Πόσο... #mexritelous ήταν;

Πόσο... #mexritelous ήταν;

Η παρουσία του Ολυμπιακού στην κλήρωση της Basket League, βάζει το ερώτημα τι ακριβώς ζητούσε όταν αποχωρούσε από το ελληνικό πρωτάθλημα

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση το μεσημέρι της Δευτέρας (6/9) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και ο Ολυμπιακός την 1η αγωνιστική αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας». Κι όμως, μέχρι στιγμής ουδείς από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έχει εκφράσει αντίρρηση για τα περί συμμετοχής της ομάδας στην Basket League!

Αντίθετα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παράγοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός συμμετέχουν κανονικά και αδιάλειπτα στα διάφορα Διοικητικά Συμβούλια η τις Γενικές Συνελεύσεις της Λίγκας, που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής και μάλιστα έχουν και ενδιαφέρουσες προτάσεις!

Ουδεμία νύξη περί μη συμμετοχής και... #mexritelous. Έχει αλλάξει κάτι; Έχει αλλάξει και δεν το ξέρουμε και το γνωρίζουν μόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού; Θα λύσουμε την απορία με μια υπόθεση εργασίας. Όχι και πολύ μακρινή στην πραγματοποίηση της.

Ας υποθέσουμε ότι στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ την 1η αγωνιστική, οριστούν να διαιτητεύσουν ένας εκ των Τάσο Μάνο η Χρήστο Παναγιώτου (δεν τολμάμε να πιστέψουμε ότι η ΚΕΔ, όποια κι αν είναι αυτή, δεν θα τους βάλει ως πιθανές επιλογές για να διευθύνουν το ντέρμπι), τι θα κάνει ο Ολυμπιακός; Θα παίξει κανονικά; Διότι, οι δυο συγκεκριμένοι, συν τον Αναστόπουλο που δεν παίζει, είχαν τεθεί ως προϋποθέσεις, για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην Basket League.

Ποια ήταν αυτή η προϋπόθεση; Να μην σφυρίζουν τα παιχνίδια τους. Θυμόμαστε όλοι τι... ομορφιές είχαν γίνει και τελικά δεν σφύριξε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος στο Ολυμπιακός-Προμηθέας. Θα έχουμε τα ίδια;

Ενδιαφέρον θα έχει... Σε κάθε περίπτωση και ο πλέον αδαής έχει καταλάβει ότι η απόφαση του Ολυμπιακού να μην παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν και προσχηματική και όπως αποδεικνύεται δεν τον ωφέλησε κιόλας.

Το μπάσκετ πρέπει να συζητήσει πολύ σοβαρά ποιές ειναι οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις με τις οποίες θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Η απουσία των 50αρηδων διαιτητών, με τα καλά τους και τα κακά τους, αφενώς στρώνει το δρόμο στους νέους να βγουν μπροστά, αλλά και αφετέρου, τους βάζει μπροστά στα δύσκολα. Το πόσο έτοιμοι είναι για να βγάλουν τα... πολύ καυτά κάστανα απο την φωτιά θα φανεί στο παρκέ.

Όσο για τον Ολυμπιακό, ουδείς ακόμη έχει αποσαφηνίσει από τη διοίκηση του τι ζητούσε, σε τι αποσκοπούσε και τελικά τι κατάφερε με το... #mexritelous. Διότι στην κλήρωση ήταν... παρών, γυαλισμένος και ξυρισμένος!

Θυμηθείτε και την σχετική ανακοίνωση:

Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.

• Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια "κατάρρευσης" της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει. 



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved