«Περιμένουμε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός να πράξει τα αυτονόητα»

«Περιμένουμε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός να πράξει τα αυτονόητα»

Ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού Γιώργου Κούκιου ο οποίος έχασε τα δάχτυλά του τον περασμένο Ιούνιο στο ΣΕΦ, μίλησε στο Onsports για το θέμα και απάντησε στις θέσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σάλος έχει προκληθεί με το θέμα του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού, Γιώργου Κούκιου, ο οποίος ακρωτηριάστηκε στο χέρι έπειτα από των καταιγισμό κροτίδων και βεγγαλικών που έπεσαν στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τον περασμένο Ιούνιο στο ΣΕΦ.

Από την πλευρά των Πειραιωτών υποστηρίζουν ότι βρίσκονται κοντά στον Κούκιο όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά, καθώς ακόμα και για την περίθαλψή του πλήρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και όχι η ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε ο δικηγόρος:

«Είναι αλήθεια ότι την οικονομική περίθαλψή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου ανέλαβε η ΠΑΕ. Δεν είναι δυνατόν έναν άνθρωπο ο οποίος πηγαίνει εδώ και 20 χρόνια στο γήπεδο και στηρίζει έμπρακτα τον Ολυμπιακό να του φέρονται με αυτό τον τρόπο. Περιμένω από τον Ολυμπιακό και τους Αγγελόπουλους να πράξουν τα αυτονόητα στην περίπτωση του Γιώργου», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος του άτυχου φιλάθλου και συνέχισε:

«Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος πήρε πιστοποιητικό 67% αναπηρίας. Το χέρι του έχει ουσιαστικά καταστραφεί. Η ζωή αυτού του ανθρώπου έχει καταστραφεί. Δεν περιμένει κανείς να του δώσουν οι Αγγελόπουλοι ένα εκατομμύριο ευρώ ή κάτι τέτοιο. Αλλά έστω μια βοήθεια για να βρει μια δουλειά. Και δεν μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν έχει ασχολίες στη ζωή του, αλλά για έναν επιστήμονα. Ακόμα και να μην ήταν όμως πάλι έπρεπε να τον βοηθήσουν» τόνισε ο κύριος Μαρακάκης, κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στα όσα έγιναν στο γήπεδο:

«Το γήπεδο εκείνη τη στιγμή είχε μετατραπεί σε πολεμικό πεδίο. Δεν γίνεται να λέει ο Ολυμπιακός ότι δεν ευθύνεται για το συμβάν. Την αποκλειστική ευθύνη την έχει η ΚΑΕ η οποία συντονίζει τις κινήσεις για την ασφάλεια στο γήπεδο. Να σας θυμίσω ότι στο συγκεκριμένο αγώνα είχαμε και άλλους δύο τραυματισμούς, ενός σεκιούριτι και ενός ανθρώπου του γηπέδου που δέχτηκαν αντικείμενα στο κεφάλι!», και στη συνέχεια έδειξε την απαισιοδοξία του για την υπόθεση λέγοντας:

«Θα κάνουμε υπομονή λίγες μέρες προκειμένου να δούμε την κίνηση του Ολυμπιακού. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να κάνεις υπομονή. Όπως άλλωστε έκανε και ο Γιώργος (Κούκιος) όλο αυτό το διάστημα που περίμενε την ομάδα του να του σταθεί. Ομολογώ να πω πάντως πως δεν είμαι αισιόδοξος».

Κατέληξε λέγοντας ένα παράπονο: «Μιλώντας σε παίκτες του Ολυμπιακού, κανείς δεν ήξερε συγκεκριμένα τι είχε γίνει. Γνώριζαν ότι κάποιος είχε τραυματιστεί αλλά δεν ήξεραν ακριβώς το πόσο βεβαρημένη ήταν η κατάσταση του Γιώργου».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved