Άρης: Ήρθε με... κίνητρο ο Μάρας

Άρης: Ήρθε με... κίνητρο ο Μάρας

Γνώση για τον Αρη και κίνητρο για να παίξει, που όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είναι ισχυρό «Οσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν», εξέφρασε ο Ιβάν Μάρας φτάνοντας σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τους «κίτρινους».

Ο 32χρονος Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο (6/1), τοποθετήθηκε σε εκπροσώπους του Τύπου, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», αναφέροντας αρχικά: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ξέρω τα πάντα για τον Άρη. Πρόκειται για μια ομάδα με ιστορία, με σπουδαίους παίκτες που έχουν συνεργαστεί μαζί της. Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξω για τον κόουτς Γιαννάκη. Ηρθα για να βοηθήσω να βελτιωθεί και να πετύχει η ομάδα περισσότερες νίκες».

Πρόσθεσε λέγοντας: «Είδα λίγο το ρόστερ, ο Αρης είναι μια νεανική ομάδα. Βρίσκεται εδώ ο Γκάρι Μπελ, με τον οποίο ήμασταν πέρυσι συμπαίκτες στη Σολέ, στη Γαλλία. Το θέμα είναι να παίξουμε καλά και να παλέψουμε δυνατά, να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμή μας, για το καλό της ομάδας».

Αποκάλυψε πως έχει πληροφορίες για το νέο επαγγελματικό περιβάλλον του, διότι: «Μίλησα με τον Χρήστο Ταπούτο και τον Δημήτρη Τσαλδάρη, οι οποίοι μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα, για τον κόσμο, γνωρίζω για τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν. Γνωρίζω και για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας, είδα κάποια βίντεο. Πρέπει να είναι δύναμή μας αυτό, για τη συνέχεια της πορείας μας».

Σε προσωπικό επίπεδο, εξήγησε πως άπαντες στον Αρη θα πρέπει να περιμένουν: «Πολλά τρίποντα από μένα. Κάθε φορά η χρησιμοποίησή μου εξαρτάται από τη φιλοσοφία της ομάδας. Δε σούταρα πολλά τρίποντα φέτος, γιατί με είχαν περισσότερο ως σέντερ, αλλά η δύναμή μου είναι το πικ εν ποπ, δεν το εφαρμόσαμε αυτό στη Σολέ. Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις των ψηλών, ελπίζω να δείξω τις δυνατότητές μου, τη δύναμη, την ενέργεια, την ταχύτητά μου. Θέλω να δείξω ότι είμαι καλός παίκτης, ότι ο Αρης έχει αποκτήσει έναν καλό παίκτη. Είμαι έτοιμος και έχω ισχυρό κίνητρο για να παίξω, όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved