καλύτερο του παιχνίδι, επέλεξε να τον αφήσει στον πάγκο στο τέταρτο 10λεπτο. Εκεί, όπου ο Ολυμπιακός έπαψε να παίζει με «καθαρό μυαλό» και να έχει λύσεις επιθετικά.

 



NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved