Εκεί στην Ευρωλίγκα, διαβάστε λίγο… Τσάβι

Εκεί στην Ευρωλίγκα, διαβάστε λίγο… Τσάβι

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες και για το μήνυμα που έστειλε η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του «τριφυλλιού» στον Τζόρντι Μπερτομέου και την παρέα του

Το δημοψήφισμα που αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας δεν χρειάζεται να γίνει. Όποιος βρέθηκε απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ ή παρακολούθησε από το σπίτι του την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια, μπορεί να έβγαλε τα συμπεράσματά του. Και αν δεν έκανε τίποτα από τα δύο, ας διαβάσει τις δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στην συνέντευξη Τύπου για να καταλάβει τι εστι Παναθηναϊκός.

Στον αγώνα με τους Βάσκους σύσσωμη η ομάδα αλλά και ο κόσμος της επέδειξαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως βρίσκονται στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η ομάδα στον ύμνο της διοργάνωσης… στρογγυλοκάθισε στον πάγκο της, δίχως να… παραταχθεί και ο κόσμος την ίδια ώρα αποδοκίμαζε λες και έβλεπε μπροστά του τον Σπανούλη και την ομάδα του Ολυμπιακού. Σε κάθε φάση που οι διαιτητές έκαναν τα δικά τους (σιγά μην δεν τα έκαναν) οι αποδοκιμασίες ήταν ολοένα και πιο έντονες, ενώ ο κόσμος κάθε πέντε λεπτά έκανε σύνθημα στα χείλη του το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Και αν υπάρχουν κάποιοι που δεν τα πιάνουν με την πρώτη, υπάρχει ο Πασκουάλ για να τους τα εξηγήσει καλύτερα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην συνέντευξη Τύπου αφού ζήτησε συγνώμη προς τους Δημοσιογράφους ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχθεί ερωτήσεις σε ένδειξη… διαμαρτυρίας. Γιατί όπως είπε στον Παναθηναϊκό όλοι είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Και όταν ο Δημήτρης έχει πρόβλημα είναι πρόβλημα όλων.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκαθάρισε πως είναι με το πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Και πριν προλάβετε να πείτε «Καλά ρε τι μας λες… Αφεντικό του είναι», δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μιλάμε για τον Πασκουάλ, όχι για τον…. τραχανοπλαγιά. Προπονητές επιπέδου Πασκουάλ δεν έχουν τέτοια θέματα… Και ταυτόχρονα λένε τα πράγματα με το όνομά τους. «Πρέπει να δουλέψουμε με αρμονία για τον κόσμο. Και όποιος πρέπει να κάνει το βήμα πίσω να το κάνει» είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Και αναφερόταν και στις δύο πλευρές. Και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος έχει δεχθεί την εξοντωτική και πλέον άδικη ποινή, όσο και τα γραφικά που έχουν γίνει σήμερα και κάνει ότι προβλέπει ο νόμος. Και από την άλλη ο Μπερτομέου και η παρέα του. Που έριξε την ποινή, που δεν δέχθηκε την αναστολή, μέχρι και που έστειλε την φωτογραφία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γήπεδα της διοργάνωσης για να μην μπει.

Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ποιος έχει το πρόβλημα, ποιος έχει το κόμπλεξ και ποιος οφείλει να κάνει πίσω….
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι… πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Αλλά ευτυχώς ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του. Γιατί μετά το κάζο με κόντρα στην Μπάμπεργκ δεν τους έπαιρνε τους «πράσινους» για νέο… στραβοπάτημα. Και δεν στραβοπάτησαν. Όσο ήταν σοβαροί έκαναν το καθήκον τους χωρίς προβλήματα. Στην αρχή και στο τέλος είχαμε θεματάκια…

ΥΓ: Πρώτη και του Άντριαν Πέιν στο ΟΑΚΑ. Ο Αμερικανός πήρε γεύση και αν κρίνουμε από αυτά που έλεγε στους συμπαίκτες του… τρελάθηκε με την ατμόσφαιρα. Και που να δει και το ΟΑΚΑ γεμάτο. Και που να δει το ΟΑΚΑ την ώρα που θα αγωνίζεται. Την ώρα που θα την καρφώνει…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved