Ολυμπιακός: Εξαφανίστηκε η ποινή, αμφίβολος ο Παπαπέτρου

Ολυμπιακός: Εξαφανίστηκε η ποινή, αμφίβολος ο Παπαπέτρου

Ένα νέο πρόβλημα προστέθηκε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο για την αναμέτρηση με την Ούνιξ - Με κόσμο οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην Δόξα Λευκάδας.

Συνεχόμενα είναι τα προβλήματα τραυματισμών που «βγαίνουν» στους Πειραιώτες, καθώς μετά τον Βασίλη Σπανούλη που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods και τέθηκε εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με τους Ρώσους, εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας φόργουορντ αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης (1/2) έχοντας ένα σφίξιμο στην μέση. Ωστόσο, θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Καζάν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Παράλληλα, εκτός «μάχης» τέθηκε και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Έπεσε η ποινή

Από εκεί και πέρα, με κόσμο θα υποδεχθούν οι «ερυθρόλευκοι» τη Δόξα Λευκάδας για την Stoiximan.gr Basket League, καθώς εξαφανίστηκε η ποινή της μίας αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες είχαν τιμωρηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή για τα όσα είχαν γίνει στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΣΕΦ για το Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο, το ΑΣΕΑΔ εξαφάνισε την ποινή.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 17/1-2-2017 απόφασή του, δέχεται την προσφυγή της Ολυμπιακός ΚΑΕ κατά της υπ’ αριθμ. 4/20-1-2017 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Ακυρώνει την υπ’ αριθμ. 4/20-1-2017 απόφαση του Μ.Δ.Ο του ΕΣΑΚΕ αναφορικά με τη διάταξή της ως προς την επιβληθείσα στην προσφεύγουσα ΚΑΕ ποινή αποκλεισμού της έδρας της τελευταίας για 1 αγωνιστική. Επιβάλλει στην προσφεύγουσα ΚΑΕ χρηματικό πρόστιμο 1.100 ευρώ για γεγονότα που έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΣΕΦ. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα».

Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων. Αναλυτικά:

«Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Stoiximan.gr Basket League με την ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 05/02/2017 στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Πέμπτη 02/02/2017 στις 10:00.

• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Πέμπτη 02/02/2017 στις 10:00.

• Από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ από την Πέμπτη 02/02/2017 (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Κυριακή 05/02/2017 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει, ότι λόγω λειτουργίας του access control (τουρνικέ) στο ΣΕΦ, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα και νωρίτερα στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5,10,15,20 και 30 ευρώ.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον Αγώνα Stoiximan.gr Basket League με την ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και ώρα 18:00 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Παρασκευή 03/02/2017 , ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους

• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved