Σφαιρόπουλος: «Κατάθεση ψυχής»

Σφαιρόπουλος: «Κατάθεση ψυχής»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην Φενέρ εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού μετά την επικράτηση επί των Τούρκων, στην συνέντευξη Τύπο, μίλησε για… κατάθεση ψυχής από τους Πειραιώτες.

Αρχικά, ο Έλληνας κόουτς σχολίασε: «Χωρίς αμφιβολία απόψε αξίζαμε να κερδίσουμε τον αγώνα, με τον τρόπο που τον προσεγγίσαμε και την αποφασιστικότητα που δείξαμε. Αναγκάσαμε μία ομάδα με πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες να σκοράρει 21 πόντους στο α' ημίχρονο. Βάλαμε τους όρους του αγώνα και ως το 30' κυριαρχήσαμε. Φυσικά η Φενέρ είναι μία πολύ καλή ομάδα που θα αντιδρούσε. Σημείωσε μερικούς εύκολους πόντους, ενώ εμείς κάναμε λάθη. Στο τέλος, όμως, ήμασταν συγκεντρωμένοι και με δύο καλές άμυνες και επιθέσεις πήραμε μία καλή διαφορά».

Και συνέχισε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, είδαμε αρκετούς να βουτάνε στο παρκέ για χαμένες μπάλες, να παλεύουν και να κερδίζουν κάποιες φάσεις και μικρές λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στους παίκτες, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, γιατί ο β' γύρος θα είναι πιο δύσκολος. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Για πρώτη φορά φέτος το γήπεδο ήταν γεμάτο. Θέλουμε την ίδια υποστήριξη κάθε φορά, γιατί όλοι κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το επιτελείο, γιατί προετοίμασαν πολύ καλά το παιχνίδι».

Ακόμα αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Πέρο Άντιτς και Κώστας Σλούκας γνωρίζουν τι σημαίνει ΣΕΦ: «Για μένα κάθε νίκη είναι σημαντική. Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η πιο σημαντική νίκη. Η διοργάνωση συνεχίζεται. Πρέπει να δείχνουμε τον ίδιο ζήλο σε όλα τα παιχνίδια. Κάναμε κατάθεση ψυχής».

Τέλος, για τον απολογισμό του πρώτου γύρου, απάντησε: «Δεν θέλω κάνω απολογισμό. Δεν κοιτάς πίσω. Δνε μπορούμε να βλέπουμε τι έχει γίνει. Βλέπουμε τα λάθη μας, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε στα παιχνίδια. Ο απολογισμός θα γίνει μετά το 30ο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να έχουμε υγεία. Είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκουραστούμε. Το να παίζεις τόσα πολλά παιχνίδια δεν είναι εύκολο σωματικά και πνευματικά. Εχουμε δώσει δύο ημέρες ρεπό στα παιδιά για να αποφορτιστούν και να εντάξουμε τον Ουότερς στην ομάδα».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved