ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Νέο συμβόλαιο σε Ιτούδη!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Νέο συμβόλαιο σε Ιτούδη!

Κάτοικος… Μόσχας για την «ομάδα του στρατού» θα παραμείνει για τρία ακόμα χρόνια ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος κατέκτησε την Ευρωλίγκα, πριν από μερικές εβδομάδες κόντρα στην Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είχε συνάντηση με τη διοίκηση του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2019!

«Όταν καλέσαμε τον Δημήτρη (σ.σ. Ιτούδη) στην ΤΣΣΚΑ πριν από δύο χρόνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία για την ποιότητά του. Ο Ιτούδης πέρασε από ένα εξαιρετικό… σχολείο, είχε μεγάλες εμπειρίες και τώρα μαζί με την ΤΣΣΚΑ έχει κι άλλες εμπειρίες για να δουλέψει ανεπηρέαστος στο πιο υψηλό επίπεδο και το υπόβαθρό του φάνκε από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Είχα ρωτηθεί πολλές φορές αν τα αποτελέσματα στο Final 4 θα έπαιζαν σημαντικό ρόλο στις επαφές μας για νέο συμβόλαιο. Σίγουρα, η νίκη ήταν ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά θέλω να πω ότι κάναμε την πρότασή μας πριν από τον τελικό. Η ομάδα παίζει εξαιρετικό παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Ιτούδη, οι παίκτες απολαμβάνουν να βρίσκονται στο γήπεδο, καταλαβαίνουν απόλυτα τους στόχους που έχουν τεθεί από το τεχνικό τιμ και δουλεύουν μαζί για να φτάσουν στην επίτευξή τους. Νομίζω ότι δεν θα είχαμε επιθυμία για κάτι διαφορετικό», ήταν τα λόγια του Αντρέι Βατούτιν κατά την ανακοίνωση της παραμονής του Δημήτρη Ιτούδη.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας και θα δουλέψουμε μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια. Είμαι περήφανος για τον σύλλογο που εργάζομαι, για τους ανθρώπους που συνεργάζομαι. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και να τους συγχαρώ για τα όσα έχουμε πετύχει μαζί. Τον Αντρέι Βατούτιν, την Ναταλία Φουραέβα, τον Αντρέι Σεπάνκοφ, την ομάδα, το προπονητικό επιτελείο, το ιατρικό τιμ και όλους στον σύλλογο. Σίγουρα, θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και τους χορηγούς για ότι έχει γίνει. Τον Σεργκέι Ιβάνοφ που στηρίζει το μπάσκετ και τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ, όλα αυτά τα χρόνια. Ανυπομονούμε για νέες προκλήσεις. Είμαστε πεινασμένοι και πιστέψτε με, όλοι στην ομάδα και οι οπαδοί μας είναι στο ίδιο επίπεδο. Περιμένουμε να δημιουργήσουμε νέες γενιές παικτών που θα παίξουν στην ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο και να υπερασπιστούν τους τίτλους που έχουμε κατακτήσει».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved