Κάτας στο Ισραήλ: «Στέκομαι στο ΟΑΚΑ και το φαντάζομαι γεμάτο, με ξύπνησαν οπαδοί μετά το ΣΕΦ»

Κάτας στο Ισραήλ: «Στέκομαι στο ΟΑΚΑ και το φαντάζομαι γεμάτο, με ξύπνησαν οπαδοί μετά το ΣΕΦ»

Στην... τρέλα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, την άφιξη του Μάριο Χεζόνια, τις μεταγραφές, το μέλλον του και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφέρθηκε ο Όντεντ Κάτας σε συνέντευξή του στο Ισραήλ.

Ο Όντεντ Κάτας είναι μεγάλη υπόθεση στο Ισραήλ και από τη στιγμή που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τα ΜΜΕ της χώρας ασχολούνται εκτενώς με τον συμπατριώτη τους και το Τριφύλλι.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως υπάρχει πλέον ξεχωριστό κανάλι που δείχνει τους αγώνες του Παναθηναϊκού στη Euroleague.

Ενόψει και του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Όντεντ Κάτας παραχώρησε συνέντευξη στη Walla και μίλησε για την τρέλα των φίλων του Τριφυλλιού και την... έκπληξη που του έκαναν μετά τη νίκη στο ΣΕΦ.

«Ήταν πριν από ένα μήνα. Νικήσαμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και ο ενθουσιασμός ήταν... παντού. Την επόμενη μέρα ξύπνησα με έναν παράξενο θόρυβο κραυγών. Βγήκα στη βεράντα και είδα δέκα οπαδούς να φωνάζουν το όνομά μου και συνθήματα της ομάδας. Δεν ξέρω καν πώς έμαθαν που μένω» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικό για εμένα γιατί καταλαβαίνω το νόημά του, αλλά δεν ασχολούμαι ακόμα με αυτό το αποτέλεσμα. Προτιμώ να κρίνω τον τρόπο με τον οποίο δουλεύω και τη διαδικασία που περνάει η ομάδα. Είχαμε μια ώθηση στο κομμάτι της ενέργειας και της εμπιστοσύνης μέχρι που ήρθε το πρόβλημα με τον Covid-19. Οκτώ παίκτες μας μολύνθηκαν, ολόκληρη η ομάδα σταμάτησε να λειτουργεί για δύο εβδομάδες και κάναμε τρία βήματα πίσω».

Για το αν σκέφτεται το γεμάτο ΟΑΚΑ είπε: «Σίγουρα! Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να στέκεται στο άδειο ΟΑΚΑ και φαντάζομαι πως θα φαίνεται και πως θα ακούγεται όταν γεμίσει»!

Σε ερώτηση ενόψει του αγώνα με την Μακάμπι, την οποία έχει κερδίσει πολλές φορές με τη Χάποελ, για το ποιον παίκτη θα ήθελε από την πρώην ομάδα του σε αυτό το παιχνίδι ο Κάτας απάντησε: «Μας λείπει ένας οργανωτής, οπότε ίσως θα έφερνα τον Τζέι Κόβαν Μπράουν ή τον Ταμίρ Μπλατ. Μπορώ να αποκτήσω και τους δύο;».

Σχετικά με το αν το πρόβλημα με τον κορονοϊό και η αναγκαστική διακοπή σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσμα τον φοβίζουν αναφορικά με το μέλλον του απάντησε: «Ναι, φοβάμαι, αλλά θέλω να πιστέψω ότι όποιος είναι γύρω μου κοιτάζει και βλέπει τη δουλειά μας. Βρισκόμαστε στη μέση μιας διαδικασίας, βλέπω μια βελτίωση στον τρόπο που παίζουμε στο γήπεδο. Πρέπει να τελειώσουμε καλά αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν δύο τρόπαια για εμάς. Η Ευρωλίγκα έφυγε λίγο από τα χέρια μας, αλλά πρέπει να σηκωθούμε και να είμαστε όπως πρέπει, ακόμα και όταν χάνουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν: «Ένας καλός οργανισμός πρέπει να κοιτάξει μπροστά, να διατηρήσει τα περιουσιακά του στοιχεία και να δει πώς μπορεί να ενισχυθεί. Γίνεται πολύ πιο δύσκολο όταν το μπάτζετ βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να βρούμε ευκαιρίες. Πρέπει να προχωρήσουμε σε έξυπνες επιλογές».

Για τον Μάριο Χεζόνια είπε: «Η σύνδεσή του με το κοινό είναι πολύ τρελή. Δεν έπαιξε εδώ, δεν είναι Έλληνας. Δεν έχω δει ξανά κάτι αντίστοιχο. Στόχος μου είναι να τον εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα γίνεται αυτή τη σεζόν, δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη χρονιά».

Για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Επί του παρόντος, εργαζόμαστε με δεδομένο ότι ο προϋπολογισμός μας θα παραμείνει στο κάτω μέρος της Euroleague. Δεν ξέρω αν αυτό θα αλλάξει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, δεν συμμετέχει σε όσα συμβαίνουν στην ομάδα».

Τέλος, σχετικά με την Εθνική Ισραήλ και τη πιθανότητα να δουλέψει ταυτόχρονα και εκεί σημείωσε: «Κατανοώ ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό. Όμως δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε. Το συμβόλαιό μου με την Ομοσπονδία ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο. Μέχρι τότε, πολλά μπορούν να συμβούν».



Final 4 Euroleague 2024: Άρχισε το μεγάλο γλέντι των οπαδών για τον Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό!
Final 4 Euroleague 2024: Άρχισε το μεγάλο γλέντι των οπαδών για τον Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό!
Final 4 Euroleague 2024: Πολυτιμότερος ο Σλούκας - Έγραψε ιστορία!
Final 4 Euroleague 2024: Πολυτιμότερος ο Σλούκας - Έγραψε ιστορία!
Τουρκία: Πρωταθλήτρια η Γαλατάσαραϊ
Τουρκία: Πρωταθλήτρια η Γαλατάσαραϊ
Αταμάν: Ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη
Αταμάν: Ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved