Ράιτ: «Νίκη μέσα στο ΣΕΦ»

Ράιτ: «Νίκη μέσα στο ΣΕΦ»

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση για τους «8» της Ευρωλίγκα, αλλά ο Ζακ Ράιτ θεωρεί πως το έργο του ίδιου και των συμπαικτών του δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ο Αμερικανός με βοσνιακό διαβατήριο μίλησε στην ελληνική έκδοση της Ευρωλίγκα όπου τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και έδωσε το σύνθημα για νίκη μέσα στο ΣΕΦ.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε με αντίπαλο τη Μάλαγα, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα η... δουλειά μας. Δεν θα έχουμε τόσο μεγάλη πίεση πλέον καθώς είμαστε στους «8» και οι δύο ομάδες, αλλά επιπλέον μιλάμε για το μεγάλο ντέρμπι της Ελλάδας», είπε ο Ράιτ και πρόσθεσε:

«Θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και φυσικά θέλουμε να νικήσουμε στο ΣΕΦ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος μας το ζήτησε και εμείς δεν έχουμε παρά να πάμε και να νικήσουμε εκεί. Νομίζω ότι θα είναι ένα τρελό παιχνίδι!

Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για το TOP-16 οπότε εμείς δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε και κάποια πράγματα εν όψει των πλέι οφ, στα οποία θα πρέπει να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Για το ματς με τη Μάλαγα, ο Ράιτ είπε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κάναμε ό,τι έπρεπε. Παίξαμε με ενέργεια, ο κόσμος μας βοήθησε πολύ και πήραμε μία νίκη που πραγματικά χρειαζόμασταν».

Για τον αντίπαλο στους «8»: «Τόσο η Ρεάλ όσο και η ΤΣΣΚΑ είναι δύο πάρα πολύ μεγάλες ομάδες και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα, ποια θα αντιμετωπίσουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Για το μειονέκτημα έδρας: «Κάναμε κάποια λάθη νωρίτερα στη φετινή σεζόν και είναι αυτά που μας στοίχισαν το πλεονέκτημα της έδρας. Είμαστε στους "8" όμως και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας. Θεωρώ ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει και στους αγώνες των πλέι οφ, έστω κι αν δεν θα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ καλά. Νιώθω να έχω βρει το ρόλο μου μέσα στην ομάδα, μου αρέσει πολύ εδώ. Προσπαθώ να βοηθάω όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα πλέι οφ θα είναι μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα, ανυπομονώ να ξεκινήσουν».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Super League: Επικυρώνεται η βαθμολογία - Απόφαση για το νέο πρωτάθλημα
Super League: Επικυρώνεται η βαθμολογία - Απόφαση για το νέο πρωτάθλημα
ΠΑΟΚ, Μικρός Γιαννάκης: «Να πάρει το Conference ο Ολυμπιακός και την Euroleague ο Παναθηναϊκός»
ΠΑΟΚ, Μικρός Γιαννάκης: «Να πάρει το Conference ο Ολυμπιακός και την Euroleague ο Παναθηναϊκός»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved