Μίτροβιτς: «Δεν ήταν ο Τζέιμς ο λόγος που αποχώρησα από τη Μονακό»
INTIME

Μίτροβιτς: «Δεν ήταν ο Τζέιμς ο λόγος που αποχώρησα από τη Μονακό»

Τη σιωπή του «έλυσε» ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς σχετικά με την αποχώρησή του από τη Μονακό

Ο Μίτροβιτς δεν «έδεσε» με τη Μονακό και μεσούσης της σεζόν πήρε χωριστούς δρόμους από την ομάδα της Γαλλίας.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής επί της ουσίας διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει εξαιτίας κάποιας κόντρας με τον Μάικ Τζέιμς, λέγοντας πως απλώς υπήρχε μία απόσταση στη φιλοσοφία με τη διοίκηση και πως παραιτήθηκε ύστερα από δική του πρωτοβουλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός:

«Ήταν μία ξεχωριστή κατάσταση στη Μονακό. Η Βιλερμπάν ήταν μία άλλη ιστορία. Μετά το τέλος της σεζόν, ο Τόνι Πάρκερ έκανε προπονητή τον αδερφό του. Μου αιτιολόγησαν την απομάκρυνσή μου, λέγοντας πως υπήρχε δυσαρέσκεια για μένα από τους χορηγούς, επειδή ήμουν επιθετικός προς τους διαιτητές. Φυσικά, κάθε φυσιολογικός άνθρωπος γελάει με τέτοια δικαιολογία. Αυτή η διαδικασία είναι στα δικαστήρια και σύντομα θα τελειώσει».

Για τη λύση της συνεργασίας του με τη Μονακό: «Η ιστορία με τη Μονακό είναι εντελώς διαφορετική, καθώς εκεί έφταιγα για… όλα. Μόνος μου πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Θα μπορούσα να καθυστερήσω την αποχώρησή μου, ωστόσο η Μονακό σημαίνει πολλά για μένα. Είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ εκεί από τη χαμηλή κατηγορία και έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Τον Σεπτέμβριο έγινε μία ολοκληρωτική αλλαγή στη δομή της ομάδας. Από τον πρόεδρο μέχρι τη χρηματοδότηση. Έτσι, υπήρξε αλλαγή και στην πολιτική και στο μπάτζετ. Μέχρι τον Ιούνιο είχαμε αποκτήσει παίκτες ενός ορισμένου επιπέδου και από τον Σεπτέμβριο θα μπορούσα να πάρω όποιον ήθελα. Εκείνη την εποχή, ήταν ελεύθεροι στην αγορά παίκτες όπως οι Μάικ Τζέιμς και Γουίλ Τόμας, που είναι σπουδαίοι παίκτες. Έδωσα τη συγκατάθεσή μου για την απόκτησή τους και κανείς δεν πίεσε. Όλοι ήταν επιλογές μου, καθώς ο πρόεδρος μου είχε δώσει το ελεύθερο να κάνω ό,τι ήθελα».

Για τη σχέση του με τον Μάικ Τζέιμς: «Δεν μπορούν να ταιριάξουν όλοι οι χαρακτήρες μεταξύ τους. Δεν έγιναν σκάνδαλα και καβγάδες, αλλά δεν είχαμε τόσο καλά αποτελέσματα έκανα μία ειλικρινή συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας και τους είπα ότι αν δεν γίνουν κοψίματα, τότε θα είμαι εκείνος που θα αποχωρούσε. Και έτσι λύσαμε τη συνεργασία φιλικά. Όπως αποδείχθηκε ήταν μία σωστή κίνηση, καθώς στη συνέχεια ανέλαβε ο Σάσα Ομπράντοβιτς και η ομάδα… ξύπνησε. Είναι ένα πολύ ταλαντούχο ρόστερ. Ακόμη και στα άσχημα αποτελέσματα, ήταν από τις πιο καλές ομάδες της Ευρωλίγκας. Ωστόσο, ο τρόπος λειτουργίας μου με κάποιους παίκτες που αποκτήθηκαν προς το τέλος δεν ταίριαζε…».



Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved