ΠΑΟΚ: Προπόνηση με τον Γκριν

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με τον Γκριν

Την πρώτη του προπόνηση στον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την Δευτέρα (31/1) ο Φιλ Γκριν

Πρώτη γεύση από τον ΠΑΟΚ πήρε την Δευτέρα (31/1) ο Φιλ Γκριν. Το τελευταίο απόκτημα του «δικεφάλου» έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα και είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Άρη Λυκογιάννη, αλλά και με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο 29χρονος Αμερικανός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από την Κυριακή (30/1) και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον Προμηθέα το Σάββατο (5/2).

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Την πρώτη του επαφή με το PAOK Sports Arena, αλλά και με την ομάδα του ΠΑΟΚ, είχε σήμερα ο Φιλ Γκριν. Ο νέος Αμερικανός παίκτης της ομάδας, που βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκης, είχε σήμερα το απόγευμα την πρώτη του γνωριμία με τον κόουτς Λυκογιάννη και τους συνεργάτες του, ενώ ξεκίνησε και ταχύρρυθμα μαθήματα για την καλύτερη δυνατή του προσαρμογή.

Υπό την επίβλεψη του προπονητικού επιτελείου και την συνδρομή των νέων του συμπαικτών, ο Φιλ Γκριν, φόρεσε για πρώτη φορά τα ασπρόμαυρα και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο PAOK Sports Arena. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αρχικά μία συνάντηση με τον κόουτς Λυκογιάννη και στη συνέχεια την πρώτη του επαφή με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, εντός και εκτός παρκέ.

Ο Γκριν αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με τον Προμηθέα στην Πάτρα, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Τρίτη (1/2) με δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) στο PAOK Sports Arena».

 



Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
Παναθηναϊκός AKTOR: Εύκολα, σοβαρά και 1-0 τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Εύκολα, σοβαρά και 1-0 τον ΠΑΟΚ
Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Ερτέλ
Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Ερτέλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved