Αρμάνι-Μεσίνα: «Η σειρά τελείωσε»!

Αρμάνι-Μεσίνα: «Η σειρά τελείωσε»!

Ο προπονητής της Αρμάνι Ετόρε Μεσίνα παραδέχθηκε πως είναι απίθανο να παίξουν στη συνέχεια Ροντρίγκεθ και Ντιλέινι που τραυματίστηκαν στο δεύτερο ματς και γι’ αυτό η σειρά έχει... τελειώσει

Τον αποκλεισμό της Αρμάνι Μιλάνο... αποδέχθηκε ο Ετόρε Μεσίνα, μετά το 1-1 που έκανε στον δεύτερο αγώνα των play offs με την Αναντολού Εφές. Ο λόγος οι δυο νέοι τραυματισμοί που προέκυψαν από τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ και τον Μάλκολμ Ντιλέινι.

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που έκαναν οι παίκτες. Κάθε δύο λεπτά χάναμε παίκτες με τραυματισμούς. Γίνεται σχεδόν γελοίο, γιατί δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια σειρά τραυματισμών, αλλά έπαιξαν με μεγάλη περηφάνια. Φυσικά, οι Ροντρίγκεθ και Σιλντς έκαναν φανταστικό παιχνίδια για 40 λεπτά και ήταν μια τρομερή νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Οι οπαδοί ήταν υπέροχοι. Δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα που μας βοήθησε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έβλεπες τον κόουτς Αταμάν να χαμογελά, δεν στεναχωρήθηκε καν. Ξέρει ότι η σειρά έχει σχεδόν τελειώσει. Μάλλον στα επόμενα παιχνίδια παίζουμε χωρίς τέσσερις ή πέντε παίκτες. Θέλουμε απλώς να απολαύσουμε και μετά να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι» δήλωσε ο τεχνικός της Ιταλικής ομάδας.

«Είμαστε περήφανοι για αυτό που κάναμε, ως ομάδα και ως σύλλογος γενικότερα. Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Πρέπει να τους ευχαριστήσω, γιατί μας στήριξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Υπήρξε μια υπέροχη σύνδεση Η άμυνά μας ήταν εξαιρετική. Ο Σίλντς ήταν υπέροχος στην επίθεση. Αφού επέστρεψε από τα σωματικά προβλήματα πριν από λίγους μήνες, ο Σιλντς έδειξε το ταλέντο του, την προσωπικότητα και τη συνέπεια. Νομίζω ότι η σειρά τελείωσε γιατί ο Ροντρίγκεθ και ο Ντιλέινι είναι απίθανο να είναι διαθέσιμοι. Θα συνεχίσουμε να φύγουμε για να βρούμε ένα αθλητικό θαύμα. Δεν θα πάμε εκεί για να χαρίσουμε τίποτα, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Ντατόμε θα προσπαθήσει να προπονηθεί αύριο. Αν καταφέρει να παίξει 10 ή 15 λεπτά στον αγώνα μας στο ιταλικό πρωτάθλημα, θα μπορούσε να είναι μαζί μας την επόμενη εβδομάδα» συμπλήρωσε ο Ετόρε Μεσίνα.

 



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved