Κολοσσός: Τα δυο ρεκόρ του Κατσίβελη

Κολοσσός: Τα δυο ρεκόρ του Κατσίβελη

Ο Δημήτρης Κατσίβελης στη νίκη του Κολοσσού επί του Λαυρίου πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση στην καριέρα του και μαζί δυο ρεκόρ

Ο Κολοσσός H Hotels διατήρησε το εντός έδρας αήττητο του με την επικράτηση επί του Λαυρίου Megabolt και μέσα από μία σπουδαία εμφάνιση του Δημήτρη Κατσίβελη που, βάσει των αριθμών, ήταν η καλύτερη από τις 254 που «έγραψε» στην Basket League. Ο διεθνής γκαρντ σημείωσε τις κορυφαίες επιδόσεις του σε πόντους και ranking.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κατσίβελης…

*Είχε 21 πόντους βελτιώνοντας κατά έναν το ρεκόρ καριέρας του αφού είχε 20 πόντους στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2019-20 με τον Προμηθέα απέναντι στον Ιωνικό.

*Είχε 30 ranking ξεπερνώντας κατά τρεις μονάδες το ρεκόρ καριέρας του αφού είχε 27 με τον Προμηθέα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τη σεζόν 2018-19.

*Παράλληλα μοιράζοντας έξι ασίστ ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση του –τόσες είχε στο ματς της 2ης αγωνιστικής με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό- και βρέθηκε μία μακριά από το ρεκόρ καριέρας του αφού είχε επτά στην πρεμιέρα της σεζόν 2019-20 με τον Προμηθέα κόντρα στη Λάρισα.

*Ο Κατσίβελης σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση του στην «οικονομία» με συντελεστή +8 αφού είχε έξι ασίστ, τρία κλεψίματα και ένα λάθος. Πρόκειται παράλληλα και για την κορυφαία φετινή επίδοση του Κολοσσού H Hotels αφού ο Μαρκίς Τιγκ είχε +7 στο ματς με τον Ιωνικό για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα για τους νικητές…

*Ο Μάικλ Ντίξον, πέραν του ότι «μίλησε» στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, έφτασε σε ένα ατομικό επίτευγμα. Έχοντας 5/7 δίποντα έφτασε τα 100+ εύστοχα στην 37η εμφάνιση του στην Basket League. Ο Αμερικανός έχει πλέον 101/188 (53,72%).

*Ο Κρις Κόφεϊ είχε σημαντική συμβολή στη νίκη των Ρόδιων με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός σημείωσε το τρίτο double-double του Κολοσσού H Hotels για φέτος μετά από εκείνα του Γιανίκ Μορέιρα κόντρα στον Προμηθέα και του Χάρη Γιαννόπουλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός σημείωσε μόλις το δεύτερο double-double πόντων και ριμπάουντ, έχοντας παράλληλα τουλάχιστον μία ασίστ, ένα κλέψιμο μία τάπα και κανένα λάθος. Το έκανε μόνο ο Νόα Χορκλέρ με 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κλεψίματα, μία τάπα και κανένα λάθος στο παιχνίδι του Άρη με το Λαύριο Megabolt.

Παράλληλα, ο Κόφεϊ σημείωσε την πέμπτη επίδοση 11+ ριμπάουντ μεταξύ των παικτών που έμειναν χωρίς στατιστικό λάθος.

 



NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved