Σαφάρτζικ: «Ήταν αδύνατον να τους σταματήσουμε»

Σαφάρτζικ: «Ήταν αδύνατον να τους σταματήσουμε»

Μοιραίος στάθηκε ο Χάικο Σαφάρτζικ για την Μπάγερν, αστοχώντας το τελευταίο τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό και παραδέχτηκε πως ήταν αδύνατο να σταματήσουν τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γερμανός άσος μίλησε στον Sentra 103,3 για το χθεσινό παιχνίδι, την προσπάθεια των Βαυαρών να καθιερωθούν στην Ευρωλίγκα, ενώ εκτίμησε πως δύσκολα ο Ολυμπιακός θα χάσει τη θέση το φάιναλ φορ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σαφάρτζικ:

Για το σουτ που έχασε στο χθεσινό ματς: «Είναι σκληρό... Δεν ξύπνησα και με την καλύτερη διάθεση σήμερα, αλλά ξέρω ότι στην καριέρα έχω κάνει πολλά καλά σουτ και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω στο μυαλό μου ότι κάθε μέρα πρέπει να γίνομαι καλύτερος».

Για το αν είναι η Μπάγερν μπορεί να γίνει μια ανερχόμενη υπερδύναμη και στο μπάσκετ: «Δεν ξέρω αν θα γίνουμε. Πάμε βήμα βήμα. Πρώτα πρέπει να πάμε στο TOP-16 και βλέπουμε... Όλοι στον σύλλογο είναι αφοσιωμένοι, δουλεύουν σκληρά και έχουν συνέπεια».

Για το πώς έζησε το ματς με τον Ολυμπιακό που παρά τις απουσίες του ήταν ανταγωνιστικός: «Χάσαμε και είμαστε απογοητευμένοι. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο ειδικά στην επίθεση. Ήταν αδύνατον να σταματήσουμε τον Σπανούλη, τον Περπέρογλου και τον Σλούκα. Η Μπάγερν ήταν έτοιμη να νικήσει, δεν τα κατάφερε όμως... Αλλά στο γήπεδο επικράτησε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Γερμανοί κι Ελληνες συνέβαλαν τα μέγιστα».

Για το αν η παρουσία του Σβαϊνστάιγκερ στις εξέδρες αποδεικνύει την ενότητα που υπάρχει στον σύλλογο: «Συμφωνώ. Ο πρόεδρος, Ούλι Χένες έρχεται σχεδόν σε κάθε ματς κι άλλοι παίκτες εκτός του Μπάστιαν έρχονται. Ειδικά αυτός, έρχεται και στις προπονήσεις, μας βλέπει, συμμετέχει...».

Για το ποια ομάδα του έχει κάνει εντύπωση: «Η Ναντέρ. Εχει πολύ χαμηλό μπάτζετ, αλλά παρόλα αυτά είναι εξαιρετική. Μας νίκησε και σε ένα φιλικό προετοιμασίας. Παίζει πολύ δυνατά, είναι αθλητική. Κέρδισε την Μπαρτσελόνα κι έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση».

Για το ποιες ομάδες είναι φαβορί για το F-4: «Ο Ολυμπιακός, είναι ξεκάθαρο ότι είναι φαβορί και θα είναι εκεί. Δεν βλέπω με ποιον τρόπο μπορεί να μείνει έξω. Η ΤΣΣΚΑ, η Μπάρτσα επίσης και η Φενέρ».



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved