ΕΣΑΚΕ: Η γλώσσα των αριθμών για Λαύριο-Λάρισα

ΕΣΑΚΕ: Η γλώσσα των αριθμών για Λαύριο-Λάρισα

Τα αριθμητικά δεδομένα της αναμέτρησης του Λαυρίου με την Λάρισα

Δύο αγώνες περιλαμβάνει η δεύτερη μέρα της 16ης αγωνιστική της Stoiximan Basket League και ο πρώτος χρονικά, θα γίνει στο Λαύριο όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (6/3, 17:00) τη Λάρισα. Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ αποτελεσμάτων (5-9) αλλά πριν τη διακοπή είχαν διαφορετικό μομέντουμ.

Το Λαύριο Megabolt ηττήθηκε στα οχτώ από τα τελευταία 10 παιχνίδια του ενώ η Λάρισα σημείωσε τέσσερις νίκες στα δικά της 10 τελευταία παιχνίδια.

Το Λαύριο Megabolt δεν έχει νίκη μέσα στο 2022 αφού μετά τη νίκη επί του Ηρακλή στις 18 Δεκεμβρίου, ηττήθηκε κατά σειρά από το Περιστέρι Vitabiotics, τον ΠΑΟΚ Mateco εντός και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν κατάφερε καν να φτάσει τους 60 πόντους.

Η Λάρισα μπήκε με ρεκόρ 1-7 στη φετινή Stoiximan Basket League αλλά νίκησε στους τέσσερις από τους έξι τελευταίους αγώνες της. Σε αυτό το θετικό σερί ανέβασε κατά 14 πόντους την επιθετική παραγωγικότητα της (από τους 69 στους 83), έχοντας υψηλότερα ποσοστά τόσο στα δίποντα (από το 44,78% στο 50%) όσο και στα τρίποντα (από το 28,71% στο 40,47%).

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Το Λαύριο Megabolt έφυγε με τη νίκη από τη Λάρισα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, αφού επιβλήθηκε της θεσσαλικής ομάδας με 75-66. Είχε ως κορυφαίους τους Τάισον Κάρτερ (19π.) και Πέτρο Γερομιχαλό (13π, 6ρ, 5ασ.). Για τη Λάρισα είχαν ξεχωρίσει οι Τζέιλεν Χάντσον (20π.) και Τζέι Θριτ (15π, 7ρ, 6ασ.).

Στη μικρή κοινή διαδρομή των δύο ομάδων στη Stoiximan Basket League η ομάδα της λαυρεωτικής έχει δημιουργήσει ένα προβάδισμα αφού η νίκη της στο ματς του πρώτου γύρου, ήταν η τρίτη σε τέσσερα παιχνίδια. Οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν τις νίκες στην έδρα του Λαυρίου Megabolt στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους σε αυτήν αφου…

*Η Λάρισα πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο στο ματς της περιόδου 2019-20, επικρατώντας με 98-78 (Κουίντον Ντεκόζι 15, Κάιλ Άλμαν 14 – Μπράντον Ρας 30π, 6/10τρ, Άντονι Χίκι 21π, 4ρ, 4ασ.).

*Το Λαύριο Megabolt νίκησε στο αντίστοιχο παιχνίδι της περσινής σεζόν με 81-75 (Γκλεν Κόζι 16π, 5ασ, Βασίλης Μουράτος 13π, 7ασ. - Ουέσλι Γκόρντον 13π, 9ρ, Μπράντον Ρας 13π, 4/9τρ.).

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

MILESTONE

* Με τέσσερις πόντους ο Δημήτρης Κακλαμανάκης θα γίνει ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt που θα φτάσει τους 600 πόντους, ακολουθώντας τον δρόμο των Τζαμάλ Νίξον (789), Βασίλη Μουράτου (661) και Τάισον Κάρτερ (639).

ΤΑ ΣΕΡΙ

* Ο Πέτρος Γερομιχαλός είχε τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια του Λαυρίου Megabolt στο Πρωτάθλημα.

* Απολύτως εύστοχος παραμένει ο Νίκος Περσίδης από τη γραμμή του φάουλ μετρώντας 7/7 βολές.

* Έξι σερί παιχνίδια με 3+ λάθη μετράει ο Βασίλης Μουράτος.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Τα κοψίματα, αφού κάνει 2,9ανά αγώνα, είναι η κατηγορία στην οποία το Λαύριο Megabolt έχει το καλύτερο πλασάρισμα του μεταξύ των ομάδων της κατηγορίας, όντας πέμπτο.

- Το Λαύριο Megabolt έχει τη μικρότερη επιθετική παραγωγικότητα μεταξύ των 13 ομάδων της Stoiximan Basket League, σημειώνοντας 71,4 πόντους ανά αγώνα.

 

ΛΑΡΙΣΑ

MILESTONE

* 10 πόντοι χωρίζουν τον Στέφαν Μούντι από τους 500 στη Stoiximan Basket League. Ο Αμερικανός έχει 490 σε 32 αγώνες.

ΤΑ ΣΕΡΙ

* Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είχε σε τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Λάρισας 10+ πόντους, 3+ ριμπάουντ, 7+ κερδισμένα φάουλ και 11+ ranking.

* O Τζέιλεν Χάντσον είχε διψήφιο αριθμό πόντων στα πέντε τελευταία και συνολικά σε 12 από τα 14 παιχνίδια της Λάρισας στη Stoiximan Basket League.

* Ο Στέφαν Μούντι είχε 11+ πόντους και 3+ ασίστ σε καθένα από τα έξι παιχνίδια που έκανε με τη Λάρισα.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Με 12,1 επιθετικά ριμπάουντ ανά αγώνα, η Λάρισα έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο μέσο όρο της Stoiximan Basket League.

- Η Λάρισα κάνει περισσότερα λάθη από κάθε άλλη ομάδα της Stoiximan Basket League (16,4).

 



Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved