ΠΑΟΚ: Έφτασε ο Τρις

ΠΑΟΚ: Έφτασε ο Τρις

Το τελευταίο, για τη δεδομένη χρονική στιγμή, μεταγραφικό του απόκτημα, τον Μπράντον Τρις, υποδέχτηκε την Τρίτη (12/9) στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ.

Ντυμένος στα ασπρόμαυρα, ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε στη συμπρωτεύουσα με ανησυχία, καθώς συνειδητοποίησε πως έχασε στη διαδρομή του ταξιδιού το πορτοφόλι του και χρειάστηκε και η συνδρομή των ανθρώπων του «Δικεφάλου» για να δρομολογηθεί η διαδικασία ανεύρεσής του.

Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Τρις μετακινήθηκε στο PAOK Sports Arena, όπου πήρε... γεύση από το νέο επαγγελματικό περιβάλλον του. «Δεν έχω ξανά έρθει στην Ελλάδα, ανυπομονώ για την ευκαιρία που μου δίνεται εδώ, είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στη χώρα σας για τη νέα σεζόν. Ξέρω ότι έχετε μεγάλη ιστορία. Είχα πολλούς γείτονες στην Αμερική από την Ελλάδα, επομένως έχω ακούσει πολλά», ήταν το πρώτο σχόλιό του σε εκπροσώπους του Τύπου στο που τον περίμεναν στο γήπεδο.

Πρόσθεσε αναφέροντας: «Ρώτησα τον κόουτς Παπαθεοδώρου τι περιμένει από εμένα να προσφέρω. Μου είπε ότι θέλει να σκοράρω, να παίρνω ριμπάουντ. Μπορεί το ύψος μου να θεωρείται ιδανικό για πλει μεικερ, όμως, μου αρέσει να αγωνίζομαι και ως σμολ φόργουορντ. Μπορώ να βοηθήσω με πολλούς τρόπους την ομάδα. Θέλω να τα δίνω όλα, μπορώ να ανταγωνιστώ κάθε παίκτη».

Ερωτηθείς για τη προ ετών αγωνιστική συνάντησή του με τον Κέβιν Ντίλαρντ (σ.σ. αντίπαλοι στο ιταλικό πρωτάθλημα), τον οποίο θα έχει πλέον συμπαίκτη στον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Θυμάμαι τον Ντίλαρντ , ήταν πριν από τέσσερα χρόνια εκείνο το παιχνίδι, η ομάδα μου είχε χάσει με 30 πόντους από την ομάδα τη δική του, αν και βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Για τους τομείς, δε, που πρέπει να δουλέψει άμεσα, για να είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου και τους στόχους που θέλει να πετύχει με τον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Πρέπει να προσαρμοστώ και να… τρέξω για να φτάσω την ομάδα. Πρέπει να μάθω τα συστήματα, αλλά έχω αρκετό χρόνο πριν αρχίσει η κανονική χρονιά, είμαι αρκετά έξυπνος παίκτης, άρα δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να περιμένω αρκετό καιρό και δε θα είναι μεγάλη η διαφορά μου με τους υπόλοιπους. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει, με όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους γίνεται. Οσο κερδίζει η ομάδα, ατομικά ωφελείται και ο καθένας μας. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίζει και εγώ συμμετέχω με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτό, τότε αυτό θα είναι επιτυχία για μένα».

Κατέληξε απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε για τις περιοχές στις ΗΠΑ που δοκιμάζονται εσχάτως από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αλλά και για το ότι ταξίδεψε στις 11/9, ημέρα σημαδιακή για τη χώρα του. «Έχω αρκετούς συγγενείς στη Τζώρτζια, τη Φλόριντα και το Χιούστον που δοκιμάζονται από τους τυφώνες. Ο πατέρας μου, μάλιστα, έμενε στη Νέα Ορλεάνη, όταν χτύπησε ο τυφώνας Κατρίνα και τώρα είναι με μετακινήσεις. Έφυγα από την Νέα Υόρκη και είδα αρκετά αφιερώματα σχετικά με το γεγονός της 11ης Σεπτεμβρίου. Είναι μέρος της ιστορίας της Αμερικής, όσο τραγική και αν είναι. Στέλνω προσευχές στις οικογένειές όλων των θυμάτων και όσων, επίσης, δοκιμάζονται με τον καιρό τώρα», ήταν τα λόγια του.



Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved