Κουφός: «Ο Σχορτσανίτης κάνει τη μεγαλύτερη προσπάθεια στη ζωή του»

Κουφός: «Ο Σχορτσανίτης κάνει τη μεγαλύτερη προσπάθεια στη ζωή του»

Ο Στέργιος Κουφός μίλησε για τον Ιωνικό και την επιστροφή του στη Basket League μετά από 32 χρόνια αλλά και για την τεράστια προσπάθεια που κάνει να επανέλθει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στη δράση.

Στη σημασία του να επιστρέφει μετά από 32 χρόνια ο Ιωνικός στη Basket League, στάθηκε ο Στέργιος Κουφός. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, λέγοντας πως είναι η μεγαλύτερη που έχει κάνει στη ζωή του. «Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να έχουμε όλοι υγεία, ώστε και αυτό το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό. Ευχόμαστε να μην έχει ευτράπελα όπως το προηγούμενο. Μακάρι ο Ιωνικός Νικαίας να έχει καλή θέση και να έρθω και πιο γρήγορα. Υπηρετώ μια ομάδα που μετά από 32 χρόνια επιστρέφει στην Α1, αν και εμφανίζεται για πρώτη φορά στο σύγχρονο μπάσκετ», είπε αρχικά ο Στέργιος Κουφός.

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Είμαι ευτυχισμένος γιατί παίρνω κι εγώ λίγη από αυτή την όμορφη μπασκετική τρέλα του ιδιοκτήτη και του κόσμου αυτής της ομάδας, εύχομαι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μείνουμε στην κατηγορία. Θα δώσουμε 13 ματς σε ουδέτερο γήπεδο και 13 εκτός έδρας. Θέλουμε να γυρίσουμε στο δικό μας γήπεδο, στο δικό μας στολίδι στην Νίκαια. Το μεγάλο στοίχημα είναι να παίξουμε ένα διαφορετικό μπάσκετ για να προσελκύσουμε τον κόσμο, με προτεραιότητα την παραμονή στην κατηγορία».

Αναφορικά με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, απάντησε: «Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κάνει τη μεγαλύτερη προσπάθεια της ζωής του, θέλει όσο τίποτε άλλο να επανέλθει και να προσφέρει στο μπάσκετ που το αγαπά τόσο πολύ. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να κερδίσει αυτό το στοίχημα και κάποια στιγμή να τον δούμε ξανά στο παρκέ. Θα είναι η μεγαλύτερη νίκη της ζωής του».

Μπατής: «Να μάθουν τα νέα παιδιά τι σημαίνει Ιωνικός»

Ο Μάριος Μπατής μίλησε εκ μέρους των παικτών του Ιωνικού, αναφέροντας πως η ομάδα θα πρέπει να κάνει μικρά βήματα έτσι ώστε να εδραιωθεί στην κατηγορία. «Ο Ιωνικός επιστρέφει μετά από 32 χρόνια, αλλά πρέπει να κάνουμε μικρά βήματα. Να μεγαλώσουμε σαν οργανισμός και να βρισκόμαστε και του χρόνου εδώ. Εχουν βγει μεγάλοι παίκτες, είναι βαριά η φανέλα, είμαι και γείτονας, από το Κερατσίνι. Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας το Σάββατο. Έχουμε έμπειρα παιδιά, θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσουμε την ομάδα και από την πλευρά μας κάνουμε τα πάντα για να μάθουν τα νέα παιδιά τι σημαίνει Ιωνικός», ήταν τα λόγια του.



Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
Euroleague, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός AKTOR: Στον… αέρα το Game 3
Euroleague, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός AKTOR: Στον… αέρα το Game 3
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved