Συγκλονιστικός Γκιστ για Παναθηναϊκό και Ευρωλίγκα! (video)

Συγκλονιστικός Γκιστ για Παναθηναϊκό και Ευρωλίγκα! (video)

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε στην Ευρωλίγκα στο πλαίσιο του focus που έκανε σε αυτόν και στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό η διοργανώτρια και συγκλόνισε με τις ατάκες του για τους «πράσινους» και τον στόχο του έβδομου ευρωπαϊκού…

Μια εξαιρετική συνέντευξη παραχώρησε στην Ευρωλίγκα ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος αποκάλυψε πως όταν έμαθε για πρώτη φορά ότι θα παίξει στην Ευρώπη, μπήκε στο youtube, έβλεπε… βιντεάκια από το ΟΑΚΑ και ευελπιστούσε πως θα ζήσει αυτή την ατμόσφαιρα στη ζωή του. Κάτι που συμβαίνει εδώ κι αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα αρκετοί να τον θεωρούν πλέον… αντίστοιχο του Μάικ Μπατίστ!

Οι Νικ Καλάθης και Τσάβι Πασκουάλ είπαν τα καλύτερα για τον… Γκιστόπουλο, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ ξεκαθάρισε πως αυτό που θέλει, είναι να πάρει την Ευρωλίγκα με το «τριφύλλι» για να επιβεβαιώσει ξανά ο Παναθηναϊκός τον λόγο που κατέκτησε τα έξι αστέρια στο παρελθόν…

Γκιστ, η… κόλλα του Παναθηναϊκού

«Νιώθω πως εδώ, περισσότερο από ότι σε κάθε άλλο κλαμπ που έχω βρεθεί, είμαι αυτή η... κόλλα μεταξύ του καθένα. Όταν μπαίνω στα αποδυτήρια τους βλέπω όλους το ίδιο, θέλω όλοι να αισθάνονται πως μετράνε για την ομάδα. Είναι μερικά πράγματα που πρέπει να υπάρχουν για να έχεις μια καλή ομάδα και μια καλή σχέση. Δεν μπορεί πάντα να σου αρέσουν αυτοί που δουλεύεις μαζί τους, αλλά πάντα έχεις ένα κοινό στόχο. Συνεπώς πιστεύω πως είναι μια από τις δουλειές μου να μας κρατάω όλους στην ίδια... πλευρά», είπε αρχικά ο Τζέιμς Γκιστ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ από την πλευρά του, ανέφερε: «Είναι η ψυχή της ομάδας, έχει μεγάλη καρδιά και μεταφέρει πράγματα που δεν μπορούν να φανούν με γυμνό μάτι. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, για τον κόσμο, για όλους». Ο Ζακ Όγκαστ σχολίασε: «Έχει την απαραίτητη σοφία που χρειάζεται, κουβαλάει πίσω του μια μεγάλη καριέρα. Έχει κατακτήσει τόσα και τόσα πρωταθλήματα και ξέρει τι χρειάζεται, άρα όταν ακούς τη φωνή του και τι έχει να πει είναι κάτι πολύ χρήσιμο. Νομίζω ότι πολύ παίκτες το έχουμε χρησιμοποιήσει αυτό», ενώ ο Μάρκους Ντένμον πρόσθεσε: «Καταλαβαίνει τι μπορεί να περιμένουμε, δεν έχει σημασία από το αν είναι καλός ή κακός κάποιος παίκτης, αλλά με την παρουσία του σε κάνει να είσαι συνεπής».

Δείτε το βίντεο στο gallery του  Leoforos.gr



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved