Ανακαλύπτουμε τις κρυμμένες εκπλήξεις στο Ευρωμπάσκετ με live streaming σε αμέτρητες επιλογές

Ανακαλύπτουμε τις κρυμμένες εκπλήξεις στο Ευρωμπάσκετ με live streaming σε αμέτρητες επιλογές

Με την αγωνία για την έκβαση του Ευρωμπάσκετ 2022 να κορυφώνεται καθώς η διοργάνωση προχωρά, το ενδιαφέρον μεγαλώνει σε όλα τα πεδία, εντός κι εκτός παρκέ: Επικές μάχες, μοναδικά highlights, πάθος και ζήλος που κάνει όχι μόνο τους φανατικούς της πορτοκαλί μπάλας ανά τον κόσμο, αλλά και όλους τους φίλους των σπορ να παρακολουθούν στενά κάθε εξέλιξη: Τις νίκες και τις ήττες, τα στατιστικά των ομάδων που ξεχωρίζουν και φυσικά των παικτών – διότι, φέτος, τα ευρωπαϊκά γήπεδα φιλοξενούν σπουδαία ονόματα του μπάσκετ που έχουν έρθει διψασμένοι για διάκριση και καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Πέρα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γνωρίζουμε καλά πόσο ωθεί την Εθνική ομάδα να αποδείξει τι αξίζει, ο Νίκολα Γιόκιτς της Σερβίας ξεχωρίζει για τη δυναμική του, ενώ ήδη από τη φάση των Ομίλων, ο Σλοβένος Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα τους 47 πόντους που πέτυχε στο ματς κόντρα στη Γαλλία – μια επίδοση που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών για αγώνα Ευρωμπάσκετ.

bet2

Αυτό το τουρνουά λοιπόν δεν θέλει να το χάσει κανείς, όπως γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο μέρα με τη μέρα, ενώ προχωρούν οι αγώνες και η αδρεναλίνη φτάνει σε νέα ύψη. Πρόκειται όμως για μία εμπειρία που μπορεί να γίνει ακόμα πιο ολοκληρωμένη και ο τρόπος είναι πολύ απλός: «Παίζοντας»!

Δεν χωράει αμφιβολία πως είναι άλλο πράγμα να παρακολουθούμε την επίσημη αγαπημένη Εθνική μπάσκετ και να ζητωκραυγάζουμε ως θεατές και άλλη η πραγματική διασκέδαση και αδρεναλίνη που αισθανόμαστε όταν παίζουμε κι εμείς μαζί τους στο παρκέ. Διότι, μπορούμε και να παρακολουθούμε όλους τους αγώνες σε live streaming και να αξιοποιούμε τις δεκάδες ευκαιρίες και επιλογές για ποντάρισμα – αυτό δηλαδή, που μας προσφέρει το Betshop.

«Πες το αγόρι μου», σε όλα τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας

Ατάκα που χρησιμοποιούμε όλοι, με κάθε ευκαιρία, είναι το «Βάλ’ το, αγόρι μου» του Βασίλη Σκουντή από το Ευρωμπάσκετ του 2005, η λήξη του βρήκε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης χάρη και σ’ εκείνο το τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη στη λήξη, τότε, του ημιτελικού. Και όχι μόνο θυμόμαστε εκείνη την ατάκα, ελπ0ίζοντας να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές σύντομα, αλλά και την… εκσυγχρονίζουμε, καθώς ευχαριστιόμαστε ακόμα περισσότερο τα ματς.

Φέτος, λοιπόν, το «Βαλ’ το», γίνεται «πες το» και μπορεί να μας κάνει να κερδίζουμε διπλά σε κάθε παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας, χάρη στην πρωτότυπη ενέργεια του Betshop: Το «Πες το αγόρι μου» είναι μια προσφορά διαρκείας για όλο το Ευρωμπάσκετ, με διπλό δώρο και μοναδικές εκπλήξεις, που κανείς δεν θέλει να χάσει!

bet3

Παίζοντας στο Ευρωμπάσκετ με το Betshop, εξάλλου, γεμίζουμε τα πορτοφόλια μας – φυσικά, αξιοποιώντας την αποκλειστική υπηρεσία Free Bet Wallet. Μέσα από αυτή, μπορούμε να αποθηκεύουμε όλα τα Free Bets σε ένα πορτοφόλι και να διαχειριζόμαστε το ποσό όπως θέλουμε. Έτσι, κερδίζουμε περισσότερο χρόνο για να παίξουμε τα δελτία μας, αλλά και μια σειρά άλλων προνομίων που αναβαθμίζουν διαρκώς την εμπειρία μας.

Βλέπουμε Live όλο το Ευρωμπάσκετ και παίζουμε πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων

Η εμπειρία του Ευρωμπάσκετ με το Betshop όμως δεν σταματάει στους αγώνες της εθνικής μας. Αντίθετα, έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε όλους τους αγώνες, καθώς όλοι ανεξαιρέτως προσφέρονται σε Live Streaming.

Πέραν από το ότι έτσι δεν χάνουμε καμία εξέλιξη και μπορούμε να παρακολουθήσουμε κάθε highlight σε απευθείας μετάδοση, μπορούμε να βλέπουμε τι παίζουμε και να κινούμαστε αναλόγως – ένα πλεονέκτημα που δεν μας δίνεται πολύ συχνά. Ουσιαστικά, λοιπόν, έχουμε εκατοντάδες αγορές σε pregame – όπως ισχύει πάντοτε – αλλά και εκατοντάδες επιλογές στο live, σε όλους τους αγώνες του Ευρωμπάσκετ, με τη δυνατότητα cash out πάντα διαθέσιμη.

bet4

Με βασικές και μακροχρόνιες επιλογές, με ευκαιρίες για κέρδη στον αγώνα και ειδικές επιλογές κατά περίσταση, μπορούμε να βρούμε τι μας ταιριάζει και τι μας εμπνέει – στόχος άλλωστε είναι πάντα και πάνω από όλα η διασκέδαση: Με την αδρεναλίνη του παιχνιδιού, τη χαρά της νίκης, την έκπληξη του απρόσμενου και τη χαλάρωση του αποτελέσματος! Είναι η ουσιαστική διαφορά που κάνει αυτό το τουρνουά ξεχωριστό: Το Betshop μας «δίνει» ολόκληρο το Ευρωμπάσκετ και άρα τη δυνατότητα να δούμε κάθε ματς, να απολαύσουμε μπασκετικό θέαμα και να διασκεδάσουμε επιλέγοντας μέσα από δεκάδες πονταρίσματα πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Διασκέδαση και ψυχαγωγία μέσα από μία ολοκληρωμένη εμπειρία που μας μεταφέρει στα γήπεδα της Ευρώπης και μας χαρίζει δεκάδες επιλογές και ευκαιρίες. Πραγματικά, αυτό το Ευρωμπάσκετ ανυπομονούμε να το ζήσουμε ακόμα περισσότερο!


Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved