Ελλάδα-Γεωργία 71-72: «Χτύπησε» καμπανάκι πριν το Ευρωμπάσκετ!

Ελλάδα-Γεωργία 71-72: «Χτύπησε» καμπανάκι πριν το Ευρωμπάσκετ!

Την ήττα με 72-71 από τη Γεωργία γνώρισε η Εθνική στην πρεμιέρα της στο «Ακρόπολις» και προβλημάτισε εν όψει Ευρωμπάσκετ - Τα «έσπασαν» οι διεθνείς από τα 6.75 με 3/25 τρίποντα - «Χτυπητές» αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση

Κακή εικόνα έδειξε η Εθνική λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Eurobasket που προβλημάτισε με την εμφάνισή της.

Ηττήθηκε με 72-71 από τη Γεωργία στην πρεμιέρα της στο τουρνουά «Ακρόπολις» παρουσιάζοντας «χτυπήτες» αδυναμίες τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα απόντος του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έχει πλέον τεθεί νοκ άουτ.

Τα ποσοστά στα τρίποντα ήταν τραγικά καθώς η «γαλανόλευκη» τελείωσε το παιχνίδι με 3/25, ενώ θέμα παρουσιάστηκε και στον τομέα των ριμπάουντ όπου και χάθηκαν 15 αμυντικά. Πλέον απαιτείται βελτίωση και μάλιστα άμεσα εν όψει του Eurobasket καθώς το μόνο ενθαρρυντικό ήταν οι αρετές της Εθνικής στο ανοιχτό γήπεδο.

Το παιχνίδι κρίθηκε με ένα τρίποντο του Γκεόργκε Τσιντσάντζε στα 16,8''. Η άμυνά των παικτών του Κώστα Μίσσα δεν ήταν αυτή που έπρεπε, ο Σερμαντίνι (23π.) έκανε πάρτι στη ρακέτα, ενώ στο σετ παιχνίδι δεν ήταν παραγωγική η Εθνική με χαμηλό νούμερο σε ασίστ.

Ελαφρύς αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Παπανικολάου στην 3η περίοδο, με τον διεθνή φόργουορντ να επιστρέφει στο παρκέ περίπου δυόμιση λεπτά πριν τη λήξη. Ο Παπανικολάου ήταν και ο πρώτος σκόρερ της εθνικής με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, ενώ 14 πρόσθεσεο Γιώργος Πρίντεζης που είχε και 8 ριμπάουντ. Καλάθης και Σλούκας είχαν από 12 πόντους.

Με πολιτικά από τον πάγκο της εθνικής παρακολούθησε το παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ στο ΟΑΚΑ είχε μεταβεί με το πούλμαν της εθνικής. Ο “Greek Freak” θέλει να βρίσκεται κοντά στην εθνική ομάδα μέχρι να αναχωρήσει για το Μιλγουόκι.

Εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο 23χρονος φόργουορντ υποβλήθηκε την Τετάρτη (23/8) σε μαγνητική, με τα αποτελέσματα να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Αύριο η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία (24/8, 21:00).

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Μίσσας): Καλάθης 12 (0/6 τρίπ.), Μπουρούσης 6 (6 ριμπ.), Σλούκας 12 (0/6 τρίπ.), Παππάς 2, Παπαγιάννης 2, Πρίντεζης 14 (1 τρίπ., 8 ριμπ.), Παπανικολάου 15 (1), Μάντζαρης, Παπαπέτρου 6 (1), Μπόγρης 2, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου

ΓΕΩΡΓΙΑ (Ηλίας Ζούρος): Ντίξον 4, Γκαμκρελίτζε, Μπόισα, Τσιντσάντζε 13 (1/5 τρίπ.), Σερμαντίνι 23 (9/12 δίπ., 5/5 βολ., 8 ριμπ.), Σανάτζε 5 (1), Μαρκοϊσβίλι 9 (3), Μπερισβίλι, Σενγκέλια 14 (4/15 σουτ, 11 ριμπ., 4 ασ.), Μπιτάτζε 4, Λονταρίτζε



Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved